Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Εξακολουθούν να είναι βαθειά νυχτωμένοι στην Ρηγίλλης

Δεν πάει να λέει στο Συνέδριο του Economist ο Αντώνης Σαμαράς ότι δεν δείχνει καμιά επιείκεια ...«για το οικονομικό μοντέλο που σήμερα δείχνει να χρεοκοπεί και για το πολιτικό σύστημα που σήμερα δείχνει να αποτυγχάνει».
Μόνος του τα λέει, μόνος του τ΄ ακούει. Είδατε να τον παίζουν πουθενά τα κανάλια που έχουν ξεσκιστεί να παίζουν τον Μητσοτάκη;

Ευτυχώς που τον παίζουν τα μπλογκς και τον διαβάζουν οι εκατοντάδες χιλιάδες των αναγνωστών τους.
Γιατί αν περίμενε κανείς από τα συντεταγμένα (sic) όργανα του κόμματος ζήτω που σωθήκαμε.
Είναι βαθειά νυχτωμένα … δυστυχώς.
Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι στην Ρηγίλλης εξάντλησαν όλοι τους την ενέργεια στην εκλογή του Σαμαρά και τώρα νομίζουν ότι έβαλαν τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο και θα έρθει η σειρά τους να κυβερνήσουν! Για αυτό και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διατηρήσουν τις καρέκλες που κατέλαβαν! Όταν όμως βγαίνουν στο γυαλί και στον κόσμο αποδεικνύεται το μέγεθος του καθενός.
Είναι δυνατόν να υποβάλλεται, όπως σήμερα στην τηλεόραση, σε κορυφαίο στέλεχος της Ρηγίλλης μιας απλής δημοσιογραφική ερώτηση τύπου «αν ο κύριος Παπανδρέου φέρει τη συμφωνία που έκανε με την τρόικα στη βουλή θα την ψήφιζε η παράταξή σας;…» κι αυτό να μην μπορεί να απαντήσει; Δέκα φορές;
Είναι δυνατόν στελέχη της ΝΔ να παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ και να τσακώνονται δημοσίως με το ΚΚΕ για τις …διαδηλώσεις; Τι θα κάνουν αύριο που θα πλημμυρίσουν οι δρόμοι;
Γνωρίζει ο Σαμαράς τι λένε στην βάση;
«Αναθεματίζουμε το ΔΝΤ αλλά πως θα βγούμε από την κατάσταση αυτή που μας την χρεώνουν; Δεν αρκεί μόνο το όχι αλλά και τι κάνουμε..»
«Ποιο είναι το επόμενο βήμα. Όποιο και να είναι πρέπει να ειπωθεί από τον Αντώνη. Πρέπει να πιστωθεί αυτή την λύση»

Και εντάξει, καταλάβαμε ότι θα απαλλαγεί από τα βαρίδια. Το ακούσαμε 100 φορές και το εμπεδώσαμε.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ τώρα παρακαλώ.!
Κι αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Σαμαράς είναι ότι ο κόσμος θέλει να τον βλέπει συνέχεια. Και θέλει να τον βλέπει με νέα και άφθαρτα πρόσωπα γύρω του.
Να ορίσει αυτός ποιοι θα βγαίνουν και ποιοι δεν θα βγαίνουν στην τηλεόραση.
Αμάν πια...
Δρομολογητής

4 comments:

  1. Πια βαρίδια και αρχ**ια...είδατε κανέναν πολιτικό να μπαίνει φυλακή; Διέγραψε τον διαγραμμένο Παυλίδη και τι έγινε; Η ίδια η ΝΔ συμπεριλαμβανομενου και του Σαμαρά του έδωσε άφεση αμαρτιών...ποιον κοροϊδεύουν;

    Μας μιλάει ο Σαμαράς για το τελειωμένο πολιτικο σύστημα...από πιο σύστημα προέρχεται αυτός; Μήπως μπήκε στη πολιτική εχθές....βουλευτής είναι από την δεκαετία του 70ήντα.

    Το γράφω εδώ γιατί ο Factor δεν δέχεται αρνητικά σχόλια για τον Μέγα *Εθνάρχη*.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κι αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Σαμαράς είναι ότι ο κόσμος θέλει να τον βλέπει συνέχεια."

    Προσωπικώς, όλη μου οικογένεια, και πολλοί άλλοι δεν θέλουμε όχι μόνο να τον βλέπουμε, αλλά ούτε και να ξέρουμε ότι υπάρχει.

    Συνεπώς ας γίνει μία μικρή διόρθωση στο θέμα αυτό.

    Επιπλέον εξ όσων γνωρίζω κανένα άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο δεν θα καταδεχόταν να σταθεί δίπλα στον κορυφαίο εκπρόσωπο του πολιτικού αμοραλισμού στην Ελλάδα, τον Αντωνάκη Σαμαρά.

    Για να έχεις καταφέρει να παραμείνεις άφθαρτος στην πολιτική σκηνή, εξ ορισμού δεν είσαι βλάκας.

    Ευτυχώς που η ζοφερή πολιτική κατάσταση που μάς έφεραν οι διεφθαρμένοι της πολιτικής, αποτέλεσε την κρισάρα της ανυπαρξίας του Αντωνάκη και σαν πολιτικού και σαν ηγετικής προσωπικότητας. Διεκδικεί αναμφίβολα μία από τις καλύτερες θέσεις στον κάδο της ανακύκλωσης των άχρηστων πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιον περίεργο λόγο με το να επιτίθεται η ΝΔ στο ΚΚΕ για τις ανεύθυνες και ΠΑΡΑΝΟΜΕς πρακτικές του παίζει το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ?
    Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.
    Χθες ο Μαίλης είπε "φόρα-παρτίδα" ότι το ΚΚΕ δεν σέβεται και δεν οφείλει να σέβεται το Σύνταγμα.
    Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο αντίπαλος είναι κατ΄ αρχήν συγκεκριμένες ιδέες. Από αυτές ξεκινάνε αρρωστημένες νοοτροπίες, αντιδημοκρατικές πρακτικές και αναποτελεσματικοί πολιτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή