Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Κυρία Γεωργακοπούλου μήπως κρύβεσθε πίσω από το ...ρόλο σας;

Από φίλο αναγνώστη λάβαμε το παρακάτω e-mail, το οποίο δημοσιεύουμε χωρίς καμία δική μας παρέμβαση.
____

Χθες Σάββατο βρέθηκε στην Άρτα ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος βρίσκεται σε μόνιμη κόντρα με τον Γραμματέα του κόμματος Σωκράτη Ξυνίδη του οποίου ήταν αντίπαλος για τη συγκεκριμένη θέση.
Είχε σειρά επαφών με στελέχη του νομού και το βράδυ πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο κλειστή σύσκεψη όπου συντονίστηκε η συσπείρωση στελεχών γύρω από την Αρ. Πρωτοβουλία και ασκήθηκε δριμύ κατηγορώ στις κυβενρητικές αποφάσεις για την οικονομία.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσκλήσεις των στελεχών και στην οργάνωση της σύσκεψης η οποία επιχειρήθηκε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε συνεργάτιδα της Περιφερειάρχη Ηπείρου. Η ίδια έχει συγγενική σχέση με πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό ο οποίος ήταν χθες στα "κουμάντα". Η ίδια προτίμησε να παραμείνει στα Ιωάννινα προφανώς για να μη δώσει στόχο, όμως όλη την εβδομάδα με τηλέφωνα που έκανε σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ εδώ στην Άρτα, τα καλούσε να συναντηθούν με τον Παναγιωτακόπουλο και να συμμετέχουν στη σύσκεψη.
Όλα αυτά τα εγκρίνει η Περιφερειάρχης; Κι αν όχι γιατί τα επιτρέπει;
Και ο Ξυνίδης τι λέει για όλα αυτά;
Εκτός κι αν η κ. Γεωργακοπούλου έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που θέλουν την Αρτινιά να έχει δρομολογήσει ήδη την πολιτική της ανέλιξη και χρησιμοποιεί την περιφέρεια απλά για δημόσιες σχέσεις με Αρτινούς.
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ που δε δημοσιεύσατε τα στοιχεία μου.

4 comments:

  1. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΒΑΡΑ;

    ΟΤΑΝ Ο ΓΙΝΝΙΤΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΕ[;;] ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ.
    ΒΑΛΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ[ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ].
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ..ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;
    ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ;
    ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να αρχίσουν τα οργανα στην Περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Basta γερά Περιφερειαρχίνα. Το Pasok σε ανταμοίβει για τους αγώνες σου. Σιγά μην ασχοληθείς εσύ με τους παργουράδες. Πάνω από όλα το κόμα η πατρίδα μας(των λαθρομεταναστών εννοείται).
    Basta γερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς! Είναι ο μόνος κάτοικος αυτής της χώρας που δεν έχει καταλάβει ότι η σημερινή κατάσταση έχει δημιουργηθεί ακριβώς από την πολιτική της δεκαετίας του '80, δηλαδή την πολιτική του "κοινωνικού Κράτους" με δανεικά! Παγκόσμιο φαινόμενο εφαρμογής της πολιτικής αυτής υπήρξε η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ! Μαζέψτε τον γιατί έχει έμμονες ιδέες μέχρι γραφικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή