Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Νέα βεντέτα επί θύραις στα ...Ζωνιανά.!

Σε επιφυλακή βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι αστυνομικές δυνάμεις στα Ζωνιανά, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 60χρονου κτηνοτρόφου Μ. Κ. από συγχωριανό του, λόγω κτηματικών διαφορών.
Δράστης και θύμα διατηρούσαν κτήματα και ποιμνιοστάσια στα Ζωνιανά όρη, με την κόντρα τους να κρατάει χρόνια ολόκληρα.
Ώσπου χθες το απόγευμα, ο 52χρονος δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον 60χρονο.
Η μία σφαίρα τον έπληξε στο κεφάλι και ήταν μοιραία. Αμέσως μετά, πήρε τηλέφωνο στην Άμεση Δράση και ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας και εξαφανίστηκε.
Η αστυνομία αναζητά και τον 25χρονο γιο του δράστη, ο οποίος φέρεται να έπαιξε ρόλο στην τέλεση του εγκλήματος, γεγονός που ενισχύεται και από τη δική του εξαφάνιση.
Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν αμέσως, μόλις ενημερώθηκαν, αστυνομικοί του Α.Τ. Ανωγείων και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου καθώς και συγγενείς του 60χρονου θύματος, όπου και εντόπισαν το σώμα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και των ΤΑΕ έφτασαν άμεσα στα Ζωνιανά, καθώς και ενισχύσεις από τις αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου και άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών.
Οι αστυνομικοί θα παραμείνουν για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα στο χωριό, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο δημιουργίας επεισοδίων μεταξύ συγγενών του θύματος και του δράστη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου