Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων

Ιωάννινα, 24 Απριλίου 2010
.
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
.
ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:
.
1. Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας
2. Γενική Αστυν. Δ/νση Περιφέρειας Ηπείρου
3. Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΑΥΝΙ με αφορμή τον θόρυβο και την δυσαρέσκεια που προκλήθηκε, σε ότι αφορά τη συγκρότηση της ομάδας "ΔΙΑΣ" και ομόφωνα αποφάσισε:
  • Να εκφράσει την αντίθεσή του καταγγέλοντας την προχειρότητα και την έλλειψη αντικειμενικής αξιολόγησης, γεγονός που προκύπτει από τις αντιδράσεις, την άρνηση και την απροθυμία όσων επελέγησαν να την στελεχώσουν, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν γνώση, αλά ούτε και άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας πράγμα που τους εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο.

Παράλληλα αγνοήθηκαν και δεν επελέγησαν άτομα με γνώση και εμπειρία στην οδήγηση δικύκλων, που δήλωσαν επιθυμία, με το αίολο επιχείρημα ότι υπηρετούν σε Τ.Σ.Φ. ενώ έχουν ενταχθεί πλήρως και χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους αστυνομικής επιχείρησης.

  • Να εκφράσει την έντονη ανησυχία του για την αποτελεσματικότητα αυτής της ομάδας γιατί ο τρόπος επιλογής ακυρώνει τον επιδιωκόμενο σκοπό.
  • Να ζητήσει από το Α.Ε.Α. την επανεξέταση υλοποίησης και επιλογής από την Διοίκηση ώστε να προχωρήσει στην επάνδρωση του ΔΙΑ με επιθυμούντες και να απαλλάξει από την στελέχωση όσους δεν επιθυμούν.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ----Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ....ΑΛ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ

_______

gianniotis: Σύμφωνα με πληροφορίες μας η εκπαίδευση αρχίζει αύριο (25.04.2010) και ώρα 08.00' στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πρέπει να βρίσκονται όσοι εκ των Αστυνομικών επελέγησαν για να συμμετάσχουν σ΄αυτή την εκπαίδευση. Αρκετοί εξ αυτών αρνήθηκαν να παραλάβουν Φύλλο Πορείας, καθόσον υφίστανται αντικειμενικές αδυναμίες όπως έλλειψη γνώσης και ικανότητος οδήγησης δικύκλου μοτοσυκλέτας, και ως εκ τούτου αδυνατούν να ανταποκριθούν σ΄αυτή την άνευ προηγουμένου προχειρότητα - όπως την χαρακτήρισαν - απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Για το λόγο αυτό δήλωσαν ασθένεια και ήδη ευρίσκονται "Ελεύθεροι Υπηρεσίας", τακτική που ως φαίνεται θα συνεχίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα αν το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν ανακαλέσει αυτή την προχειρότητα.

1 comments:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ? ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ . ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΕΦΤΕ ΦΥΛΑΞΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή