Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Σε ...μπουρδέλα του Βελγίου θέλει τις Ελληνίδες ο Κύριος Κούλογλου.!

Στέλιος Κούλογλου το όνομά του.
Μισεί την πατρίδα του και τους γηγενείς κατοίκους της και το δείχνει, μιλώντας συνεχώς για «κωλοέλληνες».
Παθολογικά.
Α, μην το ξεχάσουμε: ο παραπάνω επαγγελματίας ...αντιρατσιστής και ...αριστεριστής "δημοσιογράφος", αυτός που κάποιοι σύντροφοί του τον κατηγορούν για «διάφορα» και πάρα πολύ βαριά - γράφτηκαν εξάλλου - τη δεκαετία του '70, είναι κρατικοδίαιτος.
Δηλαδή βρίζει αυτούς που τον πληρώνουν, για να εκθειάζει από τις εκπομπές του την Μπάαντερ Μάινχοφ και τους ψυχωτικούς φονιάδες της. «Κωλοέλληνες».
Η λέξη αυτή είναι το σήμα κατατεθέν του...
Λίγο καιρό πριν πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ είδε και απόειδε και τον πέταξε εκτός ΕΡΤ. Αυτός, άρχισε τους γοερούς θρήνους, παρέστησε τον «διωκόμενο», άρχισε να κάνει φασαρία. Και φυσικά, επανήλθε επί ΠΑΣΟΚ, στο... διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ!
Άλλος ένας εκ του ασφαλούς «προοδευτικός» προλετάριος, που θέλει να γίνει «προλεφτάριος». Χρήσιμο θα ήταν να μας πει τις αποδοχές του, πριν και τώρα, σε εμάς όλους που τα φέρνουμε δύσκολα βόλτα.
Ο τύπος αυτός λοιπόν, ο Στέλιος Κούλογλου, ένιωσε «στραπατσαρισμένος» από τη δικαστική απόφαση που αθώωσε τους «βιαστές» (έτσι τους αποκαλεί, γιατί δεν τον μηνύουν;) της Βουλγάρας μαθήτριας στην Αμάρυνθο, που κατ' αυτόν, «αποδεικνύει ξανά τη ρατσιστική παθογένεια των Ελλήνων».
Προσέξτε: «ζούμε σε μια ξενόφοβη και φασιστοειδή χώρα που καμώνεται τάχα μου ότι είναι προοδευτική και, προπαντός, καθόλου ρατσιστική».
Περηφανεύεται ο τύπος αυτός, για το «προηγούμενο άρθρο» του στη free press «Lifo» και λέει ότι «είχε τίτλο "Προσεχώς Έλληνες" (και Ελληνίδες), αυτό δηλαδή που θα αναγγέλλουν σε λίγα χρόνια τα μπουρδέλα του Βελγίου.
Κάτι σαν το «Προσεχώς Βουλγάρες», που υπόσχονταν πριν από λίγα χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα τα σκυλάδικα».
Χολερικό... Ούτε στέλεχος του Ουράνιου Τόξου, ούτε πράκτορες της ΜΙΤ δεν θα έλεγαν κάτι τέτοιο!
Τόσο μικρόψυχο και αρρωστημένο! Και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά δημοσιογραφία.
Οι Ελληνίδες, ας του πει κάποιος, πήδηξαν στο Ζάλογγο στο γκρεμό, για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων.

Βρίζει τα παιδιά μας
Μας λέει λοιπόν ο Στέλιος Κούλογλου, ότι «στην ανατριχιαστική δίκη, 40 μάρτυρες κατέθεσαν υπέρ των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και εκπαιδευτικοί! Από την πλευρά της μηνύτριας δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας, εκτός από τη μητέρα της, καθώς στην αίθουσα υπήρχαν συνθήκες τρομοκρατίας για να μην τολμήσει να εμφανιστεί κανείς». Το τελευταίο περί συνθηκών τρομοκρατίας, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας του και δεν αναφέρθηκε πουθενά ως στοιχείο ρεπορτάζ, ούτε καταγγέλθηκε. Ούτε ένας μάρτυρας για τη μηνύτρια, εκτός από τη μητέρα της.
Γιατί άραγε; Α ναι, «τρομοκρατία»...
Χύνει μάλιστα δάκρυα ο Στέλιος Κούλογλου για τη Βουλγάρα μαθήτρια «που αντιμετωπίζει τώρα μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση των τεσσάρων πρώην συμμαθητών της». Θα πληρώσει λοιπόν η κυρία αυτή και μάλιστα πολλά χρήματα. Το ξέρει αυτό η αντεθνική κομπανία που προσπάθησε να διασύρει την Αμάρυνθο και την κοινωνία της, στοχοποιώντας την σε ομάδες αντιεξουσιαστών (ο εκτελεστικός βραχίονας), που έσπευσαν να προκαλέσουν τους κατοίκους μέσα στην ίδια τους την πόλη (και μάζεψαν της χρονιάς τους). Και προσπαθεί εις μάτην να στήσει «αναχώματα». Η πρωτόδικη απόφαση ήταν ομόφωνη. Μάταιος κόπος... Κάτι τελευταίο: ας μην βρίζει ο Στέλιος Κούλογλου τα παιδιά μας.
Η έκφραση «φταίνε μετά τα κωλοελληνόπουλα;», είναι χυδαία, πολύ προσβλητική και αναδεικνύει την έλλειψη ήθους και τη μισαλλοδοξία του. Του την επιστρέφουμε, όπως και κάποιος που έκατσε σε δύσκολες εποχές πολλούς μήνες φυλακή, ξέρει ο Στέλιος Κούλογλου γιατί...
Ας μην μας προκαλέσει εκ νέου λοιπόν ο κρατικοδίαιτος αυτός κύριος, γιατί θα ακολουθήσουν πολλές αποκαλύψεις και μάλιστα μέσα από το αριστεριστικό μαντρί. Με μάρτυρες, απόλυτα στοιχειοθετημένες.
Αυτά, γιατί όλα έχουν τα όριά τους.!
elkosmos

5 comments:

  1. Μάλλον θα εργαζόταν η μητέρα αυτού του κυρίου στα μπουρδέλα του Βελγίου!
    Δεν ξέρει ότι οι Ελληνίδες δεν είναι σαν την σκύλα που τον έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται ποτές στο Βέλγιο ο τύπος αυτός Αν ναι θα ήθελα να του πω μια καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ομωσ προοδευτικοσ με καλλεσ συστασεισ ..ερτ...καλλα τα λεφτα ....σχεδον οπωσ τησ ...ταξυδευοντασ με την ερτ ΒΕΒΑΙΑ ..Βουλευτηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ιδιο αυτο κατακαθι της δηθεν "δημοσιογραφιας" σε αρθρο του με θεμα την αθωωση των κατηγορουμενων της υποθεσης για τον ανυπαρκτο "βιασμο" της βουλγαρας μαθητριας στην Αμαρυνθο,που γιαυτον κακως υπηρξε αθωωση,λες κι ηταν αυτοπτης μαρτυρας η' ειναι ο ιδιος του δικαστης,χαρακτηρισε τα παιδια που αθωωθεικαν ομοφωνα "κωλοελληνοπουλα",μαλιστα κυριες και κυριοι τα παιδια σας,τα παιδια που πληρωνουν φορους για να παιρνει αυτος τους παχυλους μισθους του,τα παιδια που υπηρετουν στα συνορα για να κοιμαται αυτο το υποκειμενο αμεριμνος στο σπιτι του, ειναι γιαυτον "κωλοελληνοπουλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή