Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Απίστευτο: Τους ...ξέφυγε η Μερόπη Καλδή.!

Χάλασε η ...συνταγή της "πράσινης ανάπτηξης"
Εν μέσω των τελευταίως 232 επί συνόλου 2.000 και πλέον καλοβολεμένων ..."δικών" τους παιδιών που ...αξιοκρατικά διορίσθηκαν, προσελήφθηκαν, τοποθετήθηκαν (όπως θέλετε πέστε το), συμπεριλαμβάνεται και μια γυναίκα, η οποία κατά παράδοξο και ομολογουμένως περίεργο και ανεξήγητο τρόπο "διορίσθηκε" και μια ..."μη σοσιαλίστρια", η οποία - οποίον έγκλημα - ανήκει πολιτικώς στον ...εχθρικό προς την ..."πράσινη ανάπτυξη" πολιτικό χώρο.
Ανήκει στον πολιτικό χώρο της ..."επάρατης δεξιάς" και ακούει στο όνομα Μερόπη Καλδή, πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Πρέβεζα.
Και φυσικά όλοι αναρωτιόμαστε:
Πώς είναι δυνατόν να ξεφύγει από τις ...κλαδικές του Pasok και να διορισθεί ως υπάλληλος στη βουλή, μια γυναίκα ..."μη σοσιαλίστρια" και που δεν θεωρείται ..."δικιά τους";
Στο καταπράσινο πλέον κ(υ)νοβούλιο δεν έχει πλέον θέση κανένας άλλος, πλην των ... αξιοκρατικώς προσληφθέντων πρασινοφρουρών.!
Σαν δεν τρέπεστε ρε πράσινα κομματόσκυλα που από το πρωί λυσσάξατε με την πρόσληψη της Μερόπης Καλδή.!
Φάτε στη μάπα την Γκερέκου σας προς το παρόν, και αργότερα τα ...ξαναλέμε.!
Σαν δεν ντρέπεστε.!
Π.Ν.

1 comments:

  1. Μα οι προσλήψεις στην Βουλή είναι διακομματικές.. Δεν διορίζει μόνο το εκάστοτε κυβερνών κόμμα!! Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα;

    Τα κόμματα μας δουλεύουν κανονικά. Μαλώνουν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για τα μάτια του κόσμου και στο παρασκήνιο κάνουν τέτοια κόλπα.

    Να γιατί φθάσαμε σε αυτήν κατάσταση! Φυσικά και η αντιποίτευση θα κάνει την πάπια σε αυτήν την περίπτωση.

    Δούλεμα κανονικό και διακομματικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή