Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Πνιγμένα στο χρυσάφι τα πράσινα τρωκτικά.!

Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.

Ξαφνικά το ...εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε βουτηγμένο μέσα στο μέλι.
Το κόμμα που κυβέρνησε για δεκαετίες τη χώρα και την κυβερνά, όπως την κυβερνά και σήμερα, αποδείχτηκε βουτηγμένο μέσα στη διαφθορά και τη μίζα.
Η πρωτοφανής αλαζονεία του Τάσου Μαντέλη, ο οποίος δεν δίστασε να βαφτίσει χορηγία τη μίζα, δεν λέει πλέον τίποτα στον ελληνικό λαό.
Ο στενός πυρήνας του Κώστα Σημίτη τελικά τα έπαιρνε απ’ όπου μπορούσε.
Εξάλλου, ο ίδιος ο "στρατηγός" Τσουκάτος - ελέω κορόιδων - είχε παραδεχθεί πως ένα εκατομμύριο από τα "μαύρα ταμεία" της Siemens το πήγε ένα ωραίο πρωινό στα κεντρικά του κόμματος.
Μισό εκατομμύριο στον Μαντέλη, ένα εκατομμύριο στο ΠΑΣΟΚ και το ερώτημα πλέον είναι πού πήγαν τα υπόλοιπα 98 εκατομμύρια που, σύμφωνα με τη γερμανική Δικαιοσύνη, πήγαν σε ελληνικές τσέπες για να κλείσουν οι δουλειές.
Εχει πλέον κανένας έστω και την παραμικρή αμφιβολία πού πήγαν και τα υπόλοιπα;
Οταν ο στενός πυρήνας του τότε πρωθυπουργού ομολογεί πλέον το τι γινόταν, όταν το κριτήριο υπουργών του ΠΑΣΟΚ για να υπογραφεί μια σύμβαση ήταν το πόσα χρήματα θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους, όταν αυτό το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη ήταν η κυβέρνηση που διαχειρίστηκε τα τρελά λεφτά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε όλοι μπορούν να καταλάβουν τι έγινε.
ΤΟ ΘΕΜΑ όμως πλέον είναι πως δίπλα σε αυτά τα στελέχη στα Υπουργικά Συμβούλια καθόταν ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σε όλες τις αποφάσεις λοιπόν που έπαιρνε η τότε κυβέρνηση, συμμετοχή και συνενοχή είχε και ο σημερινός πρωθυπουργός.
Οσοι έσπευσαν να εμπλέξουν και να κατηγορήσουν τον Κώστα Καραμανλή για λάθη της αυλής του και παραλείψεις στελεχών του, ξέχασαν προφανώς να καταγγείλουν και τη στάση του Κώστα Σημίτη που είτε δεν καταλάβαινε τι γινόταν γύρω του είτε έκανε την πάπια. Την ίδια πάπια που έκανε και κάνει και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ακόμα και σήμερα δεν έχει καν ασχοληθεί με τα του οίκου του.
Οφείλει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ να καθαρίσει πρώτα τη δική του αυλή. Γιατί, συνάδελφοι του Τάσου Μαντέλη που έβαζαν υπογραφές, υπάρχουν και στη σημερινή κυβέρνηση.
Και, τέλος, εμένα γιατί ποτέ κανένας άγνωστος δεν μου έστειλε 250.000, έστω και σε μάρκα;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου