Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Φύγετε όλοι... Τώρα... Now.!

Θλιψη και κατηφεια.
Προσωπα γελαστα, συνοφρυωμενα, μελαγχολικά.
Κανενας δεν εχει διάθεση να γελάσει,να χαλαρωσει, ν, αστειευθει...
Τετοιες ομορφες μερες, προαγελλους του Καλοκαιριου, μικροι μεγάλοι, σχεδιαζαν χαρουμενοι, τις λιγοστες εστω Αυγουστιατικες διακοπές, που αχνοφαινονταν στον οριζοντα.
Οι παπουδες, υποσχονταν καινουργιες "σαγιοναρες" στις εγγονες τους, και μιαν ολοκαινουργια αστραφτερή, μπάλα της θαλασσας, στους εγγονους τους.
Μεγαλεια...που ομως, ηρθε η κακιά στριγγλα η Μερκελ η Γερμαναρου "και λεει στα παιδάκια ΝΙΞ φαι " οπως ελεγε κι ενα Κατοχικό τραγουδάκι ...γκρεμιζοντας τα καλοκαιρινα ονειρα τους...
Κυριοι, του πολιτικου μας συστηματος, τι θ, απαντησετε, σ, αυτά τά παιδια αν σας ρωτησουν γιατι τους κοψατε, συρριζα, το χαμογελο απ, τα χειλη τους;
Πρέπει να φυγετε, Ο Λ Ο Ι...
Α Π Ο Τ Υ Χ Α Τ Ε....

Κ. ΛΟΥΣΙΟΣ

1 comments:

  1. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
    Μαντρώνουμε όλους τους πράκτορες, όλους όσους ξεπούλησαν το σύνολο γιά να προσφέρουν υπηρεσίες στην πάρτη τους και σε τρίτους και τα παπαγαλάκια τους, τους βάζουμε ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, από αυτά πού ετοιμάζει ο Ομπάμιας γιά τον Άρη και τούς εκτοξεύουμε γιά να πάνε να νοικοκυρέψουν και τον πλανήτη εκεί.
    Να μήν ξεχάσουμε να στείλουμε και σε ένα ρόζ διαστημόπλοιο με μύτη μιναρέ και τους κοσμοπολίτες αγαπούληδες διεθνιστές.
    Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα μειωθεί μ' αυτήν την ενέργεια η ανάγκη δανειοδότησης του δημοσίου γιά να δίνει μισθούς.
    ΥΓ
    Το διαστημόπλοιο δεν πρέπει να έχει κουμπί επιστροφής.
    ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή