Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο μόσχος ο σιτευτός…


Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Ο κυβερνητικός αντιπρόεδρος εξακολουθεί κατά συρροή και εξακολούθηση να προκαλεί κατά το σύνηθες ιδίωμά του.. Δηλαδή: Κατά τον θρασύδειλο και ως εκ τούτου κτηνώδη του τρόπο. Κρέμασε (επικαλούμενος για πολλοστή φορά ως άλλοθι το έλλειμμα) στα μανταλάκια της Χατζηνικοπούλειας τηλεοπτικής μπουγάδας την ΝΔ, και δημοσιογραφικής αντιστάσεως μη ούσης εξέπνεε κατά του λαού την μολυσματική πολιτική του ανάσα που φυσικά αφορούσε την επιβεβλημένη παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ. Κυνικός, κατά το συνήθειο του, πολιτικός ψεύτης κατά την ιδιοσυστασία του, και ωμός κατά την συμπεριφορά του (το θυμάστε εκείνο το "δεν γ@μιέσ@ι πρωί, πρωί"), αφού παίζοντας εν ου παικτοίς εξάντλησε όλο το δηλητηριώδες οπλοστάσιό του κατά των απόντων επικριτών του, (κυρίως του ΚΚΕ) δήλωσε δια της γνωστής του πολιτικής αυθάδειας, ότι: ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ!! Για να συνεχίσει τη συνδρομή των κατά τύποις εξεταστών του, «περί του ποίος, ή ποίοι θα πάνε, αν πάνε στην φυλακή» και να καταλήξει ανακηρύσσοντας εαυτόν αθώο επειδή αυτός «απόφευγε τις χρυσοφόρες παρέες (τον Τσοχατζόπουλο εννοούσε) γιατί συναισθηματικά (αυτό το πολιτικά παχύδερμο) δεν θα άντεχε το πέριξ του ατόμου του βλέμμα της καχυποψίας, στα πρόσωπα των ψηφοφόρων του!!!!

Κι όμως αγαπητοί μου αναγνώστες όσοι είχατε την ιώβεια υπομονή να υποστείτε ως το τέλος το μαρτύριο της σταγόνας στο οποίο υπεβλήθησαν οι τηλεθεατές της συγκεκριμένης συνέντευξης, θα πρέπει να τον ευγνωμονείτε.. Και οφείλετε να τον ευγνωμονείτε επειδή συγκρουόμενοι κατά μέτωπο με την ωμότητά του, ανασύρθηκε αυτομάτως από τα πολιτικά συντρίμμια άθικτη όλη η αλήθεια!! «Δεν μπορείς να καταδικάσεις κανέναν για τις πολιτικές του επιλογές», είπε. Δηλαδή: Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ!! Το ότι οι τράπεζες, τα μονοπωλιακά συγκροτήματα της αλλοδαπής αλλά και ημεδαπής, οι ραντιέρηδες, οι εφοπλιστές των πλουσιοπάροχα επιδοτούμενων γραμμών, οι off-shorίτες οι υπεραγορίτες της τιμολογιακής αυθαιρεσίας, οι εργολάβοι των υπερτιμολογήσεων οι νοσοκομειακοί προμηθευτές της αρπαχτής και οι «πακετάδες» των εοκικών προγραμμάτων, που αποκόμισαν με διάφορες δημοσιονομικές απαλλαγές και θεσμικά προνόμια κατά την τελευταία οκταετία κέρδη άνω των δύο τρις ευρώ, αυτό δεν είναι απότοκο μιας ολοκληρωτικής λεηλασίας του λαού, αλλά υπερούσια γέννα μιας καπιταλιστικής κοιλιάς. (!!) Δεδομένου ωστόσο ότι κατά το καθεστώς που ο συγκεκριμένος κύριος υπηρετεί, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΝ (!!!) δίκιο έχει. Κατόπιν αυτού θα μας προσφερθούν ως νερόβραστη σούπα προς πολιτική αποδοκιμασία διάφοροι Παυλίδηδες, Βουλγαράκηδες, Τσοχατζόπουλοι, Μαντέληδες και άλλοι του ίδιου διαμετρήματος πολιτικοί ταγοί, αλλά κρέας με αποκλειστική μας ευθύνη δεν έχει. Και δεν έχει διότι κατά την εκλογική εντολή μας αφ’ ενός το διαθέσιμο κρέας ετέθη δια της παραγραφής στην κατάψυξη και αφ’ ετέρου οι τραπεζίτες κτηνοτρόφοι των «αγορών» ανατρέφουν στους κοινοβουλευτικούς στάβλους την επόμενη γενιά εξημερωμένων κτηνών για το τραπέζι τους. Δοξάστε τους !!!!!!!


Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.g

4 comments:

  1. Έγραφε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης την πρωτοχρονιά του 1896 στην εφημερίδα "Ακρόπολις":

    «Ἠμύνθησαν περὶ πάτρης οἱ ἄστοργοι πολιτικοί, οἱ ἐκ περιτροπῆς μητρυιοὶ τοῦ ταλαιπώρου ὠρφανισμένου Γένους, τοῦ ῾στειρεύοντος πρίν, καὶ ἠτεκνωμένου δεινῶς σήμερον;᾿ Ἄμυνα περὶ πάτρης δὲν εἶναι αἱ σπασμωδικαί, κακομελέτητοι καὶ κακοσύντακτοι ἐπιστρατεῖαι, οὐδὲ τὰ σκωριασμένης ἐπιδεικτικότητος θωρηκτά. Ἄμυνα περὶ πάτρης θὰ ἦτο ἡ εὐσυνείδητος λειτουργία τῶν θεσμῶν, ἡ ἐθνικὴ ἀγωγή, ἡ χρηστὴ διοίκησις, ἡ καταπολέμησις τοῦ ξένου ὑλισμοῦ καὶ τοῦ πιθηκισμοῦ, τοῦ διαφθείραντος τὸ φρόνημα καὶ ἐκφυλίσαντος σήμερον τὸ ἔθνος, καὶ ἡ πρόληψις τῆς χρεωκοπίας. Τὶς ἠμύνθη περὶ πάτρης; Καὶ τί πταίει ἡ γλαῦξ, ἡ θρηνοῦσα ἐπὶ τῶν ἐρειπίων; Πταίουν οἱ πλάσαντες τὰ ἐρείπια. Καὶ τὰ ἐρείπια τὰ ἔπλασαν οἱ ἀνίκανοι κυβερνῆται τῆς Ἑλλάδος».

    Άραγε τι θα έλεγε αν ζούσε σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αγαπητή κ. Βούλγαρη αμύνονται περί πάτρης κατά τρόπο αιρετικό.. Χορεύοντας τσιφτετελοειδώς σαν αυτιστικά σε ένα από σύμβολα της ανεξαρτησίας μας προς δόξαν του ανήθικου πλούτου τους..

    Η πόλις εάλω..

    ευγ.ανδρικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς έτσι είναι κ. Ευυγένιε. Χειρότερα και από αυτιστικά. Με τον κλεμμένο και ανήθικο πλούτο των μπαμπάδων τους.
    S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτος ο τυπος και τι δεν ελεγε πριν καποια χρονια για τον ΓΑΠ του τα θυνησε κανενας; Οχι. Οταν στις προηγουμενες κυβερνησεις που ηταν μελος δεν εβλεπε τις ρεμουλες που γινονταν; Οχι. Μαλλον ναι και απο το αγχος του μην αποκαλυφθουν επαιρνε κιλα και δειτε πως καταντησε. Λυπηθητε τον. Ντροπη του αλλα που μπορει να κρυφθει τετοιος ογκος. Αεισιχτιρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή