Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αντώνη συγνώμη.! Θα πρέπει να είσαι και πολύ μ@λ@κ@ς, αν δεν κατατροπώσεις μια κυβέρνηση εθνικής καταστροφής!

Θεωρούμε τη ΝΔ (όπως και το ΠΑΣΟΚ) ξιπασμένο και διεφθαρμένο κόμμα.
Εκατομμύρια Ελληνες πολίτες πιστεύουν το ίδιο.
Αυτή η εισαγωγή είναι απαραίτητη για να μην πιστέψει κανείς οτι αγαπήσαμε ξαφνικά τον έναν πολιτικό νταβατζή περισσότερο απο τον άλλο.
Τίγκα στα διεφθαρμένα ερπετά είναι τα δύο αυτά κόμματα.
Απλά σ αυτή τη συγκυρία, ο Αντώνης Σαμαράς, είναι η μόνη δυνατότητα αντίστασης μέσα από την επίφαση δημοκρατίας που μας αφήνει το πολιτικό μας σύστημα.
Οι κλόουν της κομματικής Αριστεράς δεν μας αφορούν. Οσο για την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά μακάρι η λαική επανάσταση να ξεσπάσει αύριο, αλλά δεν το βλέπω. Πάντως ας μην το αποκλείσουμε.
Θέλω να πω ότι ο Αντώνης Σαμαράς, θα πρέπει να είναι πολύ ...μακάκας για να μην μπορέσει να κατατροπώσει μια κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας, όπως είναι αυτή του Γ. Παπανδρέου.
Μια κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας, η οποία έρχεται να εκδικηθεί τον λαό για τα απίστευτα σε αριθμό κλεμμένα δις των καθαρμάτων μέσα απο σκάνδαλα όπως τα Εξοπλιστικά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η Siemens, τα Ομόλογα, το Βατοπέδι, το Χρηματιστήριο, ο διαβρωμένος ΟΠΑΠ, ο ΟΣΕ και πάει λέγοντας.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου επέλεξε να εξαθλιώσει τους πολίτες αντί να τιμωρήσει τους νταβατζήδες και τα τσιράκια τους.

Τόσα κλεμμένα δις και η ανυπόληπτη κυβέρνηση επιχειρεί να τα ρεφάρει απο τις συντάξεις των γονιών μας.

Ο Γιώργος -κάντε διακοπές χωρίς ενοχές- Παπανδρέου, που ορκιζόταν στην καταπολέμηση της ανομίας, δεν τολμά ν αγγίξει ούτε τρίχα των νταβατζήδων, όπως και ο προκατοχός του Καραμανλής, που δεν έχει χώρα να κρυφθεί μια και οι νταβατζήδες του τα πήραν όλα, ακόμη και τα πιο προσωπικά.
Ο κ. Παπανδρέου που κάποτε "ρητόρευε" λέγοντας οτι δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν, αποδεικνύεται οτι για κάποιους λόγους δίνει τα ρέστα του στους νταβατζήδες, εγχώριους και εξωχώριους, για να εξασφαλίσει μερικούς μήνες παραμονής στην εξουσία.
Πολύ φοβούμαστε ότι απο κάπου τον κρατάνε και δαύτον.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η παθητική στάση του και ο εσωτερικός του φόβος -ίδιος μ' εκείνον του Καραμανλή- απέναντι στη διαπλοκή.
Σ αυτή τη συγκυρία οφείλει ο Αντώνης Σαμαράς, - αφού πρώτα πετάξει στη θάλασσα κάτι πρώην υπουργούς που τον ακούνε με δήθεν προσήλωση απο τη πρώτη σειρά των καθισμάτων στις ομιλίες του, κάτι λαμόγια που έπαιρναν μίζες πάνω σε θαλαμηγούς - να κάνει την επανάσταση του.
Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έμεινε για χρόνια στο περιθώριο του πολιτικού γίγνεσθαι να μην μπορεί, μαζί με τους πολίτες, να κατατροπώσει την κυβέρνηση που πρόδωσε τον ελληνικό λαό και οδηγεί τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες.

kourdistoportocali

14 comments:

  1. Ωραία ανάρτηση γιαννιώτη, κράτα τη για ενθύμιο.
    Κάποια κρασιά όταν παλιώνουν γίνονται καλύτερα, άλλα ξυδιάζουν.
    Μάντεψε μόνος σου σε ποιά κατηγορία ανήκεις (επιβεβαιωμένα πιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου ο αντίπαλος του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ξέρεις (όπως δεν ήταν και του Κ.Κ.).
    Ο αντίπαλος του Αντώνη Σαμαρά είναι τα μεγάλα συμφέροντα που, μέσω των καναλιών τους μανιπιουλαρουν την κοινή γνώμη και δίνουν την εξουσία σε όποιον τους ταίζει.
    Αυτά που λέει το κουρδιστό πορτοκάλι είναι από παιδικά έως υποβολιμιαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα πάντως για πρασινοφρουρός μου ακούγεσαι κύριε Γιαννιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:15 η ανάρτηση δέν ανήκει στον Γιαννιώτη αλλά στο κουρδιστό πορτοκάλι.
    Επειδή το διάβαζα συνέχεια παλιότερα εσύ απ'ότι φαίνεται δέν έχεις ιδέα σε ενημερώνω οτι στήριξε με απίστευτο φανατισμό τον Γιωργάκη να γίνει πρωθυπουργός!
    Τα πρωτεία είχε σε όλο το Ίντερνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έμεινε για χρόνια στο περιθώριο του πολιτικού γίγνεσθαι να μην μπορεί, μαζί με τους πολίτες, να κατατροπώσει την κυβέρνηση ...."

    Ακριβώς. Εμεινε τόσα χρόνια στο περιθώριο γιατί είναι άχρηστος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κατατροπώσει αυτή την κυβέρνηση.

    Βέβαια είναι και αφανής εταίρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτή είναι μία άλλη ενδιαφέρουσα συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλώς τον 9>19. έπεσες διάνα ρε φίλε. και εγώ τον γιαννιώτη για πρασινοφρουρό τον κόβω. δεν ήδες που όλα τα θέματα του είναι υπέρ του ΓΑΠ???????? τι να πω ρε φίλε...τόσο κακό κάνουν τα παραισθησιογόνα χάπια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια απορία μόνο άν μπορείτε να μου λύσετε.
    Ο Αντώνης μπορεί να θέλει μπορεί να έχει όρεξη και μπορεί να έχει τα κότσια να το κάνει.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι πράσινος ο γιαννιώτης, μητσοτακικός είναι.
    Απλά καμμιά φορά φαίνεται έτσι λόγω της φούριας του να κατηγορήσει τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία. φανατίζεται σε σημείο παρεξήγησης.
    Τα άτιμα τα πάθη!!

    Dimitri,
    Κακά τα μαντάτα, βλέπω.
    Η θεραπεία πάλι απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πέσατε όλοι εξω. ο γιαννιώτης είναι κρυφοκουμουνιστής. παλιά ήταν με το φλωράκη αργότερα με την παπαρήγα και τώρα με τον τσίπρα. α ήταν και μητσοτακικός τότε που ξέχεσε το ντόρα με το σκοπιανό αεροπλάνο στην κέρκυρα. α ήατν και σαμαρικός με την πολαν. α ήταν και με το κεπ του δημητράκη. τώρα μπορεί να είναι με τον κουβέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ ο τελευταίος άσε τις μαμακίες. Πολύ προπαγάνδα έπεσε. Μη προσπαθείς να αποπροσανατολήσεις. Ο Γιαννιώτης είναι Μητσοτακικός με ΠαλαιοΠασοκικές διαθέσεις. Ξέρεις από αυτούς που διαολόστελνε ο Λεβέντης και του κλείσαν το κανάλι. Το παίζετε πατριώτες αλλά γεράσατε καταλαβετέ το. Αντε μην έρθω εκεί πάνω και σας χέσω τη λίμνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί φίλοι,
    Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά έως δραματικά.
    Ας αφήσουμε τα παιχνίδια για το αν ο gianniotis είναι έτσι, ή είναι αλλιώς.
    Αναδημοσίευση ανάρτησης έκανα και τίποτε περισσότερο.
    Σχολιάστε αν θέλετε το κείμενο και όχι εμένα.
    Είθισται, τις κριτικές να τις κάνουμε επί των κειμένων και όχι επί των προσώπων.
    Στους δρόμους αυτή τη στιγμή βγήκαν τα βυτιοφόρα του στρατού, καθώς και κάποια ιδιωτικά.
    Ξέρετε τί σημαίνει αυτό;
    Η κατάσταση είναι δραματική και χέστε τον gianniotis και τον κάθε gianniotis.
    Εδώ καράβια χάνονται, παλιόβαρκες πού πάτε.!

    Καλό βράδυ
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέστους τα Γιαννιώτη, πέστους τα γιατί η μαλακία τους έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ Γκίνες ειλικρινά αισθάνομαι πολύ άβολα να ζώ σε μιά χώρα με τέτοιους διανοητικά καθυστερημένους ανθρώπους.
    Τα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα γι'αυτούς και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι άν είναι ο Γιαννιώτης Μητσοτακικός ή πόσο Μητσοτακικός είναι ο Γιαννιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5:58,
    Είναι εύκολο να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, ή όπως λένε, την πάπια.
    Ευτυχπώς καταλαβαίνουμε πιό πολλά από όσα νομίζουν μερικοί, συμπεριλαμβανομένου του Γιαννιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χα χα χα χα !!!!!!!!!!!

    Το σχόλιο είναι από το κουρδιστό πορτοκάλι του γνωστού Μπόνιου της παρέας Αναστασιάδη και πρώτου φίλου του Antinews. Φανταστείτε που φτάσαμε.

    Εδώ έγινε απλά αντιγραφή.

    Όλοι αυτοί και πολλοί ακόμη της διαπλοκής παίξανε μέ τα χίλια τον Αντωνάκη για να βουλιάξουν την Ν.Δ. και να βοηθήσουν το ΠΑΣΟΚ.

    Τώρα που κατάλαβαν ότι το πάρτυ με τον Αντωνάκη έχει κοντινή ημερομηνία λήξης αρχίζουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, για να μπορούν να βγάλουν το επόμενο δηλητήριο χωρίς να ξεφτιληστούν.

    Αν παρακολουθείτε το antinews (με μανταλάκι στην μύτη βέβαια) θα δείτε ότι το έχει γυρίσει στην γενική πολιτική ειδησεογραφία, με την γνωστή αντιπασοκική ρητορική, έχει σταματήσει την λάσπη στην Ντόρα, και γενικώς εδώ είμαστε αλλά συγκρατημένα. Μη χάσουμε και τις διαφημίσεις.

    Τα κορόιδα βέβαια ακόμη ασχολούνται με τον αρχηγό από την βάση, που θα τα αλλάξει όλα, γιατί δεν χρωστάει σε κανένα.

    Χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή