Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στο ...καλό.! Δεν θα μας λείψεις Αβραμόπουλε.!

Όχι, δεν έφυγε ο εικονιζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία. Απλά, παρερμήνευσα την φωτογραφία και προς στιγμήν ...χάρηκα.!
Αλλά και πού να πάει αν φύγει;
Το είδε το έργο της ..."φυγής" και επανέκαμψε τροχάδην στο μαντρί.
Και τώρα που ...τρούπωσε, χαζός είναι να χάσει τέτοια θέση. Απλά, πόστα αλλάζει κατά περίπτωση, αλλά και κατά περίσταση.
Και επειδή ο τομέας της υγείας στον οποίο "ηγήθηκε" αρχίζει και ...ξερνάει λαμογιές και οικονομικές ατασθαλίες, είπε να μεταφέρει το στρατόπεδό του στο χώρο του ...εξωτερικού.
Συγνώμη, στο χώρο των ...εξωτερικών ήθελα να πω.
Ενώ κάνει "παιχνίδι" τσάμπα μαγκιάς με τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής για να επικρατήσει στην εσωτερική φαγωμάρα της Ν.Δ., κάνει το ..."παγώνι" όσον αφορά την πολύ ..."επιτυχημένη" του θητεία στο υπουργείο Υγείας.
Τότε ντε, που οι ασθενείς εκλιπαρούσαν για ένα ...χαρτί υγείας, ενώ οι προμηθευτές - μεσάζοντες - με το αζημίωτο - χρέωναν τα ...φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Κι' όλα αυτά κάτω, ή και μέσα από τη μύτη του εικονιζομένου.
Άκουσον άκουσον Έλληνα και φρίξε...
Ο περί ου ο λόγος αεριτζής πολιτικάντης - έμαθα - ότι συνταξίδευσε με τον πράσινο και φίλα προσκείμενο των λαθροφερμάτων ... Ραγκούση, και πάνε ντογρού παρέα στην Πάρο για να κάνουν διακοπές ...σολάριουμ, την ίδια ώρα που το κράτος - μπουρδέλο - το έχουμε ξαναπεί - ξεσκεπάσθηκε τελείως και έγινε ...υπαίθριο.
Και εσύ λαέ βασανισμένε και εκ γενετής μαλάκα (μιλάω για μένα και τον φίλο μου τον Σπύρο από ...Γαργαλιάνους) να πας να τους ψηφίσεις, μην το ξεχάσεις…
Τί να πει κανείς;...
Θαυμάστε ένα κόμμα που ...φιλοδοξεί να "κυβερνήσει" την Ελλάδα, ή μάλλον να πειραματισθεί επ' αυτής, όπως ο ...κουρέας που μαθαίνει την "τέχνη" του στου κασιδιάρη το κεφάλι.
Μαθαίνω επίσης, ότι ο πολιτικά και κοινωνικά ανεπιθύμητος νεόπλουτος, Γιώργος Βουλγαράκης εγκαλεί τον αρχηγό του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για τα σημεία και τέρατα του πορίσματος, στο υπουργείο πολιτισμού.
Δεν μαθαίνω όμως τίποτα για εκείνο το ...Φόρουμ της Ντόρας.!
Ρε λεβέντες, μην τρώγεστε σαν τα σκυλιά. Εγώ πάντως έχω πεισθεί ότι είστε ...υπεράνω χρήματος και ότι ουδείς εξ υμών ...έγλειψε το δάκτυλο με το μέλι.
Εκείνο όμως που με ...ζοχαδιάζει - γαμώ το κέρατό μου - είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε να κρύψετε ρε ... Στυμφαλίδες.
Αυτή τη ..."συνταγή", δεν μπορείτε να την πάρετε από τους πράσινους ομόσταυλούς σας και να βγάλετε το σκασμό;
Αυτοί - ως γάτοι στα κεραμίδια - εξαπατούν, αρπάζουν, κλέβουν, κρύβουν, γαμούν, δέρνουν και όποιος τολμήσει και τους κατηγορήσει, αναλαμβάνει δράση ο ..."σοσιαλισμός" τους.
"Καλημέρα" είπε ο κακομοίρης ο δημοσιογράφος στο κύτος - "αντιπρόεδρο" κ. Πάγκαλο - κι' αυτός του απάντησε: "Δεν γαμιέσαι πρωί πρωί".
Ψηφίστε τους...

1 comments: