Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Όταν τα έλεγε ο πατέρας, ο γιός ...βόσκαγε στα λιβάδια της ..."πράσινης ανάπτυξης" (βίντεο)

Ντοκουμέντα της Κόκκινης Γραμμής του Ανδρέα Παπανδρέου για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας και του Ονόματος, που θα συγκλονίσουν και θα συγκινήσουν τον αγωνιζόμενο Παγκόσμιο Ελληνισμό, την ώρα που θλιβεροί ηγετίσκοι, προσπαθούν να παραδώσουν τα ιερά και τα όσια του Πολιτισμού και της Ιστορίας μας! Η Εθνική Διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι εντολή και πηγή έμπνευσης, γενναιότητας, ανδρείας και θάρρους! Ας την ακολουθήσουμε! Ακόμη και όσοι ξεστράτισαν... εδώ θα βρουν τον εαυτό και το στίγμα τους!
noiazomai

2 comments:

  1. ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΌΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΥΡΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΣΤΟΝ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ..... ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ Η ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΑΛΑΓΗ ΚΙΑΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή