Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Η αισχρή google "παραχώρησε" τον Λευκό Πύργο στους Σκοπιανούς

Η σημαία των Σκοπίων κυματίζει υψωμένη αυτή την ώρα δίπλα από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατοντάδων εκατομμυρίων ακόμα φίλων τoυ ιντερνετ απ' όλο τον κόσμο, μέσα από την παγκοσμίως γνωστή εφαρμογή Google Mars.
Αναζητώντας τον Λευκό Πύργο στους δορυφορικούς χάρτες (πχ. White Tower, Thessaloniki, Greece) που δίνει στην δημοσιότητα η Google έκπληκτος κανείς μπορεί να δει ότι ο Λευκός Πύργος έχει παραχωρηθεί στο κρατίδιο των Σκοπίων.
Ακόμα μια από τις γνωστές μεθόδους της προπαγάνδας των Σκοπίων, ή πρόκειται για πράξη κάποιου ανιστόρητου δημιουργού περιεχομένου της Google;
Αν ισχύει το δεύτερο προφανώς και οι Σκοπιανοί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά κι έχουν περάσει τα ιστορικά μηνύματα που οι ίδιοι επιθυμούν. Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση, οπωσδήποτε δεν αναμένεται να διαμαρτυρηθεί η ελληνική πλευρά, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με ανάλογες δημοσιεύσεις "ιστορικού" περιεχομένου το οποίο προωθεί η σκοπιανή πλευρά στο διαδίκτυο.
Πάντως στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να διαμαρτυρηθεί στην εταιρία, μπορεί να επικοινωνήσει εδώ

1 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ

    1) Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ GOOGLE EINAI ΕΒΡΑΙΟΣ
    2) Η ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΕΚ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΓΙΑΝΑΤΟ?? Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή