Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Για ποιόν ανασχηματισμό μιλάτε ρε ...'Ελληνες;

Μέσα σε ψητοπωλείο - ταβέρνα - μαγερειό με δυνατή μουσική και μπόλικο κρασί και κοψίδι, αποφασίζει ο mr. Papandreou για τον επικείμενο ... ανασχηματισμό.!
Στην Αντίπαρο, και όχι στην ...Πάρο αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα στην ταβέρνα με την ονομασία "Κληματαριά", πήρε μαζί του ο "πρωθυπουργός" τον "κατασκευαστή" του λαθρομεταναστευτικού νόμου των ..."αδελφών" μας και ...φωστήρα επί των ...διοικητικών Γιάννη Ραγκούση και μίλησαν για τις λεπτομέρειες του ...ανασχηματισμού.!
Δηλαδή για να καταλάβουμε όλοι εμείς οι ολίγον ή πολύ χοντροκέφαλοι ..."Έλληνες", το δίδυμο Papandreou - Ραγκούση θα καταλήξει στα ονόματα των νέων προσώπων που θα αναλάβουν τον διακοσμητικό ρόλο των υπουργών - ανδρείκελων της ...τρόικας.!
Οι πληροφορίες μάς λένε, ότι είχαν πολύ ...σοβαρή συζήτηση μέσα στο μαγερειό της "Κληματαριάς" και με αποκλειστικό αντικείμενο το νέο ..."κυβερνητικό" σχήμα.!
Κι' όλα αυτά μέσα σε ταβέρνα με μουσική, με κοψίδι και με κρασί special.
Με άλλα λόγια, προσεχώς, (μετά τον ανασχηματισμό δηλαδή) θα έχουμε νέα ..."κυβέρνηση" πλήρως καρδαμωμένη - αφού θα προέρχεται από διακοπές - και πιο αποφασισμένη να ασκήσει πολύ αυστηρή αλλά και σοσιαλιστική πολιτική, μέχρι του σημείου να φθάσει ακόμη και σε ...ρήξη με τους επιβήτορες της τρόικας.
Μιλάμε για μέγα πολιτικό σθένος.!
Πολύ βοβάμαι όμως, μήπως τελικά οι νέοι ..."υπουργοί" από το πολύ καρδάμωμα, φερθούν τόσο αυστηρά απέναντι στους ...τροϊκανούς και τους αναγκάσουν σε άτακτον φυγήν.
Λέτε να δούμε τον Βούρο και την Ζούνη στο ..."κυβερνητικό" στρατόπεδο;
Λέτε να δούμε την Δραγώνα υπουργό των ...εξωτερικών;
Εεεε, αν μείνει κι' ο Πεταλωτής, τότε φέρτε μου τον ...μπαλτά να κάνω χαρακίρι.!

1 comments:

  1. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΜΟΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή