Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

"Ξιουράφι" είσαι κυρά Φώφη μου.!

"Την πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε".
Τάδε έφη - δήλωσε η ..."πολιτικός" - ελέω αειμνήσου πατρός - κυρά Φώφη Γεννηματά.
Τί ...με λες κυρά Φώφη μου, ανατρίχιασα.!
Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι τις κρίσεις (βλέπε πολιτικές ηλιθιότητες) τις πλήρωναν πάντα, μόνο εκείνοι που τις ...δημιουργούσαν.
Θα μπορούσες κυρά Φώφη μου αυτό το "και" να το είχες παραλείψει, διότι τις κρίσεις που προκαλούν στην Ελληνική κοινωνία οι σταυλισμένοι πολιτικάντηδες σαν και του λόγου σου δηλαδή, τις πληρώνουν μόνο και πάντα, αυτοί που δεν φταίνε.
Εσένα για παράδειγμα, πού θα σε πειράξει το ...μνημόνιο (βλέπε νταβατζήδες) κυρά Φώφη μου, αφού περιχαρής το ψήφισες και μάλιστα έσπασες και τα χέρια σου από το χειροκρότημα, όταν ο ηγέτης σου mr. Papandreou ανακοίνωνε από το ακριτικό Καστελόριζε με φόντο κάποιες βαρκούλες να αρμενίζουν ότι τελικά...νενικήκαμεν;
Νενικήκαμεν (κατά Papandreou) αφού κατόπιν δικών του ..."πιέσεων", το ΔΝΤ "ενέδωσε", και μας δέχθηκε τελικά στην ...αγκάλη του.
Καλά ρε, με ...γκαρμπόν είστε όλα φτιαγμένα εσείς τα "οπαδά" της ...πράσινης ανάπτυξης;
Μήπως πρόκειται να πληγείς από την συνεχώς και ολοένα αυξανόμενη ανεργία κυρά Φώφη μου;
Μήπως πρόκειται να βάλεις λουκέτο στο μαγαζί σου;
Άσε λοιπόν το τροπάριο ότι "την κρίση την πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε".
Γιατί τελικά, τις κρίσεις που εσείς προκαλείτε με τους πειραματισμούς σας, τις πληρώνουν πάντα, μόνο εκείνοι που δεν φταίνε.
Ζήτησέ μας και ευθύνες τώρα κυρά Φώφη μου.!
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Αδελφέ,
    Λίγο χειρότερη από την Πετραλιά...
    sorry...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aφου φτασαμε να ακουμε σοβαρα αυτην την γελοια βλαχαρα καλα να παθουμε, αυτο το σουργελο δεν ητανε που μιλαγε για το αθλιο 'παρακρατος της δεξιας' που δηθεν αποκαλυψε την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ και στο τελος ΑΠΟΔΕΚΤΗ και απο την ιδια την βλαχαρα ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ της υποψηφιοτητας της στις προηγουμενες εκλογες ? Τοτε που ακομη και ο αμερικανοτσολιας γιωργακης το καταλαβε το λαθος του και την αλλαξε ? ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ (προφανως γιατι του χρεωνε αυτον τον νομο) ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ (αλλος για γιαουρτωμα)και ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ (μμμ τωρα μαλιστα ο επαγγελματιας ανθελληνας βρηκε ανοικτη καμερα) ??

    Α ρε Αντωνη , τι τον ηθελες τον υπολειπομενο κικιλια για υποψηφιο ? ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ να την καθαρισει την βλαχαρα σαν αυγο.... τι τον ηθελες τον αμερικανοσπρωγμενο κικιλια ?

    ΑΝΤΩΝΗ παρε κεφαλια ΤΩΡΑ που μπορεις , διωξε αθλια μηξοτακικα στοιχια, καθαρισε ελεεινο παυλοπουλοι και την μυστακοφορο σκροφα γιαννακου ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΝΕΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ για να παμε μπροστα... ασε μαρκογιαννακηδες και κοντογιαννηδες να πανε στην κλασσαρω να φουνταρουνε μαζι, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ 'SIEMENS' και θα πεσει κλααααααμμαααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η πράσινη τσουκνίδα δεν είχε φύγει απ΄την δημαρχεία να πάει στη Βουλή? Μαυρίστε την την ξευτίλω , ανύπαρκτη στο υπουργείο υγείας. Και τι έγινε που ο πατέρας της ήταν δημοφιλής?ΜΑύρο στους μαυρογυαλούρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή