Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.!

Για μύρια όσα τους συκοφάντησαν αυτά τα 36 χρόνια και μέχρι του θανάτου τους, ή των βαθύτατων γηρατειών τους της επαναστατικής τριανδρίας της 21ης Απριλίου, Παπαδόπουλος, Μακαρέζος και Παττακός, ένα μόνο δεν μπόρεσαν να τους προσάψουν:
Ότι "έκλεβαν" - όπως οι ποικιλόχρωμοι αλήτες και λωποδύτες της Μεταπολίτευσης - και ότι υπήρξαν "ψεύτες" και ασυνεπείς. Συνεπώς κι' εμείς από τη μεριά μας, που δεν συνηθίσαμε να ...μασάμε τα λόγια μας, παρά τα πλείστα όσα και κατά καιρούς "Εθνικά" - λες και πρόκειται περί βρισιάς - μάς έχουν προσάψει, δεν υποκύψαμε, παρά τους απειλητικούς και λοιπούς εκβιασμούς περί καταχωρήσεως στις ...μαύρες επαγγελματικές λίστες και στα ...μαύρα κατάστιχα, ως δήθεν "νοσταλγών" της ...επάρατης.
Τα έχουμε κανονικώς γραμμένα όλα αυτά τα φερόμενα ως δήθεν ..."προοδευτικά" και ..."δημοκρτατικά", πλην ελεεινά αποβράσματα της κοινωνίας.
Συνεπείς με ότι η συνείδησή μας μάς επιτάσσει, είμαστε υποχρεωμένοι σήμερα να επισημάνουμε το δεινό πλήγμα που καταφέρει με μαρτυρία - εκ του τάφου πλέον - ο τότε αρχιτέκτονας του "οικονομικού θαύματος" της επταετίας Ν. Μακαρέζος κατά του ..."εθνάρχη" Κων/νου Καραμανλή με το τελευταίο βιβλίο του όπου περιγράφει με αδιάσειστα ντοκουμέντα άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες απ' τον διάλογο που είχε αναπτύξει απ' το Παρίσι , ο τότε αυτοεξόριστος Καραμανλής με τον ίδιο, προκειμένου να επιστρέψει και ν' αναλάβει ...Πρόεδρος της Δημοκρατίας - από τότε είχε την εμμονή φαίνεται - με πρωθυπουργό τον αείμνηστο συγγραφέα!
Οι επαφές γίνονταν - σύμφωνα με το βιβλίο - δια του αδελφού του Αχιλλέα και ...οξύνθηκαν όταν ο Καραμανλής πληροφορήθηκε την άρνηση του Ιωαννίδη και πέρασε στο ...εναλλακτικό σενάριο:
Να του αναθέσει ο Στρατός την Προεδρία της Δημοκρατίας με το Σύνταγμα Παπαδόπουλου, να ορκιστεί ο Γκιζίκης Πρωθυπουργός, και να κρατήσει ο "αόρατος δικτάτορας" για λογαριασμό του την Αρχηγία των ΕΔ!
Οι μύθοι λοιπόν σιγά-σιγά καταρρέουν και μας δικαιώνουν εις το ακέραιο!
Γι' αυτό, για άλλη μια φορά θα "ουρλιάξω" προς πάσα κατεύθυνση.
Την αλήθεια ρε.!!! Την Αλήθεια ρε αλήτες.!!!
Π.Ν.

1 comments: