Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Χριστίνα Χριστοφάκη - Παγκάλου: Η ...Χίλαρυ των Καλυβίων.!


.

Από την Ελβίρα Διαμαντοπούλου...

Στη περιοχή που κάποτε πουλούσαν οικόπεδα με δόσεις, στο αγαπημένο Φαρ Ουέστ των παρανόμων πάσης φύσεως, αποφάσισε να δοκιμάσει τη δημοφιλία της η κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, κόρη μεγαλοκατασκευαστή της περιοχής και σύζυγος του αντιπρέζιντεντ της κυβέρνησησης Θόδωρου Πάγκαλου.
Η κ. Παγκάλου, παρότι ο Θόδωρος έχει μεγάλη σκιά, δεν άντεξε να ζει στη σκιά του. Κι ο Θόδωρος που είναι άντρας ο οποίος έχει τη γυναίκα του κορώνα στο κεφάλι του, δεν μπορούσε να της πει οχι.
Κάθε άλλο.!
Απο την ώρα που εκείνη εκδήλωσε την επιθυμία της να γίνει η ...Χίλαρυ των Καλυβίων, εκείνος αποφάσισε να τη στηρίξει με όλο το εκτόπισμά του-πολιτικό πάντα.
Την έβγαλε μάλιστα και στον ...σκληροτράχηλο παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο, για να πάρει το βάπτισμα του πυρός.
Η κα Χριστοφάκη, έκλεψε την παράσταση με το αλά ...Ντενίση χτένισμά της.
Εβαλε μ' αυτό το τρόπο υποψηφιότητα για μια θέση τηλεπαρουσιάστριας στο Μέγκα, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εκλεγεί δήμαρχος στα φημισμένα Καλύβια - Δήμος Σαρωνικού κατ ευφημισμόν.
Αλλωστε και το ΠΑΣΟΚ, έχει ανάγκη απο μια Ευγενία Μανωλίδου.
Το δε πολιτικό θάρρος του Παγκάλου είναι αμέτρητο:
Ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, δεν χάνει την ευκαιρία να βγάλει τα πολιτικά του απωθημένα στον σημερινό πρωθυπουργό, του οποίου το αστέρι ανέτειλλε όταν ο Γιώργος Παπανδρέου τον διαδέχθηκε στην εξουσία.
O Πάγκαλος κάνει οτι μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή του Παπανδρέου και της ταλαίπωρης κυβέρνησης, μέσα στη κυκλοθυμική αμηχανία του πολιτικού, ο οποίος στη δύση της καριέρας του ανακαλύπτει ότι θα μείνει για πάντα ένας παρ' ολίγο πρωθυπουργός και υποφέρει.
Το τελευταίο του επίτευγμα ήταν η απαίτησή του ν' αναλάβει ο κος Κακουλίδης το επικοινωνιακό πακέτο του αμαρτωλού ΟΠΑΠ.
Απλά αναρωτιέται κανείς ως πότε θα τον ανέχεται ο Παπανδρέου;
Τέτοιες ανοχές σε Πάκηδες, Αλογοσκούφηδες, Αβραμόπουλους και σια έδειχνε κι ο Καραμανλής, ο οποίος τώρα κρύβεται απο τη φιγούρα του στον καθρέφτη...
-Γιώργο πρόσεχε...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου