Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Αλ. Καχριμάνης: "Όποιος θέλει ας ερευνήσει τα περιουσιακά μου στοιχεία"

Αυτό το ..."τέρας" ηθικής, εντιμότητος αλλά και πολιτικής ευπρέπειας προσπαθούν να πλήξουν εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τα φερέφωνα των ..."προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων" του Νομού Ιωαννίνων.
Με αφορμή κάποια ..."πράσινα" και "ερυθρόχρωμα" δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο, ότι ο ξενώνας που κατασκευάζεται σε κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων και ανήκει στην οικογένειά του, ότι δηλαδή δεν έχει οικοδομική άδεια, ο Νομάρχης Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σε συνέντευξή τύπου που παραχώρησε τόνισε, πως έχει υποβληθεί αίτηση για άδεια στην Πολεοδομία του Δήμου και είχε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου στις 29 Ιουνίου.
"Είχε εκδοθεί άδεια μικρής κλίμακας και στο διάστημα που μεσολάβησε θα έπρεπε να είχε εκδοθεί και η κανονική άδεια. Η καθυστέρηση οφείλεται σε ολιγωρία και απειρία του υπεύθυνου του έργου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει εργασίες πέραν αυτών που προβλέπονται στην οριστική άδεια. Οι υπηρεσίες ακολούθησαν και εφάρμοσαν τις νόμιμες διαδικασίες και η άδεια εκδόθηκε πλέον χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα".
Παράλληλα, ο κ. Καχριμάνης καταφέρθηκε εναντίον όσων τις τελευταίες ημέρες, όπως ισχυρίστηκε, άρχισαν εκστρατεία παραπληροφόρησης.
"...Να είναι βέβαιοι όσοι μετέρχονται τέτοιων μεθόδων ότι δεν πρόκειται να κάμψουν το φρόνημά μου, δεν πρόκειται να κάνω πίσω, έστω και αν το προσωπικό τίμημα είναι μεγάλο..." τόνισε χαρακτηριστικά.
Επεσήμανε δε, ότι γράφτηκαν και ειπώθηκαν - σκοπίμως - "τεράστιες ανακρίβειες και έγινε η τρίχα, τριχιά".
Ο κ. Καχριμάνης καλεί όποιον πολίτη επιθυμεί να εξετάσει τα προσωπικά και περιουσιακά του στοιχεία, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"...Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να ζητήσει εξουσιοδότηση ώστε να ερευνήσει τα πάντα: Τα ακίνητα που έχουν αποκτηθεί, τα δάνεια που έχουν συναφθεί, οι υποθήκες που έχουν μπει..." σημείωσε και συνέχισε λέγοντας πως "...από δω και στο εξής, οποιοσδήποτε αφήνει τον παραμικρό αναπόδεικτο ισχυρισμό θα παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη. Το ίδιο καλώ να πράξουν και όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοί μου, για να γίνει ένας προεκλογικός αγώνας σε επίπεδο προγράμματος και όχι σε επίπεδο λασπομαχίας..."
Εν τω μεταξύ, χθες αργά το μεσημέρι η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου και ύστερα από έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, (που κινήθηκε με πρωτοφανή ταχύτητα), αποφάσισε τη διακοπή, μέχρι νεωτέρας, των εργασιών.
Αγαστή συνεργασία λοιπόν των "αρμοδίων" της κουρδισμένης ΔΝΤικής ..."κυβερνητικής μηχανής" με τα Γιαννιώτικα "προοδευτικά" ...παρτάλια, που βλέποντας τις παλιές "κομματικές" συνταγές τους να μη πιάνουν ...τόπο και τους Γιαννιώτες να μην τους ακολουθούν, αποφάσισαν να συμπεριφερθούν σαν τα τέρατα που ξεψυχάνε.
Και τότε γίνονται πιο επικίνδυνα.!
Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, ο έχων μνήμη Γιαννιώτικος λαός έχει πάψει προ πολλού να ...χαϊβανοφέρνει και δεν πρόκειται στο μέλλον να ξαναπιαστεί ...κορόιδο.!
Μιλάνε τα έργα, τόσον του ιδίου του Νομάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη σε επίπεδο Νομού, όσο και του Δημάρχου Νίκου Γκόντα σε επίπεδο πόλης.

4 comments:

  1. Κάτω τα χέρια σας από τον Καχριμάνη γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.Καταστράψατε τα Ιωάννινα με τη συμπεριφορά σας και δεν λέτε να αγαπήσετε ποτέ αυτόν τον τόπο.Τέρμα τα ψέματα.Μην είστε τόσο αφελείς.Δεν μπορεί ένας νομάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης να κάνει οικοδομικές εργασίες και μάσλιστα στο κέντρο της πόλης και χωρίςάδεια.Ξυπνάτε επιτέλους.Καλά σας λέει παρτάλια ο φίλος γιαννιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορούν να κρύψουν το έργο του.
    Ό,τι και να πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ήταν όλοι οι πολιτικοί σαν το κυρ. Καχριμάνη τόσο δραστήριοι!!!

    και μην γελιόμαστε για ποίο λόγω γίνονται τέτοιες ενέργειες

    αλλά 8α το φτιάξει ο βλάχος το τυρί !

    άντε να βλέπουμε και άλλους δραστήριου ανθρώπους στην χώρα μας
    τέτοιου χρειαζόμαστε όχι τενεκέδες που υπάρχουν παντού!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούστε πρασινολαμόγια και σεις χτικιάρικα απολιθώματα του ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ. Στηρίξτε το Φίλιο σας εσείς σαν τα προβατα στο μαντρί, αλλά μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καχριμάνη. Δηλαδή μέχρι τις εκλογές πόσα ακόμη σενάρια θα κατασκευάσετε; Αλλά έχετε το πράσινα μπλοκ και το προσκυνάτε. Στραβωθήκατε να διαβά;ζετε τις πράσινες ρυπαρότητες. Χαμένα κορμά. Εδώ είναι το γνήσιο πατριωτικό μπλοκ αχαϊρευτα κομματόσκυλα.
    Άντε γιατί ......σέβομαι και το χώρο που με φιλοξενεί παλιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή