Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Εν ...πλω θα λάβει τις "αποφάσεις" του ο mr. Papandreou

Τις τελικές αποφάσεις του για το πώς θα κινηθεί η Ελληνική ..."κυβέρνηση" του ΔΝΤ τον "καυτό" Σεπτέμβριο, αναμένεται να λάβει ο εκτελών χρέη διακοσμητικού πρωθυπουργού mr. Papandreou από την Πάρο, όπου συνεχίζει τις εαροκαλοκαιρινές του διακοπές και απολαμβάνει τις ..."εξορμήσεις" με το αγαπημένο του κανό, που δεν λέει ακόμα να ...τουμπάρει.!
Τα θέματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο mr. Papandreou τις ημέρες αυτές στην Πάρο, όπου βρίσκονται και στενοί του συνεργάτες, αφορούν τον ...ανασχηματισμό, την ...στρατηγική της κυβέρνησης (!) σε σχέση με τη ΔΕΘ, αλλά και τις κοινωνικές αντιδράσεις που αναμένεται να κορυφωθούν μετά τον Αύγουστο, όταν η κυβέρνηση αγγίξει τα "καυτά" μέτωπα που έχει σχεδιάσει, όπως η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, η απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας κ.ά.
Τις "αποφάσεις" του πρωθυπουργού σε σχέση με τον ανασχηματισμό, αναμένουν με αγωνία οι υπουργοί της ..."κυβέρνησης", που τις ημέρες αυτές έχουν αφήσει τα γραφεία τους στα υπουργεία και εκδράμουν στα ελληνικά νησιά.
Αρκετοί εξ αυτών βρίσκονται σε κατάσταση ανασφάλειας, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνουν μέσα από τις διαρροές του Μαξίμου κάθε άλλο παρά αισιόδοξους τους κάνουν σε σχέση με το αν θα παραμείνουν στις καρέκλες τους από τον Σεπτέμβριο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο mr. Papandreou είναι πιθανό, αν τελικά δεν αφήσεις τις αλλαγές στην κυβέρνηση για μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να προχωρήσει σε ανασχηματισμό πριν τη ΔΕΘ, ώστε να εμφανιστεί στη συμπρωτεύουσα με ...ανανεωμένη "ομάδα" και να στείλει το μήνυμα ότι έλαβε τα μηνύματα δυσαρέσκειας των πολιτών και επιχειρεί μία ...νέα αρχή.
Πέραν του θέματος αυτού, ζητούμενο για τον mr. Papandreou είναι και οι εξαγγελίες που θα κάνει από το βήμα της ΔΕΘ, για τις οποίες έχει δεχθεί αρκετές εισηγήσεις από τους συνεργάτες του. Στόχος του ..."πρωθυπουργού" είναι να παρουσιάσει ένα ..."Κοινωνικό Μνημόνιο" στη Θεσσαλονίκη, για το οποίο πάντως ακόμα και οι βουλευτές του Pasok κρατούν "μικρό καλάθι".
Λέτε να ξανα- ακούσουμε από του βήματος της ΔΕΘ, ότι ..."λεφτά υπάρχουν";
Κύριε φύλαττε.!

9 comments:

  1. Κύριε Γιαννιώτη γιατί γράφεται Pasok και όχι ΠΑΣΟΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπισουμε, στα σαγονια καποιου λευκου καρχαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @07 Αυγούστου 2010 1:18 μ.μ.
    Γιατι δε γνωριζει εβραικα. Υποθετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ 1:18 μμ.

    Κατά πρώτον θα πρέπει να είσαι ο τελευταίος εν Ελλάδι που πιστεύει ότι στην Ελλάδα υπάρχει ..."σοσιαλισμός" και κατά δεύτερον - αυτό υποθέτω πως το ξέρεις - η Ελλάς δεν κυβερνάται πλέον από Ελληνική κυβέρνηση.
    Οι μετέχοντες σ' αυτή είναι απλά διακοσμητικά στοιχεία, αφού άλλοι αποφασίζουν για μας πριν από μας και φυσικά για το ...καλό μας.
    Άλλωστε και τον εκλεγμένο πρωθυπουργό που κατάντησε ανδρείκελο του ΔΝΤ - όπως θα πρόσεξες - τον αποκαλώ mr. Papandreou.
    Απλά ...πράματα.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΜΠΑΤΑΡΗ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΗ;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @07 Αυγούστου 2010 3:11 μ.μ.
    Ας δωσει ο Ποσειδωνας να ναυαγισει και τα αλλα τα βρισκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @07 Αυγούστου 2010 8:30 μ.μ.

    Άν περιμένεις απο τον Ποσειδώνα να μας απαλλάξει απο δαύτον σώθηκες. Εδώ ούτε ο χριστιανικός θεός δέν βοηθάει ποτέ στο παραμικρό φαντάσου ο αρχαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο χριστιανος θεος δε θυμωνει. Ασε που δε βλαπτει μελη της εκλεκτης του φυλης σαν το Τζεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 07 Αυγούστου 2010 11:18 μ.μ.

    Η Νέα Δημοκρατία θα ανακάμψει ποτέ?
    Ποιός δέν την αφήνει να τον κάνει?
    Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα, άν είναι να τα περιμένουμε απο θεούς σωθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή