Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Έβαλε πίνακα με Εβραίους στο γραφείο του ο πρωθυπουργός!

Στο πρωθυπουργικό γραφείο παλιότερα υπήρχε ο πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη "Η Ελλάς ευγνωμονούσα".
Στην αλλαγή πρωθυπουργού ο πίνακας ..."χάθηκε". Όταν ο κ. Γ. Παπανδρέου έδωσε συνέντευξη πριν λίγους μήνες στο "Βήμα της Κυριακής" και φωτογραφήθηκε στο γραφείο του (δεξιά φωτο) δημιουργήθηκε θέμα καθώς είδε ο κόσμος ότι ο πατριωτικός πίνακας λείπει.
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι ο Γ. Παπανδρέου γύρισε από το Ισραήλ με έναν πίνακα που του έκανε δώρο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένταμιν Νετανιάχου και απεικονίζει Εβραίους και τον τοποθέτησε στη θέση του πίνακα "Η Ελλάς ευγνωμονούσα" ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν χάθηκε - ο πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής τον πήρε στο σπίτι του στη Ραφήνα - όμως μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να έχουμε στα χέρια μας φωτογραφικό ντοκουμέντο, αλλά ο λόγος μας είναι εγγύηση.
bang

5 comments:

  1. Λενε πως ειναι φαρσα το bang.gr. Οχι πως θα εξεπληττε κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΟΡΝΙΖΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φάρσα του Bang-gr το “Έβαλε πίνακα με Εβραίους στο γραφείο του ο πρωθυπουργός” Τί κρύβουν όμως πίσω απο τις πλακίτσες ;
    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_5865.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας προετοιμαζουν,αρκετα κρυφτηκαν τοσα χρονια,ηρθε ο καιρος ν'αποκαλυφθουν ποιοι μας κυβερνανε τοσες δεκαετιες.
    Εχουν να φοβηθουν κανεναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τον Παπανδρέου ποιός τον έκανε πρωθυπουργό της Ελλάδας άν και κάποτε αυτό το πράγμα εθεωρείτο αστρονομική φαντασία?
    Ο Καραμανλής φυσικά, μή παραπονιέστε λοιπόν όσοι δεξιοί μας λέγατε τον Καραμανλή για το ισχυρό σας χαρτί φάτε τον τώρα στην μάπα ... για μιά δεκαετία το λιγότερο όπως φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή