Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

3η του Σεπτέμβρη. Η "γιορτή" των ...σοσιαληστών.!

"Σήμερα, 36 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος από τον ιδρυτή μας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, και όπως αυτός δεν το έβαζε κάτω, δεν το βάζουμε κι εμείς κάτω. Διότι αν τότε πιστεύαμε στη μιζέρια και τη μαυρίλα, το 1974, όταν ξεκίναγε μια χούφτα ανθρώπων για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, αν τότε το είχαμε βάλει κάτω, δεν θα είχαμε πάει την Ελλάδα μπροστά.
Σήμερα, βάλαμε τις βάσεις, για μεγάλες αλλαγές, κάνοντας την επανάσταση του αυτονόητου. Το ιστορικό μας χρέος απέναντι στη χώρα, τους πολίτες και τα παιδιά μας, είναι τεράστιο. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις μέσα στο κίνημα και μ' αυτές θα αντιμετωπίσουμε όλες τις δύσκολες καταστάσεις".
Τάδε έφη μεταξύ πολλών άλλων ο "πρωθυπουργός" - ανδρείκελο του ΔΝΤ επί τη επετείω της ..."εθνικής γιορτής" της εγκαθιδρύσεως του σοασιαληστρικού κινήματος στην Ελλάδα κατά την ομιλία του, με την οποία άνοιξε τις τριήμερες εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ενώ προηγουμένως ο κ. Ξυνίδης, αυτό το υποτακτικό γιουσουφάκι, έπλεξε το εγκώμιο του αμερικανοτραφένος προέδρου του.
"Πρόεδρε, στις δύσκολες, τις μεγάλες στιγμές, όσο κι αν πολλοί κρύβονται πίσω από το προπετάσματα μιας ψευδεπίγραφης γενικής κι αόριστης αμφισβήτησης, εμείς στο ΠΑΣΟΚ δίνουμε μάχες και ανοίγουμε δρόμους, δίνοντας ελπίδα στο λαό μας. Αυτό έκανε πάντα το ΠΑΣΟΚ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Σε καλώ στο βήμα με την αγωνία του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας για το μέλλον και την πρόοδο."
__________
Κι' ο "πρόεδρος" σηκώθηκε.!
Όσο δε για τους παρευρισκόμενους; Ε, αυτοί σπάσαν τα χέρια τους στο χειροκρότημα.!
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Κι' ο "πρόεδρος" σηκώθηκε.!
    Όσο δε για τους παρευρισκόμενους; Ε, αυτοί σπάσαν τα χέρια τους στο χειροκρότημα.!
    ΕΔΩ ή ΞΕΡΝΑΜΕ ή τους παίρνουμε με τις πέτρες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://math-telos-agras.pblogs.gr/2010/09/3-septembrioy-1974-3-septembrioy-2010-oi-diafores-einai-symptwma.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή