Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

"Άνθρακες" ο ...θησαυρός του Βατοπεδίου.!

Σημαντική ανατροπή στην υπόθεση Βατοπεδίου φέρνει αποκλειστικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ και της Ιωάννας Μάνδρου, σύμφωνα με το οποίο δεν υπήρξε ζημία για το Δημόσιο.
Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ στη δικογραφία, που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη, αλλά την είχε και η Εξεταστική Επιτροπή, υπάρχουν δεκάδες έγγραφα στα οποία αυτή η ζημιά είναι καταμετρημένη και μάλιστα προκύπτει το συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε βλάβη του Δημοσίου.
Τα έγγραφα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι εκθέσεις του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών, που είναι θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας και εκτιμά τις αγοραπωλησίες του κράτους, ενώ έχει γίνει εκτίμηση και από ανεξάρτητο οίκο.
Μάλιστα η δημοσιογράφος ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες, που θέλουν και άλλες κρατικές υπηρεσίες να συντάσσονται με την άποψη ότι δεν υπήρξε ζημιά του δημοσίου από την υπόθεση Βατοπεδίου...
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προ ημερών, υπάλληλος του ΣΔΟΕ (και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ Εφοριακών, αλλά αυτό «παρέλειψαν» να το αναφέρουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ), να παίρνει από ξενοδόχο στους Παξούς το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, για να «τακτοποιήσει» κάποιες φορολογικές ατασθαλίες. Χθες, ο συλληφθείς εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέως, ο οποίος τον άφησε ΕΛΕΥΘΕΡΟ, και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους!!!

    Την ίδια ώρα, τα λυσσασμένα παπαγαλάκια των καναλιών, μεταδίδουν και ξαναμεταδίδουν την είδηση, ότι η κυβέρνηση θα κάνει τη φοροδιαφυγή ποινικό αδίκημα και οι παραβάτες (εδώ μάλλον εννοούνται κουλουράδες, στραγαλάδες κ.α. παρόμοιες κατηγορίες… μεγαλοφοροφυγάδων) θα δικάζονται στο αυτόφωρο και θα καταλήγουν στο… φρέσκο.

    Αλήθεια, ποιόν κοροϊδεύουν;

    (ΥΓ): Ο… λαδωμένος εφοριακός της ΠΑΣΚΕ δεν είναι βέβαια ο μόνος πράσινος λωποδύτης που είναι υπεράνω νόμων. Εδώ οι Μαντέλης, Τσουκάτος, κ.λπ. που πήραν και πολύ περισσότερα, εξακολουθούν σκανδαλωδώς να παραμένουν ελεύθεροι και να χαίρονται τα πλούτη που απόκτησαν σε βάρος του ελληνικού λαού. Προς δόξαν της πράσινης «δικαιοσύνης»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρακες οι θησαυροι της Ελληνικης δικαιοσυνης ως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλααααα μακαρι οι φτωχη το πνευματη οπως και τα απολολοτα προβατα κατα το εβ...παπαδαριο δειτε και αυτο προβατακια...http://www.paraskhnio.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή