Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Καραμανλής: "Με φαντάζεστε εμένα με τρόικες πάνω από το κεφάλι;"

"Εμείς τον Οκτώβριο θα παίρναμε μέτρα και δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα δανεισμού. Τα είχαμε συμφωνήσει με την Κομισιόν και τον Αλμούνια", λέει σήμερα σε συνομιλητές του ο Καραμανλής και προσθέτει:
"Αυτοί όμως, αντί να πάρουν μέτρα, πήγαν μετά τις εκλογές στις Βρυξέλλες και πουλούσαν τσαμπουκά! Ψήφισαν μέχρι και παροχές. Παρά ταύτα, οι αγορές τούς έδιναν δανεικά στις αρχές του 2010 αλλά εκείνοι δεν τα πήραν".
Κατά τον τέως πρωθυπουργό, είναι θέμα ερμηνείας να εξηγήσει κανείς την επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει την Ελλάδα ...στην αγκαλιά του ΔΝΤ αν και είχε, όπως πιστεύει, ακόμη διακριτική ευχέρεια κινήσεων.
"Πρόκειται για ερασιτεχνισμό, για κακή εκτίμηση της κατάστασης; Το έκαναν επίτηδες; Τους το υπέδειξαν κάποιοι άλλοι;"
Ο ίδιος λέει ότι δεν ξέρει, ωστόσο η μετεκλογική συμπεριφορά της κυβέρνησης Παπανδρέου, σε όλα τα επίπεδα πολιτικής, τον οδηγεί σε σκέψεις. Διάβασε μάλιστα –όπως λένε οι συνεργάτες του– με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times που χαρακτήριζαν τον πρωθυπουργό, λόγω της τόλμης του να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, ως "τον άνθρωπό μας".
Όσο για την κατάσταση της οικονομίας και την εφαρμογή του προγράμματος του ΔΝΤ, δείχνει απαισιόδοξος: "Δεν πάει καλά το πράγμα" παρατηρεί και φοβάται δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον. Κι όταν ερωτάται αν θα μπορούσε να μοιραστεί ως πρωθυπουργός την εξουσία του με το ΔΝΤ, εγκαταλείπει για λίγο το μονίμως σκυθρωπό ύφος που έχει τελευταία και ρωτά:
"Με φαντάζεστε εμένα με τρόικες πάνω από το κεφάλι;".
_________
gianniotis: Όχι, δεν φανταζόμαστε εσένα Κωστάκη. Φανταζόμαστε τους εγκάθετους και κατευθυνόμενους "εργατοπατέρες" - "συνδικαλιστές" του κώλου να είναι πιασμένοι χέρι χέρι με τον αμερικάνο mr. Papandreou και να έχουν ξεσηκώσει τα γιουσουφάκια τους εναντίον της κυβέρνησής σου, αλλά και κατά του Ελληνικού λαού κατ' επέκτασιν. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Θα γυρνούσαμε - για άλλη μια φορά - στην εποχή των ...Σταμουλοκολλάδων και στα δημόσια ξεβρκώματα των Ελλήνων πολιτών - εργαζομένων. Φυσικά, εσύ θα έπαιζες τον ρόλο του Προμηθέα, και καθ' όσον ευτραφής, τα τερατογενή αυτά ανδρείκελα θα έτρωγαν για πολύ καιρό τις σάρκες και τα ...σπλάχνα σου. Α, και κάτι που θυμήθηκα τώρα.! Όταν ο Αμερικάνος ως αντιπολίτευση έσερνε το χορό των κινητοποιήσεων στο λιμάνι του Πειραιά παρέα με τον "σύντροφο" Σγουρό και έπεφταν τα δακρυγόνα, αυτός, αντί να προφυλάσσει τα μάτια του, προφύλασσε το ...στόμα του.! Δεν με πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά στη δεξιά φωτο και κάντε "κλικ" επάνω της. Από τότε άρχισα να αναρωτιέμαι σοβαρά: Ρε μπας και δεν είμαι εγώ καλά;
Bookmark and Share

10 comments:

  1. Δεν χρειάζεται να φανταστώ τίποτα για σένα, Κώστα Καραμανλή. Σε είδα να στρώνεις επί πέντε χρόνια το χαλί για νάρθει ο Γιωργάκης στην εξουσία και να μας υποδουλώσει στο ΔΝΤ.
    Ώστε εσείς τον Οκτώβριο θα παίρνατε μέτρα, ε; Και γιατί άραγε δεν τα είχατε πάρει ενωρίτερα;
    Και γιατί αυτά τα λες στις παρεούλες σου, ενώ στη Βουλή το παίζεις μουγκός;
    Άντε να κρυφτείς Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα Καραμανλή, αν έχεις, λέω αν υπάρχει επάνω σου κάποια υποψία φιλότιμου, να πας να αυτοκτονήσεις θεομπαίχτη που μας έβαλες τον αόρατο αρχιτεμπέλη Μεϊμαράκη υπουργό στο ΥΠΑΜ, τον άνθρωπο που στη συνέχεια του ανεπαρκούς και δειλού Σπηλιωτόπουλου, παρέδωσε την ΠΑ στα λαμόγια και τους πασόκους. Είδες τι ωραία τα έκανε ο Βενιζέλος; Επανέφερε τη μελλοντική ηγεσία από την αποστρατεία και για τα τρία όπλα.
    Όχι σαν κι' εσας που το παίζατε ηθικοί και μας γράφατε όταν σας ζητούσαμε να επαναφέρετε έστω τον αρχηγό και μας αφήσατε καβαλάρη τον αρχιπασόκο Παπανικολάου.
    Στο τέλος μας παραδώσατε μια ώρα αρχίτερα στο πασοκ για να μας αποστρατεύσει με 27 και 30 χρόνια υπηρεσίας.
    Ου να μου χαθείτε ανδρείκελα που έχετε το θράσος να ξαναζητάτε την ψήφο μας. Θα σας δώσουμε τ' α@@@@@α μας τομάρια.

    ΑΕΤΟΣ
    ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αετέ κόψε τα ληγμένα, σε χαλάνε. Η μήπως παρακολούθησες ΣΑΜΑΡΑ και σου ανέβηκε η πίεση;
    Θα σου περάσει οσονούπω.
    Οσο για τον Καραμανλή κάνε λίγη υπομονή........
    ΝΟΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστάκη μου κυβέρνησες 5.5 χρόνια και στο τέλος η οικονομία έφτασε σε τέτοιο σημείο που έπρεπε να πάρεις μέτρα; Τότε τι σκατά έκανες 5.5. χρόνια ρεεεεέ;; Σε ψήφιζα με νύχια και με δόντια ρε γαργαντούα για να αλλάξεις το κράτος, να κοψεις το κ*λο των πασοκτσίδικων συνδικάτων και των αρχισυνδικαλιστών τους, να προωθήσεις την υγιή ιδωτική επιχειρηματικότητα και σου πήρε 5.5 χρόνια για να καταλάβεις τι έπρεπε να κάνεις; Βλάκας με περικεφαλαία Κολοκοτρωνέϊκη εισ'ἀδερφάκι μου. Αν είχα υπάλληλο σαν εσένα στην βιοτέχνια μου θα τούδινα τα παπούτσια στο χέρι. Μοσχαροκεφαλή ε μοσχαροκεφαλή. ούστ! Αλλά σάμπως έχεις δουλέψει και ποτέ σου; θα σε θυμούνται πάντα σαν τον αποτυχημένο ανιψιό του μεγάλου Κ.Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώτσιο πας να μας πιάσεις Κώτσιους εσύ και ο Αντώνης αλλα δεν θα πάρουμε, σας μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ..
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ?
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ..ΜΑΥΡΟ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ PLAY-STATION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oxi megale. Egw se fantazomai mprosta se terastia piata me kopsidia kai gamopilafa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σαμαράς σήμερα ψιλοέχεσε τον Καραμανλή όταν είπε οτι χαίρεται που απωθεώνεται κάποιο στέλεχος της ΝΔ, θα έσκασε απο το κακό του ο καταλληλότερος όταν το άκουσε.
    Μπράβο Αντώνη έτσι σε θέλω καμιά δεκαριά τέτοια να πείς και θα αρχίσεις να έχεις ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγόρι μου ΝΟΤΙΕ, εγώ είμαι ένας από τους πρώην ναι μάλιστα πρώην "πανηλίθιους" που ψήφιζαν από τα νιάτα τους ΝΔ, αυτό το προδοτικό για τους ψηφοφόρους του κόμμα. Όταν ήταν κυβέρνηση το πασοκ μας τσοκάνιζε και όταν γινόταν κυβέρνηση "το κόμμα μας", παρ' όλες τις υποσχέσεις περί αποκατάστασης είτε επί ροφού Μητσοτάκη είτε επί φούσκα Κωστάκη μας πέταξε στο καλάθι με τα χρησιμοποιημένα.
    Επειδή η βλακεία έχει όριο λήξης εγώ και άλλοι στις προηγούμενες εκλογές ψηφίσαμε ή Καρατζαφέρη "κωλοτούμπα" ή κάναμε αποχή. Το αποτέλεσμα το είδες βγήκε το πασοκ με μόλις 9.200 ψήφους πάνω από τα ποσοστά του, του 2007.
    Επειδή δεν υπάρχει πισωγύρισμα πλέον, ψήφο στη ΝΔ μετά θάνατον.
    Άκου τώρα και μερικά για πάρτη σου. Από τα λεγόμενά σου κατάλαβα ότι είσαι ένας από τους γιαλαντζί δεξιούς που είναι οργανωμένοι στο πασοκ ή το συριζα και με ΝΔημοκρατική κυβέρνηση εισπράτεις τα αέναα γλυψίματα που κάνεις στους αλήτες πανβλάκες πολιτικούς της ΝΔ, γιατί οι αγνοί ψηφοφόροι δεν γλύψανε, δεν ζήτησαν αλλά όμως απαίτησαν την υπεσχεμένη αποκατάσταση των αδικιών και πήραν τον πούλο.
    ΜΑΥΡΟ στη ΝΔ και τον ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
    ΨΗΦΟ μόνο σε Εθνικιστικά κόμματα γιατί κατά τα λεγόμενα πανεπιστημιακού καθηγητή ιστορίας προχτές σε περιφερειακό κανάλι, Η ΝΔ είναι ένα από τα πλέον κομμουνιστικά κόμματα.
    Για αποκατάσταση της ισορροπίας τονίζω ότι όποιος ξαναψηφίσει πασοκ όπως αυτό είναι σήμερα, πρέπει η μυαλοθήκη του να περιέχει απόβλητα.

    ΑΕΤΟΣ
    ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή