Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Θαυμάστε πολιτική ...συνέπεια.!

Από τον Δημήτρη Ρίζο.
Αντιπολιτευόμενες και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, με την ευκαιρία των κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα, θυμήθηκαν τις σφοδρές αντιρρήσεις της ηγεσίας και των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, όταν εμφανίσθηκαν για πρώτη φορά με την COSCO οι Kινέζοι.
Ιδού η… συνέπειά τους:

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 (μόλις η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξήγγειλε για την επένδυση στο Λιμάνι του Πειραιά).
Γ. Παπανδρέου: "...Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε ότι η ανάπτυξη εξυπηρετείται με το να πουληθεί ή να δοθεί σε κάποια τρίτη χώρα το λιμάνι του Πειραιά. Θεωρούμε, αντιθέτως, ότι αυτή η εξέλιξη θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον Πειραιά, για την ανάπτυξη ενός κρίσιμου κλάδου, για το εξαγωγικό και εισαγωγικό εμπόριο στη χώρα μας, δίνοντας το λιμάνι σε ένα ιδιωτικό μονοπώλιο..."

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010
Γ. Παπακωνσταντίνου: "...Το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την αγορά χρέους είτε ελληνικών ομολόγων είτε ελληνικών περιουσιακών στοιχείων από επενδυτικά σχήματα στην Κίνα…"

ΜΑΡΤΙΟΣ 2009
Χρ. Παπουτσής: "...Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση (της Ν.Δ.) για ένα μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο με την κινεζική COSCO"!..

ΑΥΤΑ έλεγαν τότε για να πλήξουν την κυβέρνηση της Ν.Δ.!.. Αλλά ανάγκασαν τους Κινέζους επενδυτές να φύγουν!..
Σήμερα όμως επαίρονται για την αντίθετη πολιτική τους, που την εμφανίζουν ως θρίαμβο!..
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου