Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Καρατζαφέρης για το ...καλό της Πατρίδας, στηρίζει τον "πράσινο" Σγουρό.! (βίντεο)

Δεν έβαλε μυαλό με το 4% στο οποίο έπεσε.
Στις επόμενες βουλευτικές θα παλέψει με τους Οικολόγους για την θέση του 1ου εξωκοινοβουλευτικού κόμματος.Τι να κάνει ο άνθρωπος θέλει τόσο πολύ μια οικουμενική με το Πασόκ και γι' αυτό ξεπληρώνει από τώρα τα γραμμάτια!
Ο Καρατζαφέρης τάχθηκε υπέρ του υποψηφίου περιφερειάρχη του Πασόκ στην Αττική Γιάννη Σγουρού, παραπέμποντας σε παλαιότερη δήλωσή του, κατά την συνάντηση που είχαν τον περασμένο Ιούλιο. Ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. είπε ότι υπάρχουν υπεκφυγές όπως η πρόταση για ψήφο κατά συνείδηση από κάποια κόμματα, και από άλλα προτάσεις εναντίον του νόμου, όπως η ψήφος σε άκυρο ψηφοδέλτιο.
Αναφερόμενος στο τι θα πράξει για την περιφέρεια Αττικής ο κ. Καρατζαφέρης παρέπεμψε σε παλαιότερη δήλωσή του σε συνάντησή τους τον περασμένο Ιούλιο, στηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Γιάννη Σγουρό.
Τι είχε πει τότε ο κ. Καρατζαφέρης: "Από τον Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό έχουμε δείγματα μιας πετυχημένης πορείας. Ήταν οκτώ χρόνια Νομάρχης της μεγαλύτερης Νομαρχίας της Ελλάδος και το αποτέλεσμα, νομίζω, έχει κατανοηθεί πλήρως από όλους. Τώρα, σε αυτή την γρήγορη αλλαγή από Νομαρχία σε Περιφέρεια χρειάζονται έμπειρα άτομα. Την εμπειρία αυτή την καταθέτει. Εμείς παρακολουθούμε από πάρα πολύ κοντά και με εξαιρετική προσοχή την προσπάθειά του και περιμένουμε την τελική του απόφαση".

thermopilai
Bookmark and Share

7 comments:

  1. Και τον Κικίλια να στήριζε ( αλήθεια, γιατί να τον στηρίξει, για τις ικανότητες του μήπως ή για τον image maker Βαλλιανάτο)πάλι δεν είχε να κερδίσει τίποτα από την ΝΔ...
    Ας το πάρει επιτέλους χαμπάρι ότι οι Νεοδημοκράτες ψηφίζουν οπαδικά, (και τη γιαγιά μου να κατέβαζε η παράταξη στην Αθήνα, θα την ψήφιζαν) και να χαράξει δική του πορεία , μακρυά από εφυολογήματα τύπου πολυκατοικίας.Στο κάτω κάτω σάπιο κόμμα είναι και η ΝΔ, σάπιοι και οι εκπρόσωποί της..
    Φιλαράκι έχεις και παράπονο που στηρίζει τον αδερφοισλαμοΚακλαμάνη, τον Γκιουλέκα και τον Πανίκα και στράβωσες για τον Κικίλια??? 'Ελεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το καλο της πατριδας δε νομιζω. Η κινηση προφανως θα αποσκοπει στο καλο της τσεπης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οταν όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης, επεδίωξε συνάντηση με τον Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να πάρει κάποια δέσμευση για θέματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο του ΛΑΟΣ, δηλαδή τζαμί και μεταναστευτικό, εισέπραξαν μια μεγαλειώδη άρνηση, με την δικαιολογία ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν συνδιαλέγεται με άτομα που υπερψήφισαν το μνημόνιο." www.elkosmos.gr
    Ενώ ο Σαμαράς θα καταργήσει το μνημόνιο...δουλευόμαστε μεταξύ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνει, μπράβο του ο Κικίλιας είναι τόσο άπειρος με τα αυτοδιοικητικά που θα τα παρατήσει απο τους πρώτους μήνες άν τύχει να βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγάλτε τις γαλάζιες κομματικές παρωπίδες και αφήστε στην άκρη τους τυφλούς φανατισμούς. Ο Καρατζαφέρης είναι μεγάλος πατριώτης, έντιμος πολιτικός που προέρχεται απο τις πιό κατώτερες λαικές τάξεις το έχει αποδείξει δεκαετίες τώρα. Πάνω απο κάθε κόμμα βάζει την Ελλάδα.
    Ακόμα και άν μιά στο τόσο υποστηρίζει κάποιο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ το κάνει πάντα για το συμφέρον του τόπου γιατί αυτό είναι σωστό, βγάλτε τις παρωπίδες λοιπόν.
    Το σημαντικότερο δέν είναι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ όπως ο Σαμαράς, πάντα αγωνιζόταν για το καλό της δεξιάς παράταξης, μιάς παράταξης που τόσα χρόνια τον έγραφε κανονικά γι'αυτό έφτασε σήμερα σε αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή