Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Εκτός πραγματικότητος ο πρώτος πολίτης;

Δεν ξέρουμε τι έχει... πάθει ο σεβαστός ένεκα ηλικίας πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρ. Παπούλιας τελευταία, και βρίσκεται επί μονίμου βάσεως με τις Δημόσιες παρεμβάσεις του εκτός πραγματικότητος, εκτός κλίματος εποχής και σε πλήρη δυσαρμονία με το Δημόσιο αίσθημα, σε καιρούς μάλιστα πάρα πολύ δύσκολους για τον μέσο πολίτη.!
Πριν λίγο καιρό ζήτησε να χαρακτηριστεί... ιδιώνυμο αδίκημα η φοροδιαφυγή, λησμονώντας τον ρόλο του στο παρελθόν ως... δανειστού - μαζί με τον Χάλαγκ - του μακαρίτη Ανδρέα για ν' αποφύγει ο τελευταίος τον... σκόπελο του "πόθεν έσχες" όσον αφορά την κατασκευή της περιβόητης και πανάκριβης "βίλας της Εκάλης" ή "κωλόσπιτου" κατά Β. Γιαννόπουλο.!
Τις προάλλες, "συμβούλευσε" τους νέους μας να είναι... μελετηροί, ξεχνώντας ότι ο ίδιος διόριζε αθρόα ανίκανους ξυλοσχίστες, μέχρι στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, αγνοώντας τους μελετηρούς, όσο ήταν στην ενεργό πολιτική και προχθές, ... "μάλωσε" όσους Έλληνες - τους μισούς και παραπάνω δηλαδή - προτίμησαν, απ' την αηδία τους για τους πολιτικούς, να μείνουν στον καναπέ, αντί να πάνε στην κάλπη, κάτι που δεν έκανε την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
Για τα δεσμά του επαίσχυντου μνημονίου όμως ο πρόεδρος δεν βρήκε κάτι να μας πει, προφανώς γιατί αυτά τα χάλκευσε εις βάρος του ελληνικού λαού ο γιος του άλλοτε φίλου του Ανδρέα, διαφορετικά δεν εξηγείται η θεμελιώδης παράλειψη...
Εκτός κι αν ο πρόεδρος ...αστοχεί πια κατά συρροήν ένεκα γήρατος.!
Ή μήπως ένεκα ασθενείας, την οποίαν ενδέχεται και να αποκρύπτουν σκοπίμως;
Π.Ν.
Bookmark and Share

1 comments:

  1. ΠΝ είτε λόγω γήρατος είτε λόγω ασθενείας δεν ενδιαφέρει. Το θέμα είναι οτι "αστοχεί κατά συρροήν"
    Μήπως η συνεχής αστοχία του προέδρου δημιουργεί άλλοθι για εκλογές, που τόσο επιθυμεί το φερέφωνο;
    Λες να το δούμε και αυτό;
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή