Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η Ντόρα τελευταία σε δημοφιλία αρχηγών!

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζει η έρευνα «Metron Forum» της εταιρείας «Metron Analysis», τα ποσοτικά δεδομένα της οποίας έχει παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα το "statesmen.g" , από τις 22 Δεκεμβρίου. Τότε, σας είχαμε παρουσιάσει τόσο την περαιτέρω μείωση της διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ (στο 4,9%, από 7,5% τον Ιούνιο), όσο και το γεγονός ότι στη δημοφιλία των προσώπων συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Στο σκέλος της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών, η επίδοση του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνει πτώση (39,1% από 44,9%), ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα με τον Ιούνιο (30,1% από 31,6%), τα «κακά μαντάτα» ωστόσο αφορούν τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας βρίσκεται στην τελευταία θέση της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών, με 24%, σημειώνοντας ωστόσο αύξηση, σε σχέση με το προ εξαμήνου ποσοστό του 20,2%.
Πίσω από το δίδυμο Παπανδρέου-Σαμαρά βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας (28,7%) και ακολουθούν οι Φώτης Κουβέλης (27,7%), Αλέκα Παπαρήγα 27,2% και Γιώργος Καρατζαφέρης (26,5%).
Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκεντρώνει και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες, με 73,3%, ενώ τις λιγότερες έχει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης (49,2%).
Bookmark and Share

14 comments:

  1. Το 24% εμπιστευεται τη Δρακουλινα; Μπρρρρρρρρρρρρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια από τα ίδια και αυτή η δημοσκόπηση.
    Κατά παραγγελίαν με δοτά νούμερα.
    Αριστα στο πασοκ στην επικοινωνιακή τακτική.

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αληθεια ....δρακουλιναι ......ετσι νομηζεισ ...κοιμησου....αλλα; καπια στυγμη .....ισωσ ξυπνισεισ... η αληθειεσ ποναναι...μπρρρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή εσένα 10:28 σε ενοχλεί το 24% της δρακουλίνας, δέν σε πειράζει καθόλου οτι ο Γιωργάκης εξακολουθεί να είναι πρώτος με διαφορά.
    ΖΩΟΝ την δρακουλίνα μήν την μελετάς για μόνο έναν μήνα αρχηγός είναι πάρα πολύ καλά, για τον Ζιγδαντώνη πέσ μας άν έχει καμιά ελπίδα να πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 29 Δεκεμβρίου 2010 1:54 μ.μ.

    ΖΩΟΝ εισαι και φαινεσαι. Σιγα μην ανοιξω και διαλογο μαζι σου. Καλο το κινητο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουουου μας δινουν και ενα i-pod και ενα i-pad μαζι με το κινητο..και μια BMW με μια ουκρανεζα μεσα..χι-χι

    Περα απο την πλακα παντως το γεγονος οτι η Ντορα συγκεντρωνει το συνολο των αριστερων και των πασοκων και των μαλακοπιτουρων ντιντηδων της ΝΝΔ και βρισκεται ετσι στην κορυφη των αρνητικων γνωμων ειναι θετικο! Αρα αυτα που λεει οντως πονανε την αριστεροστροφη, τεμπελα και διεφθαρμενη ελληνικη κοινωνία. Χο-χο και ειναι ενος μηνος αρχηγος. Και διαφορα μονο 6-7% απο προδοτακο στις θετικες γνωμες; Χο-χο θαχει πλακα το μελλον με τους ντιντηδες. Βρε Ακραιε οταν ο Φαηλος μιλουσε για ντιντηδες το ειδωλο του ειχε στο μυαλο του; ταιριαζει ο χαρακτηρισμός: αεργος επι μακρον, προδοτακος, με οννεδιτικο παρελθον στις γκομενες(προτου παντρευτει το παιδι), κωλοβάρας, παντρεμενος με πλουσια γυναικα, ελλιπως μορφωμενος (μαστερ μονο), που βαζει ναρθηκα στο χερακι μετα τις 1127 χειραψίες...χο-χο θαχει πλακα το μελλον

    ΝΕΑΡΧΟς
    (Over & Out)

    Υ.Γ. Συλληπητηρια στους απανταχου σαμαροφρουρους για την απωλεια ενος εκ των ζουγκλικων δημοσιογραφικων στηριγματων τους. Με το καλο και στο σαμαρικο Κομιστη. Χα-χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απολαυστε το λεκτικο ηθος των σαμαροφρουρών(λινκ εδω=> http://www.antinews.gr/?p=77883):

    "Ήταν και είναι στον πυρήνα του πολιτικά “μη ορθός”. Ανέπλευσε το ποτάμι κόντρα στο ρεύμα. Χρόνια τώρα. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ! Κόντρα στις “δημοσκοπήσεις”, στα συγκροτήματα και την διαπλοκή, ήρθε από την έρημο και τους ξέσκισε! Ναι, όσοι τον αγαπάμε δώσαμε τα ρέστα μας αλλά, παίδες, αν ο ίδιος δεν ήταν αυτό που είναι δεν θα φτάναμε στην 29/11. Το ξανάγραψα, ο πιο σαμαρικός απ’ όλους είναι ο ίδιος ο Σαμαράς."

    Ταδε εφα Φαηλος για τον Σαμαρα.
    Απολαυστε το ποιον του κομματος των "αξιών και των αξίων" του Σαμαρα. Σα δε ντρεπεστε σαμαρικοί, χειροτεροι απο κου-κουέδες εχετε γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή, εμπιστευονται τον Αβραμόπουλο ;
    Η τον Γιωργάκη ;
    Ρε θα πεινάσετε μ΄αυτές τίς προτιμήσεις σας !
    .........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέαρχε χα χα δέν θα ανταπαντήσω στον 2:37 αφού δέν θέλει διάλογο μαζί μου αλλά έχω έναν σοβαρό προβληματισμό. Άν είναι πραγματικά Νεοδημοκράτες όπως ισχυρίζονται ας μας πούν γιατί δέν τους στενοχωρεί καθόλου οτι ένα μέλος της οικογένειας Παπανδρέου μετά απο ενάνισυ χρόνο διακυβέρνησης παρόλο που έχει δείξει κατα γενική ομολογία όλων τον πιό χειρότερο εαυτό του βρίσκεται ακόμα μπροστά με διαφορά σε δημοτικότητα και τους στενοχωρεί το 24% που έχει κάποια αρχηγός ενός νεοσύστατου κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νέαρχε σε θεωρώ σοβαρό άνθρωπο.
    Πέρα από τη πλάκα θεωρείς τις δημοσκοπήσεις έγκυρες; Ισως διάβασες και μια άλλη, που με τη μέθοδο της αναγωγής στην αδιευκρίνηστη ψήφο βάζει τη ΔυΣυ στη βουλή. Νέες μέθοδοι, άλλα κόλπα των πασοκολαμόγιων.Ο μοναδικός λόγος που μας πετάνε και καμιά τέτοια παπαριά είναι να τσακωνόμαστε εγώ και εσύ και να περνάνε τα ληστρικά τους μέτρα οι προδότες. Τι Ντόρα και Σαμαράς. Οπως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι Ολυμπιακοί και οι αντιολυμπιακοί, ετσι και στο πολιτικό τοπίο υπάρχει ο εφιάλτης και ο έλληνας πατριώτης.
    Ο αντίπαλος είναι ο μαλακογιώργης και οι λιβανιστές του
    Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουν τα σχόλια του Γιαννιώτη
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Νέαρχε αφιερωμένο εξαιρετικά,μιας και αποτελεί το ίνδαλμά σου.
    Εκκρεμεί η φωτό που σου έχω υποσχεθεί
    http://www.youtube.com/watch?v=xVbjcjtjGMA&feature=player_embedded

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακραίε βεβαίως μεγαλύτερος αντίπαλος όλων μας είναι ο μαλακογιώργος και οι λιβανιστές του. Αντίπαλοι εκτός απο τους λιβανιστές είναι και αυτοί που το παίζουν αντιλιβανιστές αλλά είναι ανίκανοι να τον αντιμετωπίσουν. Σε αυτή την περίπτωση οφείλουν να παραδώσουν την θέση τους σε έναν άλλον που μπορεί διαφορετικά είναι και αυτοί λιβανιστές. Δέν λέω οτι για σένα ισχύει αυτό εσύ και να μπορούσες ένας απλός σχολιαστής είσαι για τον αρχηγό σου ισχύει σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολανίτες εναντίον ΚΕΠατζίδων για τα μάτια των Ντιντήδων!

    ...Αυτόν τον "Κοινωνικό Φιλελευθερισμό" ποτέ δεν τον κατάλαβα!

    Θα σας δω στο σαλέ, στο χιονοδρομικό καλέ, για ζεστή σοκολάτα!
    Μούρλια!

    Τσιάο φιλενάδες,
    Φιφης (ντιντιδικο Φαήλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρτυ θα κανει ο Λάκης με τους ντιντηδες της ΝΝΔ. Κικιλοποιηση της ΝΝΔ. Αδερφες και παλληκαρια γινανε μαλλια-κουβαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή