Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ντόρα: Έρχονται νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών

Νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών όχι μόνον από τα δυο μεγάλα κόμματα προβλέπει για το 2011 η Ντόρα Μπακογιάννη.
"Οι εσωτερικές αναταραχές στα κόμματα αποδεικνύεται ότι δεν έχουν φθηνά κίνητρα, δεν γίνονται από προσωπικές φιλοδοξίες" είπε στον realfm 97.8 η κ. Μπακογιάννη προβλέποντας ότι το σύστημα δεν θα μείνει αλώβητο καθώς η κοινωνία, όπως είπε, βρίσκεται σε κρίση.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας προέβλεψε ότι θα υπάρξουν και νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών μέσα στο 2011 καθώς όπως είπε οι βουλευτές αδυνατούν πλέον να ακολουθήσουν την κομματική γραμμή.
Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι ήδη υπάρχει η συμφωνία με τον Φ. Κουβέλη για δράση ως κοινοβουλευτική ομάδα με παρουσία σε όλες τις επιτροπές της βουλής ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ανιχνευθούν οι προθέσεις των βουλευτών που έχουν διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των δέκα βουλευτών. Αυτή τη στιγμή η Δημοκρατική Συμμαχία έχει ατύπως πέντε βουλευτές ενώ η Δημοκρατική Αριστερά τέσσερις.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε πως το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών θα είναι "η επισφράγιση της χρεοκοπίας" και άφησε νέες αιχμές για τον Αν. Σαμαρά καθώς διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μιλά για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς με αύξηση εξόδων και μείωση εσόδων.
Επικριτική και με τη διακυβέρνηση Καραμανλή καθώς όπως είπε "απέτυχε παταγωδώς στην επανίδρυση του κράτους".

real.gr
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου