Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Οι θλιμμένοι φίλοι του Αλέξη.!

Από τον Ιάσωνα
Συνηθως στις κηδειες και στα μνημοσυνα βλεπεις συντετριμμενους ανθρωπους, που συμπαριστανται στον πονο και στην θλιψι των συγγενων και φιλων για τον θανατο ενός προσφιλους τους, προσωπου.
Στην δικη μας περιπτωσι, εννοω του Αλεξη, οι αναρχοβανδαλοι (εξω-κοινοβουλευτικη αριστερα) οι "αντιεξουστες" επιτελους βρηκαν ακομη μια ημερα αν ετος για να λατρευουν τον θεο τους... Την καταστροφη. Αλλα και να εκδηλωσουν τα φιλια αισθηματα μισους για ο,τι μπορει να εχει σχεσι με μια Ελευθερη Πολιτεια... Την Ελευθερια την ιδια...
Η εικονα της Αθηνας ρημαγμενης από τις ορδες των βανδαλων, καταστηματων και εμπορικων με τις προθηκες γκρεμισμενες, φωτισμενη από τις πυρκαιες των μολωτοφ, ατρομητοι κουκουλοφοροι να εκσφενδονιζουν μαρμαρα και πετρες αφοβοι προ του κινδυνου να σπασουν το κεφαλι του οιουνδηποτε, εκανε τον γυρω του κοσμου και μας πλημμύρισε με εθνικη υπερηφανεια για την μοναδικη ντροπη που τοσο αξια κερδιζει η νέο ελληνικη Ελλαδα... Της ασεβειας στον πονο που προκαλει ο θανατος.
Δυο ασχετοι προς την συμμετοχικη θλιψι των ευγενων αναρχοβανδαλων, βρεθηκαν σοβαρα τραυματισμενοι, ο ενας με θρυμματισμενο μετωπο και ο άλλος αιμοφυρτος ενω δεκαδες φιλοι του Αλεξη εκτοξευαν πετρες και νερατζια στα ΜΑΤ.
Οι καλοσυνατοι δημοσιογραφοι υπομονετικα ευτυχως το δικαιολογησαν επαρκως. Αφου επανειλημμένως μας βεβαιωσαν οτι:
Ο συμβολικος λιθος, που εσπασε το μετωπο και ανοιξε ευμεγεθη οπη διαστασεων μανταρινιου στο κεφαλι ενός δυστυχισμενου -που κανεις δεν θα ασχοληθη μαζι του ή με την οικογενεια του ή με τα παιδια του ή με τις υποχρεωσεις του εφ οσον δεν ηταν κουκουες ή λαθρομεταναστης ή μουσουλμανος που του εσκισαν το κορανι - για ονομα του Θεου... δεν προοριζετο για το κεφαλι του συμπολιτου μας. Αλλα για τα κεφαλια των ανδρων των ΜΑΤ...
Ετσι να μην αμαυρωνουμε την εκδηλωσι ε!!! παιδια...
Ενω απο την συγκινητικη θλιψι των φιλων του Αλεξη που προσθεσαν μια ακομη εθνικη εορτη λιγες ημερες μετα από εκεινη του Πολυτεχνειου και της αλυτρωτης γενιας του, δεν γλυτωσαν ουτε στασεις λεωφορειων, καδοι σκουπιδιων, υποκαταστηματα τραπεζων, αυτοκινητα μικρα και μεγαλα εμπορικα...
Διερωτωμαι.
Μετα την καταδικη σε ισοβια του αστυνομικου που ευρεθη από την Ελληνικη δικαιοσυνη ενοχος, και του συναδελφου του που επισης καταδικασθηκε σε 10ετη καθειρξι...
Ποιον θελουν να τιμωρησουν οι φιλανθρωποι θλιμμενοι φιλοι του Αλεξη;
Και γιατι οι συγγενεις του θυματος, και τα κομματα της εκνομης κουμμουνιστικης και κα-(τσι) -πριοζας αριστερας δεν κατεδικασαν με αποτροπιασμο την πορεια των θλιμμενων…που αποτελει υβρι στην πραγματικη θλιψι και τον πονο;

Υ.Γ: Συμπτωματικως τα μονα θυματα, που δεν εχουν συνηθως τετοιους θλιμμενους φιλους οπως ο Αλεξης, ειναι οι υπαλληλοι που βρηκαν τραγικο θανατο και αποτεφρωθησαν στο κτιριο της Τραπεζης Μαρφιν οπως και οι αστυνομικοι που κατα καιρους δολοφονηθησαν εν ψυχρω... Βλεπετε ολοι αυτοι επρεπε να τιμωρηθουν διοτι "εφταιξαν"... Οι μεν αστυνομικοι ειναι γνωστο οτι φταινε παντοτε αδιακριτως των πραξεων τους, απλως επειδη υπαρχουν...Ενω τα θυματα της Μαρφιν "εφταιξαν" διοτι εργαζοντουσαν την ..."ιερη" ημερα απεργιας, οπως επισης και ο Βγενοπουλος που δεν ειχε ...πυροσβεστηρες!!!
Bookmark and Share

5 comments:

  1. ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟ...

    ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!


    Ένας Αλβανός που ασκούσε το επάγγελμα του βοσκού στη δική του πατρίδα, προμηθεύτηκε έναντι αμοιβής φυσικά, πλαστογραφημένο πτυχίο ιατρικής σχολής της Αλβανίας και μετά από κάποια χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και αφού έμαθε την ελληνική γλώσσα, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει. Πήγε να πιάσει δουλειά στο Αττικό νοσοκομείο, (δε γνωρίζω με τι είδους σύμβαση ή αν έκανε ειδικότητα ) προσποιήθηκε πρόβλημα σο χέρι του και γι αυτό το λόγο δε μπορούσε να ….χειρουργεί!!!!
    Ζήτησε να ασκήσει βοηθητικές εργασίες.
    Τον πρόδωσε ένας άλλος Αλβανός που είχε προηγούμενα μαζί του.
    Έχω την εξής απορία: Με ποια κριτήρια προσέλαβε Αλβανό ένα κρατικό ελληνικό νοσοκομείο, ειδικά όταν είναι άνεργοι τόσοι Έλληνες γιατροί;
    Όλοι ξέρουν ότι στην Αλβανία μπορείς να προμηθευτείς τα πάντα αν διαθέτεις χρήμα. Γνωστή άλλωστε είναι και η φράση:
    « Οι Αλβανοί σκοτώνουν τη μάνα τους για ένα πενηντάρικο».
    Παλαιότερα ήξερα κάποια Αλβανίδα που μου είπε ότι το πτυχίο λογιστού το είχε αγοράσει ενώ δεν είχε ιδέα από λογιστικά. Μια άλλη είχε αγοράσει πτυχίο νηπιοβρεφοκόμου για να προσπαθήσει να βρει δουλειά σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό.
    Γνωστό επίσης είναι τώρα πια το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός Αλβανών έχουν πλαστά χαρτιά Βορειοηπειρωτών, ενώ είναι Αλβανοί, για να έχουν την κάρτα ομογενούς με όλα τα ευεργετήματα.
    Αλλά όχι και γιατρός με πλαστογραφημένο πτυχίο και να μην έχεις ιδέα από ιατρική αφού είσαι κτηνοτρόφος να παίρνεις και ανθρώπινες ζωές στο λαιμό σου!!!!!

    Φαίνεται ότι η αλόγιστη απόφαση του Πασόκ να δώσει ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες με όλα τα υπόλοιπα ευεργετήματα που συνακολουθούν, όπως διορισμούς στο δημόσιο, θα μας φέρει πολλά δεινά αφού, όπως φαίνεται, δεν ελέγχουν τα χαρτιά που προσκομίζουν ειδικά από μια διεφθαρμένη χώρα σαν την Αλβανία που ως γνωστόν αγοράζεις ό,τι θέλεις αρκεί να έχεις χρήματα.

    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/blog-post_9094.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 Δεκεμβρίου 2010 11:27 π.μ.
    Διαβαζοντας το σχετικο σχολιο σας αντιλαμβανομαι το προβλημα σας .

    http://www.psynet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=26

    http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=564

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας σημειωσουμε ότι η δήλωση του ΤΕΕ που αναφέρονταν στα γεγονότα της MARFIN εστίαζε μεταξύ άλλων στην έλλειψη επαρκούς μελέτης πυρασφάλειας στην εν λόγω τράπεζα πράγμα που εμμέσως υποδηλώνει ότι με μία πληρέστερη μελέτη το συμβάν θα είχε αποφευχθεί. Ως μηχανικός της βιομηχανίας και μέλος του ΤΕΕ εκφράζω την ντροπή μου για την δήλωση αυτή και υπογραμμίζω ότι αυτή η γραφειοκρατική και πηγάζουσα από κρατικίστικης αντίληψης ιδέες και απόψεις μηχανικών απέχει μακρυά (πολύ μακρυά) από την αγορά εργασίας και την πραγματικότητα.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε ΙΤΤ
    Ευχαριστω για το σχολιο σου που το συμμεριζομαι απολυτως.Και ως απλος πολιτης και ως συναδελφος Μηχανικος.
    Παρακαλω οταν βρης λιγο χρονο κοιταξε κι εδω,


    http://gianniotis.blogspot.com/2010/05/blog-post_243.html

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομολογώ ότι η ανάρτηση που παραπέμπει το link κατά πάσα πιθανότητα να ήταν και η πηγή πληροφόρησής μου σε ότι αφορά το περιεχόμενο του σχολίου μου μιας και στο μηνιαίο έντυπο του ΤΕΕ δίνω τόση σημασία όση χρειάζεται για να διαβάσει κανείς τις ροζ σελίδες του ευρέσεως εργασίας.
    Στα επόμενα χρόνια θα είναι οι πιο δημοφιλείς σελίδες τόσο για τους νέους όσο και για παλαιότερους Μηχανικούς.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή