Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"Παπανδρεϊκές" γελοιότητες από τον Απ. Κακλαμάνη.!

Υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών τάσσεται, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης - ο Λοβέρδος το χαρακτηρίζει "αυτοκτονία" - (δείτε εδώ) εφόσον, όπως σημειώνει, συνεχιστεί το ... απαράδεκτο φαινόμενο (νωρίς το αντελήφθη) "οι διάφορες ελίτ και κυρίως οι παράγοντες της μηντιακής ολιγαρχίας συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους, και να καλοπερνούν, όταν ο ...λαός υποφέρει και η χώρα αντιμετωπίζει οικονομικό πόλεμο".
Οποία ..."ευαισθησία" για την φτώχεια του Ελληνικού λαού από έναν "υπέρμαχο" του μνημονίου.!
Σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής", αν και δηλώνει ότι δεν έχει αντίρρηση στην ...καραγκιοζο-πρόταση Σαμαρά για έλεγχο των πόθεν έσχες από το ...1974 (από την μικρασιατική καταστροφή θα προσθέταμε εμείς), όσων διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί, (ασχέτως αν οι περισσότεροι έχουν πεθάνει) τονίζει πως "φαντάζεται κανείς ότι όποιος πλούτισε από το 1974 έως σήμερα από τον κόπο και το ιδρώτα του ελληνικού λαού θα δηλώσει στο "πόθεν έσχες" ό,τι απέκτησε χρηματιζόμενος ή άλλως πως, παρανόμως;".
Για να το λέει αυτό με τόση σιγουριά ο κ. Απ. Κακλαμάνης φαίνεται πως είναι σίγουρος (κατά τα Παπανδρεϊκά πρότυπα), ότι αυτοί που - πιθανόν -  να έκλεψαν (όπερ ...αδύνατον κατά τη γνώμη μας) σίγουρα ήξεραν και να ...κρύψουν.!
Επαναφέρει την ...πρότασή του (μόνο πρόταση) για δήλωση των βουλευτών με την οποία θα παραιτούνται υπέρ του δημοσίου από όποιο περιουσιακό τους στοιχείο δεν έχουν δηλώσει στο ..."πόθεν έσχες".
Επίσης προτείνει (μόνο προτείνει) να δοθούν οικονομικά κίνητρα σε όποιον (ρουφιάνο - εγκληματία) δώσει πληροφορίες για τέτοια θέματα ή και απαλλαγή από νομικές επιπτώσεις αν είναι ..."απλός συνεργός σε εγκληματική πράξη".
Σε ότι αφορά το πανεπιστημιακό άσυλο διαφωνεί με την κατάργησή του αλλά, όπως δηλώνει, (μόνο δηλώνει) "η μόνη λύση είναι η συγκρότηση από κάθε ίδρυμα ..."εσωτερικής φρουράς" που θα τα προστατεύει από οποιαδήποτε έξωθεν διατάραξη της λειτουργίας τους".
Η ..."εσωτερική φρουρά", κύριε Κακλαμάνη, θα φέρει όπλα και μπαλάσκες, ή μόνο ...μολότωφ ;
Απλά ρωτάμε...
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Γελοιες προτασεις απο εναν γελοιο μεθυστακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρετισμούς στην Ντόρα, Γιαννίωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι φοβασαι μη χασουμε την τρομερη κυβερνηση; Μακαρι να κανουν εκλογες μπας και μεινει και τιποτα απουλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή