Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ώπα ρε καλόπαιδα της Ηγουμενίτσας. Όχι άλλα μαθήματα ...αντιρατσισμού.! Μπουχτίσαμε...

Επεισοδιακή ήταν η πορεία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν το Σάββατο ..."αντιρατσιστικές οργανώσεις" στην Ηγουμενίτσα, ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας μετανάστες που είχαν καταλύσει στη Νομική Σχολή.
Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μεταφερθεί από τα Γιάννενα στην περιοχή, τους επιτέθηκαν, αμέσως μετά την πορεία, προχωρώντας στη ρίψη δακρυγόνων, χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν εννέα διαδηλωτές ενώ ύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε και σε δέκα προσαγωγές νεαρών.

newpost
Bookmark and Share

2 comments:

  1. AΣΥΛΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

    Κατοπιν πιεσεων των ΗΠΑ,μεσω τυποις της υπατης αρμοστειας του οηε και των φαρισαιων της ε.ε που εξυπηρετουνται απο την ελλαδα ως διχτυ κατακρατησεως προς δυσμας της, η ελλας εψηφισε προ ημερων νομο προδοτικο και αντισυνταγματικο για την διευκολυνση της συνεχισης των κυματων αναγνωρισης εποικιστικων φουρνιων,παρα πασα λογικη αυτοσυντηρησεως!

    Σε αυτον το νομο,καταστρατηγειται η εννοια του πολιτικου προσφυγα,δηλαδη ατομου μεμονωμενου που κρινεται οτι η ζωη του αμεσα κινδυνευει αν απελαθει στη χωρα προελευσης του,λογω δημοσιας πολιτικης του εναντιωσης και δρασης απεναντι σε αυταρχικο καθεστως στη πατριδα του η αποτελον θυματα διωξεων του καθεστωτος λογω εσωτερικων συγκρουσεων,ωστε να χωρεσουν στις προνοιες τους οι πλειστοι απο τους τυχοδιωκτες κατευθυνομενους εισβολεις στη χωρα μας,εισερχομενοι ασφαλως απο εικοσαετιας με τις κρυφες ευλογιες της ελληνικης πολιτειας...

    Βλεποντας λοιπον οι ηπα την αντιδραση του ελληνικου λαου σε νεους γυρους μαζικων νομιμοποιησεων νεων εποικων,προχωρουν στο υποκαταστατον της παγιοποιησεως δια του τρικ των μαζικα δηθεν προσφυγων.

    Αποτελει εμφανως τρικ σταχτης στα ομματα των ιθαγενων και η δηλωσις υπουργου για μη παροχη νεου γυρου "νομιμοποιησεων" σε νεες φουρνιες εισβολεων,καθοσον αυτη θα επιτευχθει δια του νομου παρωδια για το προσφυγικο ασυλον.

    Αυτο ειναι βεβαιον μιας και στο νομο αυτο προβλεπεται οτι θα αποφασιζουν την παροχη "ασυλου" εκλεκτοι του κομματικου κρατους και της κυριαρχης εθνοαποδομητικης συνιστωσας ,ιδιωτες μκο των αλληλεγγυων στον εποικισμο της χωρας μας και οχι τα οργανα της πολιτειας μας κατα συνταγμα και τους θεσμους,τα μονα που εντελλονται και και νομικα ειναι υπευθυνα (και διωκομενα αλλως πως) να προασπιζουν το εθνος και το συνταγμα των ελληνων!

    Ασφαλως με το αζημιωτο οπως και μεχρι σημερον,με γνωστη την καταληξιν του περιεχομενου των αποφασεων παροχης και τα "κριτηρια" που φυσικα ουδεμια σχεσιν εχουν με αληθινους προσφυγες...

    Εχουμε λοιπον την ιδιωτικοποιηση της εθνικης κυριαρχιας και ασφαλειας,την παραχωρηση εν τελει της λαικης κυριαρχιας του αποφασιζειν για τους ελληνες και τον ελληνισμον σε γκρουπουσκουλα πορωμενων ιδεοληπτικα και φιλαργυρων ημεδαπων δοσιλογων του εποικισμου κατοπιν αποφασεως των ηπα!

    Οσο για τους εισβολεις,το ποσον προσφυγες ειναι,αρκει τις να δει οτι αναμεσα τους ειναι ελαχιστα τα γυναικοπαιδα, οι αναπηροι απο συγκρουσεις και οι γεροι,δηλαδη οι κατεξοχην αδυναμοι και εν δυναμει προσφυγες,ενω σχεδον ολοι ευρισκονται στην ηλικιακη ακμη τους,ειναι αρρενες στην αναπαραγωγικη ακμη τους και πληρως πολεμικα μαχιμοι,δειγμα οτι εχουν διαλεχτει κατοπιν προδιαγραφων απο αορατη χειρα του εποικισμου ...

    Επιμυθιον

    Η Ελλας θα πρεπει αν θελει ο ελληνισμος να επιβιωσει να κατεβασει σε βαθος δεκαετιας των αριθμο των αλλοδαπων σε μεγιστο τις 400.000 διασπαρτους στη χωρα,εθνοθρησκευτικα διαφορισιμους αναμεταξυ των, ανεξαρτητα αν τους βαφτιζει νομιμους η μη.Οι εποικοι, παρανομοι να απομακρυνθουν σταδιακα και οι "νομιμοι" να λαβουν κινητρα και αντικινητρα επαναπατρισμου και παραμονης αντιστοιχα,μεχρι επιτευξης του ανωτερω κατωφλιου ασφαλειας.

    Επειδη ομως γνωριζομε οτι μονο μια λαικη εθνικη επανασταση θα ανατρεψει τους εδω και 20 ετη σχεδιασμους,στο βαθμο που δεν υπαρξει αυτη,οι ελληνες ας ετοιμαστουν για μια πρωτοφανη δοκιμασια μεσοπροθεσμα,που ομοια της δεν θα εχει ζησει ο ελληνισμος στους τοσους αιωνες αγωνων πολιτισμικης και εθνικης επιβιωσεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να κάνουν πορεία συμπαράστασης είναι ικανοί και πρώτοι. Δεν είδα κανένα από όλους αυτούς που πορεύονται να συμπαρασταθεί έστω και με ένα πιάτο φαγητό σ' εκείνους που είναι κρυμμένοι πριν την είσοδο της εγνατίας ή της εισόδου του λιμανιού. Θα έλεγα σ' όλους αυτούς άντε κάντε καμιά άλλη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή