Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο Παπούλιας μίλησε για ...πατριωτισμό.!

Στα Γιάννενα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 98η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων που ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο.

"Ένα μήνυμα για όλους μας. Ένας άδολος πατριωτισμός μάς ρίχνει στη μάχη για να ξεπεράσουμε κάθε κρίση και κάθε δυσκολία. Και ...θα το πετύχουμε" δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπούλιας έφτασε το μεσημέρι στο ορεινό χωριό Τσερίτσιανα Ιωαννίνων, όπου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο που δεσπόζει στο χωριό.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο, Κυριακή και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα με μεγάλη παρέλαση στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ηπείρου.
Bookmark and Share

11 comments:

  1. Να θυμισω στο κυργιο προεδρο την 21 Φεβρουαριου 1983 .
    Τοτε που φεραν τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου εδω στα Γιαννενα.
    Να παρεβρεθει στον εορτασμο της απελευθερωσης.
    Λοιπον τοτε προεδρε, εσυ ησουν ΥπΕξ.

    Ο σιχαμενος ελληνοπολωνος μεθυσε με τσιπουρο .. Θυμαται ο κυριος προεδρος??

    Και μετα βγηκε με εμφανη τα σημαδια της μεθης και ειπε οτι θα
    "κυριευσουμε την Αλβανια" ,το θυμαται ο κυργιος προεδρος??

    Θυμαται μετα που οι αλβανοι τα πηραν στο κρανιο και απειλησαν ακομα και με πολεμο??

    Τοτε λοιπον "οι εχοντες υπερηφανη εξωτερικη πολιτικη τακαναν πανω τους? " Κοψανε τους λεονταρισμους εβαλαν την ουρα στα σκελια και ειπαν οτι εγινε .."παρανοηση" των δηλωσεων??
    Ενω οι δηλωσεις του μεθυσμενου σκατοψυχου ελληνοπολωνου δεν επιδεχονταν καμμια παρερμηνεια ως προς το νοημα τους??
    Τα θυμαται αυτα ο κυργιος προεδρος??

    Και μετα για να καλοπιασουν τους αλβανους ηραν την "εμπολεμη κατασταση"??

    Χουυυυ...
    Σκυλοπασοκια . Για κακη σας τυχη εχουμε μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου δανεισταρα της Αγραμπελης. Γεια σου δεξι χερι του πεομπαιχτη μαλακαντρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ!! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ? ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΑΚΑ-ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ? -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδολος πατριωτισμός είναι να βάζεις την υπογραφή σου στο ξεπούλημα της χώρας;
    Εμείς οι Έλληνες αλλιώς το λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο εξοχώτατος προφανώς λόγω ηλικίας έχει ξεχάσει πολλά!!! Δυστυχώε για την πατρίδα μας οι περισσότεροι ταγοί της είναι κατώτεροι των περιστάσεων και ανθρωπάκια που από τύχη, αλλά και βλακεία του λαού έγιναν αυτό που έγιναν!!! Αρε κακόμοιρε έλληνα πατριώτη σε δουλεύουν ψιλό γαζί και εσύ ψηφίζεις και ξαναψηφίζεις αγράμματους, ημιμαθείς, ανίκανους, ψεύτες, πατριδοκάπηλους και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ....ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ἡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΚΝΙΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ...ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ? -ΠΙΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ENAS KAKOS DIKIGOROS ENAS KAKOS POLITIKOS ENAS APOTIXIMENOS VOYLEYTIS TON KANANE PROEDRO KAI MAS TON FORTOSAN STI PLATI ME TI DIKI MAS PSIFO, TON LENE KAI KALLO, DISTIXOS AYTI EINAI H ELLADA. AYTON POY APELISE APO TI DOYLIA TOYS TOYS POLITIKA ATIPALOYS TOY, AYTOS EINAI O KALLOS, AYTOS O DIMOKRATIS.FTOYNA MI.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΡΟΛΕ; ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ; ΕΙΝΑΙ ΤΗΑ ΣΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ; ΤΟΥ ΔΡΟΥΤΣΑ; ΤΗΣ ΣΑΒΒΑΛΑΝΟ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ; ΤΗΣ ΚΑΛΕΡ; ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΡΟΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε συνέλληνες μην τα βάζετε με τον Πρόεδρό μας. Ο άνθρωπος είναι δημοκράτης με βούλα και πατέντα. Πολέμησε, φυλακίστηκε, εκδιώχθηκε, ενώ εσείς κοιμόσαστε στους καναπέδες. μετά όμως από τόση ταλαιπωρία, δεν δικαιούται και αυτός λίγο DOLCE VITA; Με τα προβλήματα του κράτους θα ασχολείται συνέχεια; ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌς Ως ΆΝΘΡΩΠΟς ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ; Συνέχισε πρόεδρε την κεκούραση τη δικαιούσαι!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ φίλων του ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:36 π.μ.

    =
    Λεγε κατι παραπανω.
    Τι εννοεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ "ΤΖΙΜΑΝΙ".
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΞΕ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ,Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..
    ΕΞΑΛΟΥ ΟΤΙ ΚΛΕΨΙΑ,ΒΡΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...(ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ)...ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ...ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΟΜΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή