Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος: Το γιαούρτωμα και οι φασιστικές ψυχώσεις ενός παχύδερμου…

Το γιαούρτωμα του Πάγκαλου ήταν μια αυθόρμητη κίνηση εκατοντάδων πολιτών της Λαυρεωτικής: Η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής για το στυγερό έγκλημα της κυβέρνησης η οποία επιχειρεί με πρωτοφανή φασιστική μοχθηρία να μετατρέψει την περιοχή σε απέραντη χωματερή, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το λαό της περιοχής.
Ο Πάγκαλος, τη φασιστική κακουργία της κυβέρνησης και τη δική του κομπάζουσα θηριωδία και αθλιότητα, τα αναστρέφει και κατηγορεί τους κατοίκους για «ναζιστικές μεθοδεύσεις» και το ΣΥΡΙΖΑ ως «υποκινητή» αυτών των «ναζιστικών μεθοδεύσεων».
Δεν θα μας απασχολούσε το νέο παραλήρημα της καθεστωτικής παχυδερμίας εάν αυτό δεν ήταν πολλαπλά δόλιο και αποπροσανατολιστικό.
Από πολύ παλιά έχουμε αναλύσει ότι ο Πάγκαλος αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα της πασοκικής αθλιότητας και της καθεστωτικής εξαχρείωσης:
«Εκφράζει με τον πλέον βροντώδη, αλλά και αποκρουστικό τρόπο την «εκσυγχρονιστική» κατάντια και αθλιότητα του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ…»
«…Προσωποποιεί με τον πλέον κυνικό τρόπο, την «αισθητική» της φιλαυτίας και της απληστίας, του πολιτικού χαμαιλεοντισμού και του μνησίκακου κομπασμού, κρυμμένα όλα αυτά πίσω από το καμουφλάζ του φανφαρονισμού, της «παντογνωσίας» και του υστερικού ναρκισσισμού. Την αχαλίνωτα νοσηρή φαντασία του μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά…»
Η κυνική του αυθάδεια και η αχαλίνωτη χυδαιότητα του Πάγκαλου αποτυπώνονται καθημερινά σε κάθε του πράξη και σε κάθε του λόγο.
Θυμάστε το κυνικό και προκλητικό του ανέκδοτο:
«Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί…».
Ούτε οι πλέον στυγνοί δικτάτορες δεν τόλμησαν να διαλαλήσουν τον κυνισμό τους με τέτοιο κομπασμό. Ο Πάγκαλος τους ξεπερνάει, διότι αποτελεί το παρασιτικό καρκίνωμα των εκτελεστών της διεθνούς δικτατορικής μηχανής και το «στίγμα» της κατοχικής μας κυβέρνησης.
Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια άλλη φρενοβλαβή αυθάδεια της δωσίλογης χυδαιότητας: Στο να στιγματίζει, ποιος ο Πάγκαλος, τα θύματα της κυβερνητικής κακουργίας που τον γιαούρτωσαν, σαν «φασίστες»!!!
Αλλά δεν μένει μόνο σ’ αυτή τη γνωστή καθεστωτική και άκρως ολοκληρωτική ταχυδακτυλουργία. Προχωρά ακόμα ένα βήμα: Συνειδητά χρεώνει αυτή την ενέργεια των εκατοντάδων κατοίκων στο ΣΥΡΙΖΑ.
«Πονηρός ο Βλάχος». Ο Πάγκαλος με την καθεστωτική κουτοπονηριά που τον χαρακτηρίζει, κατηγορεί ΣΚΟΠΙΜΑ και ΨΕΥΔΩΣ τον ΣΥΡΙΖΑ, στηριζόμενος πάνω στο απλοϊκό εξισωτικό «σχήμα»: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγραφεί, ΟΡΘΩΣ, σαν το σχήμα υπόθαλψης και στήριξης των κουκουλοφόρων, άρα πίσω από κάθε δυναμική έκρηξη κατοίκων, χωρίς κουκούλα, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο Πάγκαλος, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, δεν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ (αυτό είναι εντελώς επιφανειακό), αλλά τον διαφημίζει και τον «ξεπλένει».
Είναι πολιτικό ξέπλυμα και μοίρασμα επαναστατικών ενσήμων να ταυτίζεις τις καταστροφικές ψυχώσεις των κουκουλοφόρων, με τις αυθεντικές λαϊκές εκρήξεις, με τις συνειδητές πολιτικές πράξεις μιας περιοχής που βρίσκεται κάτω από τη δικτατορική επίθεση της κυβέρνησης και τη φασιστική της αυθάδεια.
Η δόλια και συνειδητά ψευδέστατη αυτή μετάθεση της λαϊκής έκρηξης των κατοίκων της περιοχής στο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε συνθήκες ΓΕΝΙΚΗΣ λαϊκής κατακραυγής εναντίον των κυβερνητικών ανδρεικέλων, αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει το καθεστωτικό αυτό δεκανίκι και το προβάλλει…
Με το να κάνεις κινηματικό «σκιάχτρο» τον ΣΥΡΙΖΑ του δίνεις μεγάλες περγαμηνές, «ενέσεις» για να τον κρατήσεις στη ζωή…
Είναι η ίδια καθεστωτική λογική του «σκιάχτρου» Καρατζαφέρη, λογική που «κατασκεύασε» αυτόν τον κλόουν και «δοκιμαστή» των «νταβάδων» σε καθοριστικό παράγοντα των πολιτικών μας πραγμάτων, παράγοντα που τον περιφέρουν τα κανάλια για να δώσει τους «χρησμούς» του, σαν νέα Πυθία…
Σε αυτό το πινγκ πονγκ ανάμεσα στα «ακροδεξιά» και «ακροαριστερά» «τέρατα» θέλουν να μας εγκλωβίσουν οι μηχανισμοί του νεοταξικού φασισμού.
Ο Πάγκαλος εκτελεί αυτό το έργο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ακριβώς γιατί προκαλεί τέτοια σιχασιά στον ελληνικό λαό που κάθε κατηγορία και βρισιά του αποτελεί ΕΠΑΙΝΟ γι’ αυτόν που κατηγορεί και βρίζει…
Ο Πάγκαλος γνωρίζει πολύ καλά, όπως και κάθε νοήμων άνθρωπος, ότι αυτοί οι 400 που τον γιαούρτωσαν δεν είναι ΣΥΡΙΖαίοι: Αν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοια ποσοστά δύναμης σε αυτή την περιοχή θα ήταν πρώτο κόμμα!!!
Ενώ λοιπόν γνωρίζει, κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για «ναζιστικές μεθοδεύσεις»!!!
Το παχύδερμο του κυβερνητικού φασισμού κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για φασισμό: Του δίνει δηλαδή τεράστια παράσημα αγωνιστικότητας και αντικυβερνητικής δράσης!!!!
Φυσικά με αυτή την ταχυδακτυλουργία περνάει και τη φιλοσοφία της κατοχικής κυβέρνησης, καθώς και τον ΤΡΟΜΟ της απέναντι στην κοχλάζουσα λαϊκή οργή: Συνδέει αυτή την ΟΡΓΗ και κάθε αυθόρμητη εκδήλωσή της με «δαίμονες-υποκινητές»: Με προστάτες των κουκουλοφόρων (ΣΥΡΙΖΑ), με φωνακλάδες της «ανυπακοής» (ΚΚΕ) κ.λ.π…
Πάντα για τα καθεστώτα και ιδιαίτερα για τα κατοχικά καθεστώτα και τους απολογητές τους πίσω από κάθε δυναμική λαϊκή εκδήλωση βρίσκονται «υποκινητές», ή «προβοκάτορες»!!!!!
Ο Πάγκαλος αυτό το «αξίωμα» της φασιστικής εξαχρείωσης το διατυμπανίζει καλύτερα γιατί είναι ο ίδιος το «παχύδερμο» αυτής της φασιστικής εξαχρείωσης…

Υ.Γ. Αλήθεια δεν κάνουν μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας για να διαπιστώσουν ότι αυτοί και μόνο αποτελούν τους «υποκινητές»;
Σε λίγο μόνο με διμοιρίες ΜΑΤ θα μπορούν να κυκλοφορήσουν και μάλιστα στα …κρυφά!
Bookmark and Share

2 σχόλια:

 1. ''......να τους διώξουμε με κλωτσιές και
  τις πέτρες ή θα τους αφήσουμε να......''
  Αυτά γράφει παραπάνω, σήμερα 18/3, ο Δελαστικ.
  Ο Γιανναρας, από την άλλη αναβιώνει την εμφυλιακή ακροδεξιά,
  σε εμπρηστικά κείμενα, κατηγορώντας
  ούτε λίγο ούτε πολύ την εκλεγμένη από τον λαό Κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία γιατί ''ξεπουλάει'' λέει από ''ιδιοτέλεια'' την
  πατρίδα του!!
  'Ενας δηλ. ακροαριστερός και ένας ακροδεξιός
  [ποιός είπε ότι τα άκρα δεν ταυτίζονται;]
  ωθούν τους πολίτες στην διάπραξη εγκλημάτων
  βίας κατά άλλων πολιτών.
  Χρειάζεται και άλλη μαρτυρία για τους ηθικούς
  αυτουργούς των ''αγανακτησμένων'' πολιτών,
  που απαγορεύουν την έκφραση διαφορετικής
  άποψης, υβρίζουν και βιοπραγούν, διαλύουν
  συγκεντρώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ειναι συνηθες τοσο που καταντα πληκτικο , να εκθειαζονται ,να αναπαράγονται ως καταπληκτικες «αντιδρασεις», οι αναρχικες εκδηλωσεις φανατικων αλητων που μισουν την Ελευθερια , την Δημοκρατια, την αντιθετη αποψι και οποιον τολμα να την εκφραση .Ειναι το προστατευομενο κλειστο επαγγελα του "αριστερου¨ διαδηλωτη..
  Δειλοι αναδροι υπουλοι και με κουκουλα τους στρατευμενους οπαδους τους , πετροβολουν απειλουν καταστρεφουν γελοιοποιουν τον Νομο την Πολιτεια προκειμενου να φιμωσουν όχι τον Κο Παγκαλο ..Αλλα την ελευθερη δημοσια αποψι που εκφραζει η ιδιοτητα του Παγκαλου...

  Προχθες( 16/3/2011) εγκαθεκτοι της αριστερας πουα κουκουεδιας του «ευρωπαϊκού» προσανατολισμου μεταφερθησαν αιφνιδιαστικα εξω από την ταβερνα οπου ο Κος Παγκαλος με βουλευτες του ΠΑΣΟΚ συνεστιαζοντο, βριζοντας και χυδαιολογουντες προς ολους, ακομα και κατά της συζυγου του Παγκαλου.Ενω αργοτερα οι ιδιοι γενναιοι του μπρακα –λεονε, καταφεραν να εκσφεδονισουν μια καρεκλα και ένα γιαουρτι ώστε να γελοιοποιησουν όχι απλως τον Παγκαλο αλλα μαλλον ό,τι αυτος εκφραζει και να γεννησουν τον φοβο σε οποιον εχει το δικαίωμα και το θαρρος του δημοσιως εκφραζεσθαι..
  Η εκνομη αυτή μειοψηφια μιμητικων ανεγκεφαλων κεφαλων, αδυνατει να εννοηση ότι στις δημοκρατιες οι κοινωνιες κυβερνωνται ελευθερα από εκλεγομενους πολιτευτές ( καλους κακους ικανούς ανικανους είναι προβλημα δικο μας ..του λαου που τους ψηφιζουμε) και η εκλογη των εκαστοτε κυβερνητων μας δεν είναι αναλογη με τα γιαουρτια τα τουβλα και τις μολοτωφ που πετουν περιθωριακοι κατά τον νουν ζημιωμένοι, αλλα οι ψηφοι των πολιτων που αποφασιζουν και ψηφιζουν στις καλπες ελευθερα..
  Τις ιδιες καλπες που αυτοι οι ντροπαλοι νοσταλγοι του ολοκληρωτισμου της ιδεοληψιας τους, κατεστρεφαν εκλεβαν εκαιγαν από τους πανεπιστημιακους χωρους για να κρυψουν την γυμνια τους..

  Ιασων

  ΑπάντησηΔιαγραφή