Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Απάτη με πρώην Αστυνομικό στα Γιάννενα.!


Μια σοβαρή υπόθεση εκβιασμού, που ταλαιπωρούσε συμπολίτες μας για αρκετό καιρό, εξιχνιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Γιάννενα με εμπλεκόμενο μάλιστα πρώην αστυνομικό!
Με τις δήθεν υψηλές διασυνδέσεις του, υποσχόταν σε ανυποψίαστους πολίτες, που είχαν μεγάλη ανάγκη για δουλειά, διορισμό στο Δημόσιο. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο εν λόγω… παράγοντας της πόλης, αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά, χωρίς βέβαια ποτέ να υλοποιεί τις… υποσχέσεις του. Και αυτό που προέκυψε από την έρευνα της υπόθεσης είναι ότι είχε διαπράξει και στο παρελθόν παρόμοιες απάτες σε βάρος πολιτών. 
Απ’ ότι φάνηκε όμως το τελευταίο θύμα του υποψιάστηκε την απάτη και ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας. Τον τελευταίο μήνα ο 48χρονος δράστης είχε καταφέρει να αποσπάσει το ποσό των 9.000 ευρώ (!) από το «θύμα» του, υποσχόμενος τον διορισμό τριών συγγενικών του προσώπων στο Δημόσιο. Φαίνεται όμως ότι δεν του έφταναν αυτά τα λεφτά κι έτσι απαίτησε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, προκειμένου να διορίσει στο Δημόσιο και τέταρτο συγγενικό πρόσωπο του παθόντα.
Μ’ αυτή την κίνηση είχε πλέον φτάσει η ώρα να δράσει η Αστυνομία και την Κυριακή το μεσημέρι, στην Πεδινή Ιωαννίνων, σε προσυμφωνημένη συνάντηση του καταγγέλλοντα με τον δράστη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μετά την παραλαβή του προσημειωμένου χρηματικού ποσού, για απάτη σε βάρος ημεδαπού, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα με έξι φυσίγγια και ένα κουτί που περιείχε 31 φυσίγγια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Ιωαννίνων, ενώ το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα από την Υ.Α Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Bookmark and Share

3 comments:

  1. και γιαυτο φταιει ο Καραμαλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    Δεν είναι νεκροθάλασσα βοή χωρίς σεισμό,νιώθω για σε πατρίδα μου στα σπλάχνα χαλασμό!..........
    Ρε ενας δεκανεας ρεεεεε…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασφαλως και φταιει ο καραμανλης ο μεγαλος ο εθναρχης που πολτοποιησε τα κρατικα αρχεια με τους δοσιλογους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή