Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Γιάννος Παπαντωνίου προς Pasok-ους: "Πείτε την αλήθεια στο λαό".!

Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος που πυροδότησε νέο κύκλο αντιπαράθεσης στο εσωτερικό της κυβερνώντος κόμματος με τη δήλωσή του πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Σήμερα, ένας πρώην υπουργός του Κώστα Σημίτη, ο Γιάννος Παπαντωνίου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δήλωσε πως "ο ελληνικός λαός θέλει ολόκληρη την αλήθεια και χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπεκφυγές".
Την ώρα που τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για περικοπή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας στο δημόσιο πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και οι διεθνείς αγορές προεξοφλούν τη στάση πληρωμών και την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ο πρώην υπουργός Οικονομικών διαπιστώνει "έλλειμμα πίστης" στην προσπάθεια της χώρας να βγει από την κρίση με τις λιγότερες κατά το δυνατό συνέπειες. Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς δε διστάζει να εκφράσει ενστάσεις αναφορικά και με το πρόγραμμα των 50 δις αποκρατικοποιήσεων. "Αυτό από μόνο του είναι «άθλος του Ηρακλέως» διότι όπως βλέπουμε η Κυβέρνηση είναι διχασμένη, δεν το θέλουν πολύ" σημείωσε με νόημα ο κ. Παπαντωνίου, "καρφώνοντας" αρκετούς πρώην συντρόφους του.
Την ίδια ώρα, αντιλαμβανόμενος το πνεύμα των καιρών και παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και αρκετών στελεχών του ΠΑΣΟΚ περί κυβερνήσεων συνεργασίας δίνει το σύνθημα για συναίνεση μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας. "Πάντα ήμουν οπαδός των ισχυρών, αυτοδύναμων, μονοκομματικών κυβερνήσεων. Τώρα όμως που και τα 2 μεγάλα κόμματα αθροίζουν μαζί 45%, καταλαβαίνετε ότι πέρασε η εποχή που μία κυβέρνηση Παπανδρέου ή Σαμαρά μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της χώρας. Χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις και συγκλίσεις" επεσήμανε ο πρώην τσάρος θέλοντας να προδικάσει μελλοντικές εξελίξεις.

iefimerida
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Καλά έκανες Γιαννιώτη και άνοιξες τα σχόλια για να μπορούμε να μιλάμε σε πρώτο χρόνο.
    Ποιός λέει πείτε την αλήθεια στο λαό;
    Ο Γιάννος ο ο μιζαδόρος των εξοπλισμών;
    Δε μας χέζεις ρε Γιάννο...
    Ε ρε που φτάσαμε. ένας πρώην αποτυχημένος τσάρος της φάρας του Άκη και των λοιπών πράσινων καθαρμάτων να δίνει συμβουλές σε πολιτικούς γυρολόγους και κυβερνητικούς υπαλλήλους - ανδρείκελα του ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα το μαλακα.

    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή