Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τι είπε ο άνθρωπος.!

Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):

Με ρωτάτε "γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε;" Γιατί ...κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. 
Μου λένε "γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;". Μα... γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. 
Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα εμείς! 

Εστάλη από τον φίλο αναγνώστη Βαγγέλη Τσάγγο
Bookmark and Share

3 comments:

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΗΓΕΤΕΣ. ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΓΕΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:14. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΓΩ ΠΩ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ" ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ.
    ΕΝΩ ΟΙ ηγέτες ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΝΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΠΑΛΙ.
    ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ .
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή