Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΜΑΤ: Η άλλη άποψις...

Πατήστε για μεγέθυνση 
Από τον Ιάσωνα 
Προλογος...
Διαβασα το αρθρο "Τα (Μ.Α.)ν(Τ.)ρόσκυλα της εξουσίας!!!" που αποτελει ένα διανθισμα βοθρολυμματων ενός ακατασχετου στομιου -οχετου που μολις ξεβουλωσε και  αποκαλει, χαρκτηριζει τους αστυνομικους ως "κτηναθρωπους που κτυπουν ανυπερασπιτους συνταξιουχους!!!… ότι θα επρεπε να φορουν μεταξωτα εσωρουχα!!!...  ότι δεν διαφερουν από τους κουκουλοφορους  με τους οποιους εχουν αγαστη στυνεργασια!!!... ότι είναι  ντοπαρισμενοι μπραβοι!!!..." και αλλα παρεμφερη, που δημοσιευθησαν  στα περισσοτερα ιστολογια..
Ανεξαρτητως του αποτελεσματος των ερευνων για το ατυχημα και τις συνθηκες κατω από τις οποιες συνεβη ο,τι δυστυχως συνεβη στον ατυχο διαδηλωτη, αλλα και τις ευθυνες που θα αποδοθουν στους οποιους ενοχους,  υπαρχει και η άλλη αποψις.
                                                            
Η κατασυκοφαντησις της Αστυνομιας   
                                                                          
Πιθανώς να μπορούσε να λεχθεί και με καλλίτερο τρόπο. Ενώ τα ...καλοπαιδα (!) των αναρχοκομμουνιστων πασης αποχρωσεως  αρπάζουν κάθε ευκαιρία για να επιτεθούν, αυτοι και οι ντροπαλοι τους φιλοι, μας εξηγούν κάθε φορά ότι δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να αμυνθούν.
Πατήστε για μεγέθυνση 
Όμως...
Οι εικόνες που βλέπουμε αδιάψευστες, ηχηρές προκαλούν την λογική. Αν η όρασις μεταφέρει σε όλους μας την ίδια στιγμιαία όψι της πραγματικότητος. Συνηθως τα μακριά ξύλινα κοντάρια των ερυθρών σημαιών, της μειοψηφίας των  στρατευμένων στην υπηρεσία της αυτής μεγαλειότητος του ΚΚΕ, έχουν μετατραπεί σε σάρισσες με τις οποίες, οι ..."φιλειρηνικοί" αυτοί διαδηλωτές, κτυπούν τους αστυνομικούς.  
Την ιδια στιγμη, αλλοι εξ’ ίσου ..."ευγενείς" (!) νέοι συγγενών ιδεολογικών προβληματισμών, ζωσμένοι με ειδικα σακίδια "εξοπλισμού" για διαδήλωσι, εκτοξεύουν διαβαθμισμένες πέτρες, ορατές κι’ αυτές, αν όλοι βλέπουμε, εννοούμε και λέγουμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη. Αλλού, ένα αυτοκίνητο τυλιγμενο στις  φλόγες. Παραπέρα καδοι αναποδογυρισμενοι παραδομένοι  στην ίδια τύχη.
Οι ανδρες των ΜΑΤ είναι ο καθημερινος ανηλεητος διαρκης στοχος...
"Ευγενικες"  Υβρεις, "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" χειρονομιες, "μαλακα" μαρμαρα και "γλυκιες"  πετρες διανθισμενες με Μολοτοφ που στοχευουν μονον τα κεφαλια και τα σωματα των ανδρων των  ΜΑΤ ή τις Ελληνικες Σημαιες...
Μια καταστασις ανταρτικου των πολεως, που διαρκει από την επανεκλογη της ΝΔ  με μια μικρη διακοπη στους  Ολυμπιακους αγωνες και που εκτοτε δεν σταματησε ποτε.
Οι αστυνομικοί ενώ εισπράττουν αυτή την συμπεριφορά, είναι "υποχρεωμένοι" κατά τα ΜΕΜ (μέσα ενημερώσεως μαζών) αλλα και κατά την γνωμη πολλων αρθρογραφων στις ιστοσελιδες του διαδικτυου, να ανταποδώσουν με γλαδιόλες και γαρδένιες ή γιασεμιά ενώ τα βιολιά του Δήμου, θα παίζουν, όπως οι ηρωικοί μουσικοί στο κατάστρωμα του Τιτανικού, λίγο πριν από την βύθισί του. Ισως θα πρεπει να απωθουν τους ..."ευγενικους" και "ειρηνικους" πυρπολητες –διαδηλωτες προσφεροντας τους ...γλυκο του κουταλιου ή ...σιροπιαστο με λιγο κονιακ σοκολατουχο.
 Και ενώ αυτά, συμβαίνουν μερα παρα μέρα μεσημέρι εν Αθήναις, τελούντα τοίς πάσι γνωστά, το βράδυ, σε όλα τα δελτία απόψεων, (οι ειδήσεις σε βάθος χρόνου έχουν προσεκτικά-επιλεκτικά ταυτισθεί με ό,τι θεωρείται άποψι και γνώμη των ΜΕΜ) μία "είδησις" επικρατεί. Η "βία" που επεδείχθη από τα αστυνομικά όργανα στίς πλέον πρόσφατες κινητοποιήσεις. Δηλαδή το προχθεσινό ..."μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο", μέχρι να γίνη το αυριανό και ούτω καθ’ εξής.
Ταυτοχρονως η πανηλιθια πολιτικη ηγεσια με την ανυπαρκτη λαικιστικη πολιτειακη δεν εννοει να να αντιληφθη ή μαλλον υποκρινεται αγνοωσα:

  • ότι  τα ανθρωπινα ορια εχουν καποιο μετρο. Και  βεβαιως οι ανδρες των ΜΑΤ δεν εξαιρουνται.
  • Ότι οι "διαδηλωσεις" στην Αθηνα  εχουν σταδιακως μετατραπει σε ανταρτικο των πολεων και απαιτουν αλλου ειδους αντιμετωπισι για την οποια τα ΜΑΤ δεν επαρκουν.
Ετσι  ειναι αυτονοητο και αναμενομενο. 
Οταν καθημερινως  οι ανδρες των ΜΑΤ δεν γινονται πυραναλωμα  κυριολεκτικως  κατά τυχη...
Οταν ολη την ημερα δεχονται  υβρεις, υφιστανται  επιθεσεις με πετρες, ξυλα, μαρμαρα...
Οταν η πολιτικη ζωη του τοπου διαπνεεται απο μισαλλοδοξια μισος υβρεις, λεκτικο βανδαλισμο και οι εκπροσωποι μας μονο που δεν πιανονται πολιτισμενα στα χερια...
Οταν τα Μεσα Αποβλακωσεως λυσσομανουν αφριζοντας με γουρλωμενα ματια ουσιαστικα οχι κατα αυτης ή της αλλης κυβερνησεως, αλλα της εννοιας της ταξεως και του σεβασμου των νομων, απο ..."αριστερισμο" και "προοδευτισμο"...
Οταν η κατασυκοφαντησις της αστυνομιας ειναι αυτοσκοπος των λαικιστων και η αστυνομια εχθες, σημερα, παντα φταιει. 
Οχι για οτι πρατττει. Ουτε για οτι δεν πραττει... Αλλα διοτι υπαρχει, ειναι προφανες, ότι θα υπαρξη απαντησι δυστυχως εξ ισου επιθετικη με συνεπειες οπως η προχθεσινη..
Επιπλεον θα  πρεπει να κατανοησουμε καποτε ως κοινωνια, ως πολιτες, ως πνευματικη ηγεσια, ως ΜΕΜ, ως συνδικαλιστικοι φορεις οτι: δεν υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι. 
Αυτοι για τους οποιους λυπουμεθα (αν οι τραυματιες δεν είναι αστυνομικοι) και αλλοι που δεν λυπουμεθα γι αυτους και ειναι τα ..."γουρουνια οι μπατσοι".!
Διοτι θυματα ακλαφτα λησμονημενα και περιφρονημενα ειναι ο αστυνομικος που τραυματισθηκε στα Ζωνιανα και εμεινε φυτο. Ή ο ιδιωτικος υπαλληλος - φυλακας στο Ελληνικο 27 ετων, που κι αυτος ειναι φυτο, απο κλωτσιες με μποτες των ..."παιδιων" στο κεφαλι, ή οι αστυνομικοι που δολοφονουνται κατά την εκτελεσι του καθηκοντος τους ή τραυματιζονται χωρις ουδεις να ενδιαφερεται γι’αυτους ως εάν αυτοι δεν είναι ανθρωποι, δεν εχουν οικογενεια, δεν εχουν παιδια συζυγο υποχρεωσεις. 
Είναι αναλωσιμοι...
Δηλαδη η υπερευαισθητη επιλεκτικα Δημοκρατια μας, θα πρεπει να παψη να ειναι μεροληπτικα αναισθητη.
Ετσι λογω της ανικανοτητος, του λαικισμου, της αγνοιας και της ασυνειδησιας των πολιτικων καταλήγουμε σ’ αυτήν την τραγελαφική κατάστασι, που καθημερινώς πλέον υφιστάμεθα όλοι μας. 
Όλοι αυτοί οι επαγγελματιες "διαδηλωτες", και κατ’ εξοχήν  οι σημαιοφορουντες και κουκουλωμενοι πυρπολητες, που αποδεδειγμένως με δεδηλωμένο πρόγραμμα  και ιδεοληψια θελουν να καταστρέψουν την δημοκρατία, φαίνονται,  ως το απαύγασμα της Δημοκρατίας, που "αγωνίζεται για νόμιμες διεκδικήσεις". Ενώ διαχρονικώς, είναι η απόλυτος, η ολοκληρωτική, άρνησις της. 
Ταυτοχρόνως, οι άλλοι, οι εντεταλμένοι να την  προστατεύσουν, διακινδυνεύοντες την ακεραιότητά τους, έναντι πενιχρού μισθού και απειλών κατά των ιδίων και των οικογενειών των, παρουσιάζονται ως όργανα  μιας αντιδραστικής καταστολής.
Οι λόγοι είναι προφανείς. Οι αστυνομικοί συστηματικώς αφοπλίζονται ηθικώς. Προβληματίζονται άν λειτουργούν καλώς. Αντιμετωπίζουν την καταφρόνια του περιγύρου των, όταν σύσσωμος η κοινωνία, την οποίαν έχουν ταχθεί να φυλάττουν, φαίνεται, σε όλα τα επίπεδα, κατήγορος. 
Ταυτοχρόνως, η κοινή γνώμη ζυμώνεται, καλλιεργείται, προετοιμάζεται για μια ..."δικαιολογημένη" αντίδραση στη "βία"  που "εξασκούν κατά συρροήν" οι αστυνομικές δυνάμεις. Ενώ τα  επόμενα συλλαλητήρια αναγγέλλονται σωρηδόν,  από το ΚΚΕ και τους ανταγωνιζομενους το ΠΑΜΕ συνδικαλιστες, καθημερινώς, ως εάν, οι αφίξεις–αναχωρήσεις των μέσων μεταφοράς.
Επιλογος...
Ισως το διαβασατε κι εσεις. Λιγο πριν πληροφορηθηκα ότι η χθεσινή επιθεσι  των ...γενναιων κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων επί της οδού Καλλιδρομίου, την ώρα που υπήρχε πλήθος κόσμου στη λαϊκή αγορά που γίνεται στην ίδια οδό ειχε ως αποτελεσμα τον σοβαρο τραυματισμο δυο συμπολιτων μας που νοσηλευονται στην εντατικη του νοσοκομειου Γ. Γενηματας με σοβαρα εγκαυματα (εξωτερικα και εσωτερικα)  διασωληνωμενοι.!
Bookmark and Share

3 comments:

  1. PAGOURA AINTE NA RWTHSEIS TON FAYLOPOULO NA SOU LYSEI TIS APORIES.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gianniotis


    Είναι ευχής έργο , κάποιος να μιλάει ανεμπόδιστος και χωρίς παρωπίδες.

    Πράγμα που το πράττεις, ξενίζοντας << μερικούς >> και σε άλλους αφυπνίζοντας συνειδήσεις .

    Eίναι ευχής έργο να ακούγονται φωνές σαν την δική σου ,
    δυνατές ,
    καθαρές,
    και με σύνεση.
    Και είναι ευχής έργο γιατί είσαι gianniotis .

    Με σεβασμό

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ...

    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Αμοιβαίος ο σεβασμός και η εκτίμησή μου.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή