Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κοκόρου Γνώση... Κοκόρου Ρήσεις.!


Από τον Ιάσωνα

Ειπεν ο περισπουδαστος αρχων μας.! Ο πολυχρονεμενος δανειστης του "αθανατου" Ανδρεα μας για το λεγομενο "κωλοσπιτο" κατά τον συγχωρεμενο τον Γιαννοπουλο, ότι:

"...δεχόμαστε επίθεση γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός πρέπει να παραμείνει πολύ ψύχραιμος αλλά και συνετός..."

Ματαιως ο διοηκητης της Τραπεζης της Ελλαδος αντειπε ότι:

"...για να διακοπεί η φημολογία γύρω από την Ελλάδα, απαιτειται η επίτευξη στο ακέραιο όλων των στόχων της οικονομικής πολιτικής με εφαλτήριο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, ενώ παρατηρούνται αποκλίσεις στο πρόγραμμα..."

Για τους νεοελληες τους λαικιστες πολιτικους μας, υπαρχει η ευκολη λυσι.

Για όλα φταινε οι  ξενοι. Συνηθως οι Αμερικανοι, Τωρα οι Γερμανοι... Αλλα και οι αορατοι εχθροι μας... Οι συνομωτες...
Αυτοι διορισαν 1 εκατομυριο 200 χιλ υπαλληλους. Αυτοι οι συνομωτες "εχθροι" μας, δημιουργησαν σε κάθε δημο "Ανωνυμες Εταιρειες" της πλακας και της μασας και κατεστησαν  του δημους τοσο υπερχρεωμενους, ώστε οι τραπεζες  να αρνουνται να δανειζουν τους Δημαρχους που εκλεγουμε...
Αυτοι δημιουργησαν "εθνικους εργολαβους" που λυμαινοντο με ολες τις κυβερνησεις τα δημοσια εργα...
Οι ιδιοι αόρατοι ..."εχθροι" μας, που μας φοβουνται μην τυχον με τις ..."υπερ-ικαανοτητες" μας και την "υπερ-εργατικοτητα" μας,  (εννοω σε επιπεδο ΠΑΜΕ, συνδιλκαλιστων απεργων, δημοσιογραφικων σχολιων)  κατακτησουμε τον κοσμο και υποδηλουσωμε τις ξενες οικονομιες.
Αυτοι οι πονηροι μας δανειζαν αφειδως,  εως οτου πλεον καταστη αδυνατη η πληρωμη των δανειστων μας, για να ελθη τοτε το ...ΔΝΤ και να καταστρεψη την Ελλαδα που τοσα χρονια μεταπολιτευτικως ..."μεσορανουσε".
Οι αορατοι αυτοι ..."εχθροι" μας κατηργσαν την γλωσσα. Οχι οι ανεκδιηγητοι πολιτικοι μας που εν μια νυκτι κατηργησαν τα αρχαια - την γωσσα του συμπαντος - που ξεχωριζει τον λογο από το α-λογον.!
Αυτοι οι αορατοι οι ..."αρχι-συνομωτες"  κατά των Αθωων ανυπερασπιστων Νεοελληνων, εφεραν τον Κοσκωτα που τα εφαγε με το ΠΑΣΟΚ και τον Μενιο μας.! 
Αυτοι οι συνομωτουντες οι ξενοι οι κακοι οι εχθροι μας, κατεσπαραξαν  τις οικονομιες μας με το σκανδαλο του Χρηματηστηριου.! Οχι ο παναγνος Σημιτης και ο αστραφτερος Παπαντωνιου με το ετερο παιντι θαυμα Χριστοδουλακη αρχιπαικτη του Χρηματηστηριου μας..
Ετσι ουδεμια εντυπωσι μας προξενουν οι  κοκορειες ρησεις του Προεδρου μας που  ακολουθει την πεπατημενη λαικιστικη μοδα. Υποκριτικα πονών για την διαιφανεια και την χρηστη διοικησι, χαϊδευει αυτια. Ναναουριζει του κοιμισμενους που ονειρευονατι ...δανεια, ... δανεια, ...δανεια…
Δεν εχει το σθενος του απλου πολιτη... Που μολονοτι στεναζει από την οικονομικη δυσπαραγια, ζητα σε ολες τις δημοσκοπησεις να περιοριστει  το καρκινικο τερας του κρατους, να πολεμηθη η γραφειοκρατια, ΝΑ ανοιξουν τα κλειστα επαγγελματα  να πωληθουν οι  ΔΕΚΟ.
Εν ολιγοις ο,τι υπαγορευει και το μνημονιο που δεν τηρειται...
Απλά, για να συντηρειται  το ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ και να πεθαινουν οι μελισσες...
Ευτχως...
Την απελπιστικη μας καταστασι φωτιζει η τοσο αστεια, η Νεα ΝΔ, που αντι να υψωση φωνη λογικης για αυτά που απαιτουνται και το παραδεχεται και η κουτση Μαρια, δηλαδη Περιορισμος Κρατους Υπεραπλουστευσις - Μειωσις Φορολογιας, "βελαζει" ...καλαματιανια εξω από τον Περισσό.
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Ιάσονα, δύσκολα τα πράγματα έ;
    Εκείνη η θεραπεία να αποτοξινωθείς από την χρόνια μητσοτακο-πάθεια δεν φαίνεται να δουλεύει.
    Τα λιδια και χειρότερα.
    Τώρα πιά, μόνο ο θεός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριες 10 Μαΐου 2011 6:49 μ.μ.

    Ευχαριστω για τα ουσιωδη σχολια σου .Διαβασε κι αυτο θα σε ωφεληση

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/12/%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82.html

    Οι εξωγήινοι Ελληνες..στην Ελλαδα
    Δεν υπαρχει διαδικτυακο ημερολογιο, ιστοτοπος, εφημεριδα δελτιο ειδησεων ( δηλαδη αριστερων αποψεων ) που να μην καταφερεται στο ΔΝΤ, την «τροικα», το μνημονιο, τους Γερμανους, τους τραπεζιτες , τους κερδοσκοπους που ολοι αυτοι εχουν συνομωτησει και εχουν βαλει στοχο να καταστρεψουν την Ελλαδα και τους καλους Ελληνες..
    Ακομη και τα κατ εξοχην κομματα της Δημοκρατιας και της ελευθερης οικονομιας δηλαδη τα μη συγγενη προς τα εκνομα κομμουνιστικα , αρνουνται την πραγματικοτητα και προτιμουν τον ευκολο δρομο του λαικισμου και του ψευδους. Ενας εκκωφαντικος Ολοκληρωτισμος. Μιας Μονοφωνικης Πολυφωνιας της μιας και μοναδικης αποψεως.. που πρεπει ολοι να εχουμε.
    Ως εάν μετα την αφιξι του ΔΝΤ ηλθαμε ολοι στην Ελλαδα..Διοτι τοσα χρονια μεταπολιτευτικως φαινεται ότι δεν ειμαστε εντω στο Ελλαντα.Δεν γνωριζαμε ότι το Δημοσιο εχει 1 100 000 δημοσιους υπαλληλους ενώ χρειαζεται μετα βιας το ένα τριτο. Δεν υπεπεσε στην αντιληψι μας ότι από εποχης Ανδρεα και ΠΑΣΟΚ της ρεμουλας οι «κοινωνικες»παροχες γινοντουσαν με δανεικα. Ότι οι ΔΕΚΟ που εγινα ζημιογονες για να διοριζουν οι πολιτικοι τους ψηφοφορους τους και τους συγγενεις φιλους των ψηφοφορων τους ( δηλαδη ολους εμας) επετυχαν να εχουν μεσο μισθο τα 41.000 ευρω διπλασιο του μεσου μισθου του ιδιωτικου τομεως. Δεν βλεπαμε τους συνδικαλιστες να λειτουργουν ως δικατορισκοι ιδιοκτητες των ΔΕΚΟ να κατεβαζουν τους διακοπτες, να κλεινουν τα λιμανια, να σταματανε τα τραινα, τα λεωφορεια , το μετρο τους σιδηροδρομους ,να κλεινουν τις τραπεζες..Το χρηματιστηριο, τα αεροδρομια ..
    Να επιτυγχανουν με αυτους τους εκβιασμους αδιανοητες παροχες για αχρηστες υπηρεσιες. Να σκοτωνουμε τις χρυσοτοκες ορνιθες για να ζουν παρασιτικως οι στειρες..
    Δεν βλεπαμε Τις συντεχνιες, τα κλειστα επαγγελματα .Τους κρατικοδιιαιτες εταιρεις μαμουθ.Τις σπαταλες… Να βουλιαζουν την Ελλαδα.
    Φαινεται ότι δεν ζουν εδω οι Ελληνες.Δεν εχουν συναλλαγες με τον πραγματικο στρατο κατοχης , που ειμαι οι Δημοσιοι υπαλληλοι και το ευρυτερο Δημοσιο.Την εφορια , το ΙΚΑ, τις Πολεοδομιες , την ΔΕΗ την ΕΥΔΑΠ, οποιον εχει την παραμικρη ασημαντη - στιγμιαια σημαντικη- κρατικη εξουσια..Δεν εχουν αντιληφθη την υπαρξι ενος αυταρχικου κομμουνιστικου παρακρατους - κρατους που μισει την προοδο, τιμωρει τους ιδιωτες, καταδιωκει οσους κερδιζουν, αρνειται συλληβδην την αλλαγη, την απελευθερωσι την εναρμοσιη με τις αναγκες που γεννα η επαναστατικη πραγματικοτητα του αιωνα που ζουμε..
    Και βεβαιως δεν ησαν εδω οι Νεοελληνες για να δουν τα πανεπιστημια καφενεια , καπηλια, γιαφκες κομματικα παραμαγαζα. Τους καθηγητες «επιστημών» αλλα στην πραξι καθηγητες της αρρωστης ιδεολογιας τους να δημιουργουν στρατιες ημιμαθων αποφοιτων που πρωτα από ολα εγιναν μαρξιστες κρατιστες και μετα οτιδηποτε άλλο.
    Όλα αυτά οι Ελληνες φαινεται ότι τα αγνοουν.. Ετσι ολοι ειμαστε υποχρεωμενοι να συμφωνουνησουμε και να σποδεχθουμε ό,τι καθημερινα οι παραμορφωτες της κοινης γνωμης τα ΜΜΕ επαναλαμβανουν και προωθουν -αναδημοσιευουν στο διαδικτυο οι ομοιδεατες φιλοι τους..Οτι δηλαδη, για όλα φταιει το μνημονιο και το ΔΝΤ και όχι η μεταπολτευτικη λαικιστικη κρατικιστικη διακυβερνησι που μας οδηγησε νομοτελειακα στην χρεοκοπια και στον μονοδρομο του ΔΝΤ.
    Αλλως, αν δεν συμφωνησουμε, όποιος αποτολμήση να βλεπη ότι το ΔΝΤ θα μπορουσε να ανατρεψη το κρατικιστικο ο παραμορφωμα-προπομπο-εισοδο ενός ιδιοτυπου εν δυναμει κομμουνιστικου καθεστωτος που ηδη μας εχει επιβληθη, είναι εχθρος του λαου , συνεργατης των γερμανων …των αμερικανων, των εξωγηινων…
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λυπηρό είναι ότι τα οποιαδήποτε μέτρα όσο επώδυνα και να είναι μια υπεύθυνη πολιτική ηγεσία και ένας λαός κατά το ελάχιστο λογικός θα έπρεπε να τα πάρει και να απαιτήσει την εφαρμογή τους από μόνας χωρίς να απαιτείται κανένα ΔΝΤ και καμία τρόικα. Αυτό και μόνο δείχνει την χρεωκοπία όλων μας.
    Δεν είναι ανικανότητα ή ιδιοτέλεια. Πρωτίστως αυτό δείχνει δειλία. Ο χειρότερος και ο ντροπιαστικότερος χαρακτηρισμός που μπορούσε κάποτε να αποδοθεί σε κάποιον.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή