Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Σήκω Αντρέα για να δεις τον γιο της… συνδιαλλαγής.!

Ποτάμι που ξεχειλίζει και γίνεται χείμαρρος για να συμπαρασύρει ότι βρει μπροστά του είναι η λαϊκή οργή, από όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα. Η Κυβέρνηση του Γιώργου Αντρέα Παπανδρέου δεν είναι μόνο ανίκανη, δεν είναι μόνο επικίνδυνη, δεν είναι μόνο διαπλεκόμενη, αλλά και με βούλα ο πρόεδρος της και πρωθυπουργός της χώρας, στα μάτια του κόσμου είναι πλέον ψεύτης και εθνικός προδότης.
Οι πρώτες αντιδράσεις έξω από το μέγαρο μουσικής που έχει απορροφήσει πακτωλό δισεκατομμυρίων ιδρώτα του ελληνικού λαού μέχρι και σήμερα, αλλά και στη κηδεία του λαϊκού ηρώα Λάκη Σάντα στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, δείχνουν ξεκάθαρα το θυμό που έχει μετατραπεί σε οργή του ελληνικού λαού για τον Παπανδρέου, την κυβέρνηση του και την πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος. Το παιδί της… αλλαγής, που και στις κυβερνήσεις του μπαμπά του, και στις κυβερνήσεις που γινόταν το πλιάτσικο με τις μίζες του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη, φλόμωσε στα ψέματα τον ελληνικό λαό, πήρε μια παρέα άσχετων και ιδιόμορφων κολλητών του στη πλειοψηφία και έκανε κυβέρνηση για να εκτελέσει ψυχρά εντολές και συμφέροντα πολιτικών και οικονομικών υπερδυνάμεων, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό, καταστρατηγώντας μάλιστα κατ’ επανάληψη το ελληνικό σύνταγμα.
Αυτός λοιπόν ο τύπος που μέσα από τις πράξεις του αποδεικνύεται στα μάτια του κόσμου ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ έλληνας, με θράσος και κυνισμό, την ώρα που έλεγε ψευδώς στον ελληνικό λαό «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», την ίδια ώρα ΥΠΟΘΗΚΕΥΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟ ΔΝΤ. Αυτός λοιπόν ο τύπος με την παρέα του, μόνο και μόνο για να γίνει πρωθυπουργός, για να χαρεί η μαμά του, έβαλε την υπογραφή του χωρίς ενοχές, χωρίς αναστολές, χωρίς τύψεις, στην απόλυτη εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού, που κατ’ επανάληψη τον χόρτασε ψέματα, είτε ο ίδιος, είτε τα παπαγαλάκια του.
Εκτίναξε τον δείκτη της ανεργίας στα ύψη, πετσοκόψε μισθούς και συντάξεις κατ επανάληψη, καταστρατήγησε εργασιακά δικαιώματα και κεκτημένα που κατακτήθηκαν με αίμα, καταστρατηγώντας το ελληνικό σύνταγμα. Γέμισε την Ελλάδα με λουκέτα επιχειρήσεων. Διέλυσε την υγεία, την παιδεία και έχει αφήσει ένα λαό έρμαιο στην εγκληματικότητα μέσα σε ένα ξέφραγο αμπέλι όπως κατάντησαν την Ελλάδα, όπου είσαι τυχερός να μην γίνεις στόχος έστω και μέρα μεσημέρι. Αυτός ο τύπος λοιπόν που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας, κάνει μυστικά ταξίδια και συναντήσεις με διεθνείς τοκογλύφους.
Συνδιαλέγεται με οικονομικά συμφέροντα επιχειρώντας να ξεπουλήσει επιχειρήσεις και φιλέτα γης με αναθέσεις τύπου Κατάρ και Αστακού. Δίνει εκατομμύρια ευρώ σε ΜΚΟ και επί μήνες με την κουστωδία του παίρνει ένα αεροπλάνο και γυρίζει δήθεν και καλά να σώσει την Ελλάδα. Αυτός λοιπόν ο τύπος που δεν ξέρει τίποτα για το πώς έπεφταν οι υπόγραφες για τα εξοπλιστικά προγράμματα και τις μίζες. Δεν ξέρει τίποτα για τις αναθέσεις και τις υπερτιμολογήσεις των δημοσίων έργων. Δεν ξέρει τίποτα για τα πιράνχας των κάθε λογής προμηθευτών. Δεν ξέρει τίποτα για τις διαπλοκές και τα πακέτα των νταβατζιδων στα μήνια. Δεν ξέρει τίποτα για το πώς βούλιαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Μετανάστης ήταν και τον φέραμε για να μην χάσει η Βενετιά βελόνη και τον κάναμε πρωθυπουργό για να ξεπουλήσει και να καταρρακώσει την Ελλάδα. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ… ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ. Και αν κατά ένα μέρος ο μακαρίτης Αντρέας Παπανδρέου κατεγράφη στην ιστορία αυτού του τόπου ότι αποκατέστησε κοινωνικές αδικίες και έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς έλληνες να αποκτήσουν βασικές προϋποθέσεις για να μην αισθάνονται πληβείοι, ο γιός του θα καταγραφεί στην ιστορία πέρα από νεκροθάφτης αυτών των κεκτημένων, και ως εθνικός προδότης.
Γιατί Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου όταν λες συνειδητά ψέματα σε ένα λαό για να του κλέψεις την ψήφο, και καταστρατηγείς το σύνταγμα για να περάσεις ένα αδιαπραγμάτευτο, και ληστρικό μνημόνιο που έχει οδηγήσει σε κατάθλιψη και απόγνωση αυτό το λαό, τότε ναι θα καταγραφείς ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Η οργή του κόσμου δεν σου λέει τίποτα;
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Φιλε γιαννιωτη μη παραμυθιαζεσαι.
    Τον προλογο στο εργο τον εγραψε ο Αντρεας.
    Μη ξεχνας τις μεγαλες ελληνικες επιχειρησεις(ιζολα κ.α.) που χαθηκαν επι των ημερων του.
    Αμ το αλλο το Τσοβολα δωσ' τα ολα που το πας;
    Και ηρθε τωρα ο Γιωργακης να γραψει τον επιλογο και να γινει το εργο
    αντιο ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Είμαι πολύ συγκινημένος για το 6ο που κατακτήσατε! Θα προσπαθήσουμε να σας φτάσουμε. Να φτάσουμε κι εμείς δηλαδή στο Μνημόνιο 6.

    Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    Εδώ στο Λουξεμβούργο που είμαι βγήκαν όλοι στους δρόμους. Διαψεύδω επίσης δύο φήμες που κυκλοφόρησαν. Πρώτον: συνεχίστε να παίρνετε Κύπελλα, δεν θα τα φορολογήσουμε. Δεν θα σας πάρουμε τα τρία από τα έξι αστέρια.
    Και δεύτερον δεν ισχύουν οι πληροφορίες του Σπίγκελ, ότι το πριμ του κυβέρνησης στους παίκτες είναι 10.000.000 δραχμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή