Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Καρατζαφέρης δηλώνει υπερήφανος για το Μνημόνιο και λέει ότι… έσωσε την Ελλάδα!

Την… καθιερωμένη, εδώ και χρόνια, εβδομαδιαία συνέντευξή του στην πρωϊνή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, έδωσε την Τρίτη το πρωί ο τηλε-πρόεδρος του τηλε-κόμματος ΛΑ(γ)ΟΣ. Και λέμε «καθιερωμένη», γιατί εμφανίζεται εκεί πάντα κάθε Τρίτη, λίγο μετά τις 9, που έχουν ξυπνήσει (σχεδόν) όλοι κι είναι η ώρα της υψηλότερης τηλεθέασης των πρωινών ενημερωτικών-παραμορφωτικών εκπομπών (την ίδια ακριβώς ώρα, κάθε Παρασκευή, εμφανιζόταν και στον Αυτιά, αλλά η διακοπή των εκπομπών του Άλτερ του στέρησε τη συγκεκριμένη διαφημιστική προβολή. Δεν πειράζει, τηλεπρόεδρος ειν’ αυτός, θα βρει τηλεοπτική στέγη για να καλύψει το… κενό της Παρασκευής). Μέχρι χθες, λοιπόν, γνωρίζαμε ότι ο τηλε-πρόεδρος ψήφισε το Μνημόνιο για να σωθεί η… χώρα. Δεν το 'κανε όμως μόνο γι’ αυτό. Ταυτόχρονα έσωσε και τον… φουκαριάρικο τον ΑΝΤ1 και γενικώς όλα αυτά τα… ευαγή ιδρύματα αποβλακώσεως του ελληνικού λαού, που λέγονται «κανάλια»! Ιδού η τηλε-αποκάλυψη του τηλε-προέδρου:
"Φανταστείτε εκείνη την περίοδο, πέρυσι τέτοια εποχή εμείς και άλλοι 6-7 βουλευτές ακόμα του ΠΑΣΟΚ να λέγαμε “όχι”. Δεν θα κάναμε αυτήν την εκπομπή τώρα, δεν θα υπήρχε ο ΑΝΤ1. Θα είχαμε πτωχεύσει".
Κατά τα άλλα, ο… δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός (σύμφωνα με τα κανάλια και τις εταιρείες «δημοσκοπήσεων» των «νταβατζήδων»), ως γνήσιος ΛΑ(γ)ΟΣ, επανέλαβε τη γνωστή και χιλιειπωμένη πρότασή του για ευρύτερη μνημονιακή συγκυβέρνηση «οικουμενικής αντίληψης» (υπό τον Jeffry), με τη συμμετοχή όλων των «εξαπτέρυγων» (ΛΑ(γ)ΟΣ, Ντόρα, Κουβέλης, Οικολόγοι).
Πρόκειται για το γνωστό σχέδιο των «νταβατζήδων», για να συνεχίσει να κυβερνά ο Jeffry με «μπούσουλα» το μνημόνιο, αλλά με το μοίρασμα των ευθυνών που θα υπάρξει να μην υφίσταται την ραγδαία εκλογική φθορά της σίγουρης αποτυχίας μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά όλοι μαζί (δηλαδή… κανένας):
«Εμείς δώσαμε μια ευκαιρία στην Ελλάδα, όταν δυστυχώς ήταν πάνω ο κ. Παπανδρέου. Σε περίπτωση ανάγκης δεύτερου δανείου, εγώ δεν μπορώ να δώσω “δεύτερη ευκαιρία” στον “αποτυχημένο”. Δεν μου έχει δώσει κανένα “δείγμα γραφής”, εκτός από ένα μικρό “δήγμα”. Αν όμως αποφασίσουμε μια Οικουμενικής Αντίληψης κυβέρνηση -όσοι μπορούμε να συνεννοηθούμε-, τότε θα κάτσουμε κάτω να δούμε τα “υπέρ και τα κατά”, και υπευθύνως θα δράσουμε. Η λύση είναι το παράδειγμα της Πορτογαλίας. Για να έχουμε όλοι την ευθύνη, και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότεροι να βγει το “κάρο από το βάλτο”. Μόνος του δεν μπορεί ο κ. Παπανδρέου. Αν όμως δεν το καταλαβαίνει ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπανδρέου, τότε τους λέω: “πάμε σε εκλογές για να πάρετε εντολή από τον Ελληνικό λαό. Να πει ο Ελληνικός λαός “επιτέλους σοβαρευτείτε”.»
Ωραίος ο ΛΑ(γ)ΟΣ!
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου