Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι ε; Ας γελάσω.!

Αγανακτισμένοι ε; Ας Γελάσω.! 
Μαζεύτηκαν χιλιάδες στις πλατείες απολιτικοί, ουδέτεροι, χατζηαβάτηδες υπακούοντας σε κάλεσμα σκοτεινών κύκλων σε ένα παραπολιτικό Woodstock για να διαδηλώσουν, να φωνάξουν, να μουτζώσουν. 
Τώρα θυμήθηκαν να αγανακτήσουν. Πού ήταν τόσα χρόνια; 
Για 35+1 χρόνια η χώρα διαγουμιζόταν, ο πλούτος της μετατρεπόταν σε βίλες και κότερα και αυτοί σκυφτοί χειροκροτούσαν και μάζευαν τα αποφάγια που τους πέταγαν οι ολετήρες της πολιτικής. Ο καθένας από τους ..."αγανακτισμένους" του σήμερα για 35+1 χρόνια έβλεπε, ζούσε μαζί με αυτούς που πήραν τα εκατομμύρια των πακέτων στήριξης και τα καταβρόχθισαν, αλλά σιωπούσε. Ήσυχοι ασυνείδητοι και ευτυχείς οι "αγανακτισμένοι" ζύγιζαν τα μπαμπάκια δέκα φορές, μετράγανε τις ελιές δέκα φορές, τα κατσίκια και τα πρόβατα δέκα φορές, παίρνανε τα επιδόματα, τα αποφάγια που τους δίνανε και γεμίζανε τις πλατείες ουρλιάζοντας από χαρά. Ψήφιζαν χωρίς ντροπή και αιδώ αυτούς που έκαναν δώρα στον εαυτό τους, τους μοίραζαν τσάμπα λεφτά και τους υπόσχονταν κάντε ότι θέλετε αρκεί να μας ψηφίζετε. Πάνω απο τους θεσμούς είναι ο λαός. 
Βλέπουμε στα ΜΜ"Ε" (ξαπάτησης) τον λαό, διάφορους τύπους "αγανακτισμένους" να εκφράζουν ανησυχία για το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον των εγγονών τους. 
Είναι παθητικές φιγούρες ενός ανούσιου παιχνιδιού. 
Για 35+1 χρόνια συμμετείχαν στο βάρβαρο παιχνίδι λεηλασίας της Ελλάδας. Η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα έκανε τα Πανεπιστήμια κρανίου τόπο και όμως σκυφτοί παρακολουθούσαν την καταστροφή γιατί γλύφαν ένα κοκαλάκι. Το έθνος αποδομείτο και οι σημερινοί ..."αγανακτισμένοι" παρακολουθούσαν σφιρίζοντας αδιάφοροι πηγαίνοντας σε μπαρότσαρκες και από ταβέρνα σε ταβέρνα. 
Η ηθοποιός κυρία Βαγενά από την εκπομπή της Στάη (6/6/2011) μας είπε ότι έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ λύκου και αρκούδας. 
Όχι κυρά μου! 
Δεν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ των δύο. Οι λύκοι ήταν ήδη εδώ! Για 35+1 χρόνια αγέλες λύκων με διάφορες ονομασίες προοδευτικοί, δημοκράτες, πρασινοφρουροί, φοιτητοπατέρες, εργατοπατέρες όλο το φολκλόρ της αριστερόστροφης προοδευτικάνζας έπεσαν πάνω στους Ελληνες τους κατασπάραξαν και έφαγαν τις σάρκες της χώρας.
Οι ..."αγανακτισμένοι" να κοιταχθούν στον καθρέπτη και αντί να μουτζώνουν την βουλή να μουτζώσουν τον εαυτό τους γιατί η βουλή είναι εικόνα και ομοίωση αυτών που τους διάλεξαν. 
Είδαμε τον Τζοχατζόπουλο εχθές στον καθώς πρέπει Παπαχελά. 
Ο Τζοχατζόπουλος είναι ο καθένας από μας. 
Εμείς τον ψηφίσαμε και θα τον εκλέγαμε και αρχηγό. 

11 comments:

  1. Ρε φίλε δεν μπορείς να καταλάβεις οτι οι κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων είναι για το νέο μνημόνιο που μας ετοίμασε ο πανίβλακας αρχηγός σου;
    Στο επιτελείο της Τρέμη και του Καψή είσαι;
    Ασε την παραπληροφόρηση επιτέλους πρασινολαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε χίπυ, δεν θυμήθηκαν τώρα ν΄αγανακτήσουν. Βλέπεις ήταν όλοι απασχολημένοι να κοιτούν τον μάγο τον Αλογομούρη και τη Ντόρα την πολιτική παρθένα.

    Οι μάζες είναι μάζες κι αν είχες ξεσκονίσει λίγο το αισθητήριό σου θα τό 'πιανες το νόημα.

    Οι λίγοι πάντα φωνάζουν, ιστορία θα μας μάθεις;

    Αντί λοιπόν να κάνεις σα παρατημένη γκόμενα, φύσα κι εσύ με όλους να φύγει η χολέρα. Και χολέρα είναι όλοι, καταλαβαίνεις τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραμένετε αμετανόητοι ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΔ κράτες κτλ... Σε λίγο που θα γίνει ο χαμός στην Ελλάδα, στάση μισθων και συντάξεων, αναρχία κτλ, τότε θα δούμε με τι κουράγιο θα τρώγεστε !
    Αλλά Dimitris από χιούμορ πας καλα΄! Χρήσιμο κι αυτό στις μέρες μας !
    ΥΓ
    Ημουν την περασμένη κυριακή στο Σύνταγμα.... Οταν δώ την Χρυσή Αυγή να ..συνεργάζεται με το ΠΑΜΕ πέρα απο ιδεολογίες για το καλό της Ελλάδος, - δηλ. να καταλάβουν μαζί την βουλή, τότε θα ελπίζω.. πρός το παρόν το απλό ..μούτζωμα στην βουλή, μάλλον σαν σωματική άσκηση το μετράω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για το ειλικρινες αληθες γενναιο αρθρο που κατγραφει την πραγματικοτητα χωρις λαικισμο ή χαιδευοντας αυτια.
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή Δημήτρη κατεσε φταίει η Ντόρα και ο Μητσοτάκης.....αφού το λες....κάτω ο εφιάλτης ..που το έλεγε από παλαιά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι ρε Pawlo.
    Από τη στιγμή που βρίσκονται μέσα στο χώρο όπου συντελείται η κατάλυση της Δημοκρατίας, είναι συνέχοχοι άπαντες.
    Γι αυτό και η μούντζα πάει σε όλους, φοριέται πολύ με τη βουλευτική ιδιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Dimitris
    "...να φύγει η χολέρα..." Για να έρθει ποιος και τί; Οταν υπάρξει μια απάντηση σ΄ αυτό μπορούμε να αρχίσουμε να συζητάμε. Μέχρι τότε οι "αγανακτισμένοι" όταν έχουν διάθεση για μούντες να πετάγονται μέχρι τον κθρέφτη τους και να αναλογίζονται ποιος τους εξασφάλισε αυτά που σήμερα "υπερασπίζονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Firiki...
    Παρεξήγησες! Συγνώμη που σου χαλάω τη ξάπλα, αλλά ποιος σου είπε πως η ματάνεια δεν είναι δικαίωμα του ανθρώπου, ακόμα και του πιό βρωμερού ψηφοφόρου;
    Άλλοι το κατάλαβαν τώρα, άλλοι πιο πριν κι άλλοι από πάντα, ας τους ξυπνούσες εσύ στο φινάλε αν "το είχες".
    Εσύ προφανώς έχεις ανοχές μέχρι ν΄αγανακτήσεις και έχεις τη συμπόνοια μου σ' αυτό.
    ΄Όσο για το ποιός θα έρθει, κάνε μια τσάρκα στη Ελληνική Συμβολική Σκέψη και ρώτα την τι έπεται και τι προηγείται της Καθάρσεως.
    Για να κτίσεις κάτι ισοπεδώνεις το παλιό, στην περίπτωση αυτή το θάβεις στα τάρτατρα.
    Σαφώς και υπάρχουν προτάσεις, απλώς δεν ακούς, μο-νο-λο-γεις Φιρίκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχετε ψάξει πρός Καναδά ή Αυστραλία γιά δουλειά ; Αν έχετε PhD μπορεί να βρήτε και Αμερική ή έστω Αγγλία.
    Γέμισε η Ευρώπη με νέους Ελληνες γιατρούς. Παιδιά με καθαρό βλέμμα, με θέληση και ενθουσιασμό, με φιλοδοξίες.....
    Κυριολεκτικά σκίζουν ! Τα βλέπεις και νοιώθεις υπερήφανος που είσαι Ελληνας.

    Προσωπική εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Dimitris
    To να με απαξιώνεις με τα περί "ξάπλας" , "συμπόνοιας", "μονολόγου" κλπ προφανώς δεν αναπληρώνει την έλλειψη απάντησης σου στο ερώτημα "Να έρθει ποιος και τι;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι αυτοί φίλε μου. Όχι οποιοσδήποτε είναι κάτοχος κοματικής ταυτότητας. Φυσικά υπάρχουν Έλληνες με προφανείς ικανότητες καθώς και προσωπικότητες ακέραιες οι οποίες απλώς "πνίγονται" από τα κοματόσκυλα και τους υποτακτικούς των μίντια.
    Όταν θα γίνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε νέα κυβέρνηση μπορείς να καταθέσεις το βιογραφικό σου.
    Έτσι εννοείται η Δημοκρατία κι όχι με ωεφτοδιλήματα του "αν δεν είν' αυτοί τότε ποιοί θα είναι". Τα λάχανα τα είδαμε, ας έχουν την ευκαιρία τους και οι ακομάτιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή