Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Γ. Μπουτάρης: "Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη"

Δεν έχει τέλος η άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Μπουτάρη και ΣΠΙΘΑΣ  με αφορμή την επερχόμενη ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους. 
Τώρα ο Γιάννης Μπουτάρης απειλεί ότι θα τους στείλει τη δημοτική αστυνομία. 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στο Mega δήλωσε: "Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη, δεν πρόκειται να δώσουμε άδεια για να χρησιμοποιήσει την πλατεία".
Συμπλήρωσε μάλιστα πως αφού δεν μπορεί να στείλει τα ΜΑΤ θα στείλει τη δημοτική αστυνομία προκειμένου να κόψει κλήσεις για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. 
Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα οι φωνές διαμαρτυρίας από μέλη της "Σπίθας" πληθαίνουν. Κάνουν λόγο για αυταρχικές συμπεριφορές του δημάρχου που εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων και δηλώνουν αποφασισμένοι η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί κανονικά στην πλατεία Αριστοτέλους όπως αρχικά σχεδιάστηκε. Της ίδιας άποψης βέβαια και ο Μίκης Θεοδωράκης που ισχυρίστηκε ότι θα κάνει "κατάληψη" στην πλατεία.
Ο κ. Μπουτάρης μίλησε λίγο αργότερα και στον "ΒΗΜΑ FM": "Δεν ενοχλούμαι από τις απόψεις του. Γιατί και εμένα δεν μ' αρέσει το μνημόνιο, αλλά είναι παραπλάνηση αυτά που λένε. Υπάρχει μια απόφαση του Δήμου να δίνεται η Πλατεία Αριστοτέλους μόνο για ήπιου χαρακτήρα εκδηλώσεις. Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις του Δήμου, όχι εμένα προσωπικά".
Bookmark and Share

5 comments:

  1. Φίλε Γιαννιώτη, περιμένω την αποψή σου πάνω σε αυτή την κόντρα.
    Προσωπικά πιστεύω πώς ο Μπουτάρης είναι τελείως, μα τελείως ξεσαλωμένος ! Μια ο Κεμάλ Ατατούρκ, μια οι άλλες βλακείες που κάνει, θα αφήσει εποχή .
    Ο Θοδωράκης, δεν περιμένει να αποκτήσει υστεροφημία με αυτά, - την έχει και μόνο απο τα τραγούδιαα του. Νομίζω πώς εδώ ειναι ειλικρινής.
    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 9:28 μμ.
    Πρόκειται κατά τη γνώμη μου για κόντρα σκοπιμοτήτων.
    Αν την αναλύσω, σίγουρα θα παρεκτραπώ.
    Ο φιλότουρκος κεμαλικός Μπουτάρης με τον μανδύα του ανθελληνισμού εργάζεται για λογαριασμό της γείτονος.
    Ο έτερος (όψιμος πατριώτης) και τέως σταλινογενίτσαρος Μίκης, επιχειρεί να εξιλεωθεί στο τέλος του βίου του για τα έργα και τις ημέρες του.
    Άλλωστε ο δεύτερος ουδέποτε αρνήθηκε ότι η ψυχή του είναι κόκκινη.
    Αυτά...
    Aπό δω και παρακάτω θα αρχίσω να παρεκτρέπομαι.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε συ GIANNIOTI προτιμάς τις ψυχές των αρχιχουντικών και δοσίλογων ποιο πολύ από τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμετρητες λησμονημενες ψυχες που εφυγαν απο το μαχαιρι το γουδοχερι τον κασμα, το λκονσερβοκουτι σωματα ακεφαλα πεταμενα στα νταμαρια και τις πηγαδες..του καθε κατασπλια.Αυτο δεν το ξεχμαμε ιδιως οταν οι εγκληματιες οχι μονο δεν μετανιωσαν αλλα ειναι "υπερηφανοι "για τα εργα τους.
    Καμμκια σχεσι και καμια επιλογη μπορει να υπαρξη μεταξυ της ερυθρας συφυλκιδος των κομμοιυνιστων ή των εκαστοτε προδοτων.
    Παρεπιμτοντως αποδεικνυεται μας ρεσει δεν μας ς αρεσει οτι το σταρτιωτικοι καθεστως ουσιαστικα διαχεισθηκε την εξοςυσια πολυκαλλιτερα απο τους επαγγελματιες πολιτικους..πλην ελαχιστω εξαιρεσεων ( π.χ κυβερνησις Μητσοτακη) ..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο φρενοκομείο.....
    Συμφωνώ μαζί σου !
    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή