Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η Καϊλή έπαιζε στο Twitter την ώρα που... σφυροκοπούσαν τον "τσάρο"

Δεκατρείς ώρες ήταν χτες κλεισμένοι οι υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, συζητώντας σε υψηλούς τόνους τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και "σφυροκοπώντας" τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Όπως και να έχει, δεκατρείς ώρες συζήτησης για την οικονομία είναι εξαντλητικές... τόσο που να προκαλούν σε ορισμένους βουλευτές αφόρητη ανία. Λογικό. Για παράδειγμα, η βουλευτής Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή, κάπου στις εννιά ώρες συζήτησης άρχισε να κουράζεται, οπότε άρχισε να ασχολείται με το Facebook και το Τwitter. 
Δεν είχε που να πει τον πόνο της μάλλον η Εύα Καϊλή, διότι δεν αρκέστηκε σε μια απλή περιήγηση στο Internet, σε μια παρτίδα διαδικτυακού τάβλι βρε αδερφέ, αλλά έκανε και αναρτήσεις στο Τwitter, όπου ενημέρωνε για την πορεία της συζήτησης. Φαίνεται ότι ίσως ζητούσε συμπαράσταση στην ατέρμονη συζήτηση του ΚΤΕ. "Έχουμε ένα δίωρο ακόμα, αλλά ήδη κλείνουμε 9 ώρες συζήτηση για την οικονομία, εντός της Κ.Ο. μας" έγραψε. 
Βέβαια, είναι απορίας άξιο, το πως δεν... εξίταρε το ενδιαφέρον της Εύα Καιλή ο πρωτοφανής "πετροπόλεμος" των συναδέλφων της κατά του "τσάρου" της Οικονομίας. 
Λέτε οι φωνές και τα "σφυροκοπήματα" της πλειονότητας των βουλευτών κατά του κ. Παπακωσταντίνου να δυσανασχέτησαν την ευγενή φύση της κ. Καιλή, αντί να της διώξουν την ανία; 
Πάλι καλά βέβαια που δεν αποκάλυψε και μέσω Τwitter τα ονόματα των βουλευτών που στρίμωξαν τον κ. Παπακωσταντίνου. Αυτά θα τα μάθαμε από αλλού... 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου