Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Φίλοι Γιαννιώτες, καμαρώστε τους ..."εκλεκτούς" σας.!

Πατήστε για μεγέθυνση 
Γνήσιοι "σύντροφοι" σοσιαλιστές, πατριώτες και Έλληνες από το ...Ελλαδιστάν.
α. Μιχάλης Παντούλας
β. Βαγγέλης Αργύρης και
γ. Θανάσης Οικονόμου.
Αυτοί οι τρεις Γιαννιώτες (δυστυχώς), ως επίλεκτα μέλη της τοπικής και ..."σοσιαλιστικής" κοινωνίας του Νομού Ιωαννίνων, αυτοί οι τρεις εκφραστές του σύγχρονου και πράσινου ..."προοδευτισμού", αποφάσισαν κοινοβουλευτικά (κι' αυτό για το ..."καλό" μας), ότι το Κάστρο των Ιωαννίνων με τους άλλοτε Μπέηδες και Αγάδες, θα πρέπει να περιέλθει (δια αγοραπωλησίας αυτή τη φορά) και πάλι σε Τούρκικα χέρια, ώστε να επιβεβαιωθεί ο κανόνας που θέλει την ιστορία να ...επαναλαμβάνεται. 
Άξια τα μιστά τους. Καμαρώστε τους. Ίσως, στο μέλλον, να τους ξαναδοθεί η ευκαιρία ώστε να ξανα-πούν "ΝΑΙ" και στην επέκταση των Αλβανικών συνόρων μέχρι την ...Άρτα.
Bookmark and Share

5 comments:

  1. Γιατί μόνο το κάστρο θα πουληθεί???
    Έχουμε πράμα εμείς εδώ οι παγουράδες. Και τί δεν έχουμε. Και αρχαίο θέατρο Δωδώνης έχουμε και ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ έχουμε και βιομηχανική περιοχή έχουμε και τουριστικές περιοχές έχουμε. Έχουμε μπόλικο πράμα για πούλημα. Έλα Αργύρη στο ...Αρατόβ να τα πούμε.....
    Εσύ Παντούλα τί έγινε; Καθάρισες με τον υιό Δολιώτη;
    Όσο για τον έτερο Οικονόμου, εεεε απλά μιλάμε για την απόλυτη κατάντια να εκπροσωπείτε ο νομός απ' αυτό το πράμα στο κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντά σ' αυτά τα εκλεκτά παληκάρια θα πρέπει να καμαρώσουμε και όλες αυτές τις ορντινάτζες που ακολουθούν ως λεφούσι τους εκλεκτούς ΒΟΛΕΥΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ. Ολοι αυτοί με περισπούδαστο ύφος χιλίων καρδιναλίων, ψιτακίζουν όλες αυτές τις παπάρες που λένε τα αφεντικά τους!!!! ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Την πόλη των γραμμάτων και των τεχνών που την κατάντησαν την πόλη της μετριότητας της φαυλότητας του πασοκικού ρουσφετιού, της ήσσονος προσπάθειας, των αγράμματων κοχλιών του δημόσιου τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kiomos kathe vradi ta stelexitoys alonizoyn ta kafenia sta xoria kai prospathoyn na kanoyn to mayro aspro (pio ayto den einai etsi to alo den to katalavate kala anergia den iparxi kai diafora tetia fedra kai o kosmakis toys kita me aporia xoris na pi tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έσκασε και εδώ η αφίσα που εντελώς τυχαία αν και αυθόρμητη είναι σε όλη την Ελλάδα ίδια!
    Giannioti έγινες και εσύ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου φίλε 8:02 μμ.
    Αν ήμουν στην προηγούμενη ζωή μου συριζαίος, αυτό δεν το γνωρίζω.
    Στην παρούσα όμως, ....ΔΕΝ.
    Σε παραπέμπω στην παρακάτω ανάρτηση.

    http://gianniotis.blogspot.com/2011/07/blog-post_5485.html

    Καλό βράδυ
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή