Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιτέλους...

Μια εισαγγελευς με τολμη και παθος για την δικαιοσυνη
Από τον Ιάσωνα 
Επιτελους βρεθηκε μια εισαγγελευς που αντεληφθη το αγος των Αθηνων στην γελοιοποιημενη πλατεία συνταγματος και τον ξευτιλισμο των Ελληνων.
Επιτελους αντεληφθη καποιος τις οσμες απο τα κατουρα, την δυσωσδια την βρωμα κα την μποχα  των "αγανμακτισμενων" της πλατειας ξεφτιλας.
Επιτελους ειδε, μια ΓΥΝΑΙΚΑ  με υπευθυνη θεσι και σεβασμο στο ιερο καθηκον της,  τα τσαντηρια, τα εσωρουχα τα κρεμασμενα, τα σκπουπιδια των ...γενναίων της πλατειας συνταγματος.
Ευγε στην Προϊσταμενη της Εισαγγελιας Κα ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διεταξε προκαταρκτικη εξετασι με την διαδικασι του αυτοφωρου για την μολυσμενη πλατεια συνταγματος.
Ευγε που δεν εκλεισε τα ματια της στην απολυτη ξεφτιλα που αποδεχονται τοσες ημερες οι ..."πολιτικοι" μας...
Ευτυχως που στην Ελλαδα υπαρχουν Γυναικες που ειναι Ελληνιδες.
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Το τσαντίρι μπροστά στην Ακαδημία Αθηνών στην Πανεπιστημίου χρόνια τώρα γιατί δεν το βλέπει?????????????????
    Γιατί στις 29/6/2011 όταν πήγαν οι 300Ελληνες να ζητήσουν το όνομα του εισαγγελέα της συγκέντρωσης για να τον θέσουν προ των ευθυνών του για τα χημικά τους είπε ότι δεν είχε οριστεί εισαγγελέας ενώ 3 μέρες πριν είχαν οριστεί 2 εισαγγελείς. Γιατί στις 9/3/2011 είχε εκδώσει παράνομη διαταγή άρσης της ανωνυμίας των μπλοκ που είχαν αναρτήσει την πτώχευση που θα ανακοίνωνε στις 25/3/2011 ο γαπ ?
    Αν είναι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!! ΜΗΠΩΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ (ΓΕΣ) ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ 300.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ??? ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.ΣΕ 30 τονους μαρμαραο 100τονταδς μολοτωφ ζημιες 500 εκατ ευρω τα χημικα που επεσαν ησαν ισως λιγα, αφου ακομη δεν επειτρεπονται πλαστικες σφαιρες εδω στην Βαλακνοταλιμπαμια..
    2.
    Γιατις υβρεις και τα ανανδρα υπονοουμενα διαβασε εδω ..

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3205.html

    Δεν εισπραττει 300000 η Ευτυχια .Αυτο ειναι το σθυνολικο τιμημα της εκπομπης που παρουσιαζςι η Ευτυχια.Η ιδια αμοιβεται με το ποσοστο που της αντιστοιχει.

    Επισης για τις συκοφαντιες και τις ψευδεις κατγγελιες μεδω τιυ διαδικτυου ηδη εχει αναλαβει η Ελληνικη Δικαιοσυνη.

    Συνεπως καλλιτερα να τριψουμε τα ματια μας να βγαλουμε τις νεολαικιστικες τσιμπλες και να δουμε .Αλλως οσοι θελετε αλλα μονο εσεις θα παραμεινουμε καρμοιρηδες και ψευτοδαινοουμενοι της πλακας και της μασας της οκνηριας και της διαμαρτυριας για να περνα η ωρα σας και να καταστρεφετ ο,τι χρονια τωρα δημιουργι η Ελλαδα των μελισσων οχι του βρωμερου κηφηναριου//
    Ιασων
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3205.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή