Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πρόεδρε Παπούλια, γιατί εκτίθεσαι τόσο;

Για να πούμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε - όπως και κάθε φορά άλλωστε - κάτι συγκλονιστικό από τον χθεσινή ομιλία του κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, επί τη ευκαιρία της 37ης επετείου της αποκαταστάσεως της φαυλοκρατικής αλητείας στην Ελλάδα. 
Όμως δεν περιμέναμε από τον πρώτο πολίτη της χώρας να έχει μετατραπεί σε ένα κυβερνητικό φερέφωνο της υποτελούς "κυβέρνησης" των ανδρεικέλων.
Ειλικρινά κάτι τέτοιο δεν το περιμέναμε....
"... Μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν κάνει περισσότερα από όσα μπορούν..." δήλωσε ο κ. Παπούλιας σε μια αποστροφή του λόγου του και κάλεσε "...να πληρώσουν όσοι κρύβουν τα εισοδήματά τους..."
Κύριε Παπούλια, γιατί εκτίθεσαι τόσο; Είναι δυνατόν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο να κρύβεται τόση ...ανεπάρκεια;
Κύριε Παπούλια, οι καθημερινά λόγω ανέχειας δοκιμαζόμενοι Έλληνες, περίμεναν έστω και μια λέξη από τα χείλη σας που θα αποδοκιμάζατε έστω και διακριτικώ τω τρόπω, τις πρακτικές της προδοτικής κυβέρνησης του Pasok, επίλεκτο μέλους του οποίου διατελέσατε και υμείς.
Ματαίως...
Ματαίως περίμεναν οι Έλληνες να πείτε μια κουβέντα για την εθνική αγοραπωλησία στην οποία κατέφυγε ένας ηλίθιος πρωθυπουργός που φέρει το όνομα κάποιου που κατά το παρελθόν δανείσατε για την κατασκευή του κωλόσπιτου.
Ματαίως περίμεναν οι Έλληνες από έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τραβήξει τα γκέμια των αφηνιασμένων κυβερνητικών ανθελλήνων που βάλθηκαν να πουλήσουν κοψοχρονιά το ακριβότερο οικόπεδο του κόσμου που ακούει στο όνομα Ελλάς.
Ματαίως περίμεναν οι Έλληνας μια λέξη παρηγοριάς και ελπίδας από το στόμα σας. Έστω και ψεύτικης. Σεις όμως Κύριε Παπούλια με την σιωπή σας δώσατε συγχωροχάρτι στην κάστα των "πολιτικών" και ποταπών ανδρεικέλων και δη του πρωθυπουργεύοντος mr. Papandreou.
Είστε ανεπαρκής Κύριε Παπούλια και λάμπετε κυριολεκτικά δια της απουσίας σας. 
Επιτέλους κάντε κάτι κι' εσείς για την Ελλάδα.
Παραιτηθείτε...
gianniotis
Bookmark and Share

6 comments:

  1. Μπαβο Γιαννιωτη
    Δυστυχώς ο Πρόεδρος είναι συντοπίτης δικός σου και δικός μου και με κάνει να ντρέπομαι σαν Ηπειρώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτό το χειρότερο ο Καραμανλής τον έκανε πρόεδρο της δημοκρατίας και οι Νεοδημοκράτες για πολλά χρόνια τον είχαν σάν υπόδειγμα ξεχνώντας το Παπανδρεικό παρελθόν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πλέον άχρηστος πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αν δεν κάνω λάθος έχει φάει και αυτός τη γιούχα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ "ΣΥΝΤΑΚΤΗ",
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ,
    ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ
    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΜΕΛΩΝ
    ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.
    ΕΣΥ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ;
    ΔΥΣΤΥΧΗΣΜΕΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή