Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ιδιοκτητών ταξί και ΜΑΤ - Αναβλήθηκε η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ (video)

Δακρυγόνα και ξύλο στο Ρίο ανάμεσα σε ΜΑΤ και ιδιοκτήτες ταξί. Αναβλήθηκε η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας παρουσία 6 Υπουργών και Υφυπουργών.

Σύμφωνα με το patranews, την αναβολή της περιφερειακής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, που ήταν να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, αποφάσισαν τα στελέχη του κινήματος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Η περιοχή γύρω από το γνωστό ξενοδοχείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους απεργούς ιδιοκτήτες ταξί που ήθελαν να πλησιάσουν στο χώρο και την Αστυνομία. Εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί από όλη την περιφέρεια απέκλεισαν το δρόμο που οδηγεί στο ξενοδοχείο, ενώ ακολούθησε πετροπόλεμος με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εκτεταμένη ρίψη χημικών.
Στο σημείο επικράτησε «χάος» για περισσότερη από μισή ώρα, ενώ έντονες ήταν και οι αντιδράσεις ατόμων που έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο και των λουόμενων που βρίσκονταν στην πισίνα του ξενοδοχείου και την ακτή, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν τα χημικά.
Η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ με θέμα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας, έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα, ενώ παρόντες, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ήταν, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, η Υφυπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Κουτσούκος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θάνος Μωραΐτης και ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μάρκος Μπόλαρης.
Από νωρίς οι ιδιοκτήτες ταξί από την Πάτρα, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι απέκλεισαν τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου αλλά και το σταθμό διοδίων στο Ρίο, ενώ Αχαιοί και Ηλείοι συνάδελφοί τους έκλεισαν τις εισόδους και τις εξόδους στο νέο και το παλαιό λιμάνι της Πάτρας.
real
Bookmark and Share

1 comments: