Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ουδέν όνειρο απραγματοποίητο για τον Βρετανό γαλαζοαίματο κηφήνα.!

Όνειρο του δευτερότοκου γιου του πρίγκιπα Καρόλου και της αδικοχαμένης Νταϊάνα είναι να πάει στο φεγγάρι. Αυτό αποκαλύπτει αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του νεαρού πρίγκιπα.
Είναι τόσο φανατικός του Σταρ Τρεκ και όλων των ιστοριών σχετικά με το Διάστημα που επιθυμεί ακόμη και να συμμετάσχει σε πρόγραμμα εκπαίδευσης της Nasa.
Ο πιλότος στρατιωτικών ελικοπτέρων επιθυμεί διακαώς να γίνει το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα "πατήσει" στο φεγγάρι. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες παρακάλεσε αρμόδιο για γαλαξιακά ταξίδια για μία θέση στην επόμενη διαστημική αποστολή. Ωστόσο, ελπίζει να γίνει επίτιμο μέλος του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ όταν επιστρέψει από το Αφγανιστάν τον επόμενο χρόνο.
Ο Χάρι χρειάζεται εμπειρία τουλάχιστον 1.000 ωρών ώστε η Nasa να τον λάβει σοβαρά υπόψη και να τον εντάξει στο πρόγραμμά της.
Εκπρόσωπος των Ανακτόρων δήλωσε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση.
Αυτήν την εποχή ο ..."πρίγκιπας" απολαμβάνει διακοπές με τους κολλητούς του στη Μαγιόρκα ενώ η σύντροφός του, η Βρετανίδα Florence Brudenell-Bruce έχει απομείνει μόνη στο Λονδίνο.

1 comments:

  1. Ενώ οι "'Ελληνες" γαλαζοαίματοι και διάδοχοι (βλέπε οικογένεια Κωνσταντίνου)δεν είναι κηφήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή