Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ελλάδα, ο παράδεισος των αλλοδαπών εγκληματιών.!

Ατύχησε 30χρονος αλλοδαπός (φυσικά!) ληστής στην Καλαμάτα. 
Φορώντας κουκούλα και κρατώντας όπλο, μπήκε σε τράπεζα, βούτηξε γύρω στις 13.000 ευρώ και εξαφανίστηκε. Αλλά, σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη. 
Όπως αποκαλύφθηκε, ο αλλοδαπός ληστής είχε αποφυλακιστεί προ ολίγων μόλις ημερών από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου εξέτιε ποινή πενταετούς φυλακίσεως πάλι για το ίδιο αδίκημα (ληστεία), που είχε διαπράξει στην πόλη της Κορίνθου.
Το περίεργο είναι το εξής: εφόσον αποφυλακίστηκε, γιατί δεν απελάθηκε στη χώρα του;
Σίγουρα δεν πρόκειται περί λάθους των αρχών. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμα και οι εγκληματίες που διαπράττουν κακουργήματα και φυλακίζονται, δεν απελαύνονται μετά την έκτιση της ποινής τους, παρά επιστρέφουν στην ελληνική κοινωνία για να κάνουν τα ίδια και χειρότερα!
Αυτή η διαπίστωση επιβεβαιώνεται κι από ένα άλλο περιστατικό. 
Ως γνωστόν, τέσσερα προστατευόμενα από την αριστερά και την… πρόοδο "μπουμπούκια" της βίλας Υπατίας (σχετικό θέμα), που ζουν στην Ελλάδα χαριστικά, όχι με κανονικές άδειες παραμονής, αλλά υπό ένα καθεστώς ..."ανοχής", είχαν συλληφθεί στις 19 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν έφευγαν για την πατρίδα τους (Μαρόκο) με βαλίτσες γεμάτες κλοπιμαία. 
Ε, λοιπόν, δικάστηκαν αλλά ούτε αυτοί απελάθηκαν!
Αυτό θα πει "δημοκρατία"! Αυτό θα πει "πολυπολιτισμική" κοινωνία!
Με τις υγείες μας…
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου