Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Δεν μπορεί.! Οι άνθρωποι πρέπει να χαζέψανε.! Ο κόσμος τον αποδοκίμαζε κι αυτός ...χόρευε!!!

Έντονα αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, σε τοπικό πανηγύρι το βράδυ της Κυριακής, στο χωριό Αγναντιά του Δήμου Καλαμπάκας. 
Κάποια στιγμή το μικρόφωνο δόθηκε για χαιρετισμό  στον Χρήστο Μαγκούφη,  ο οποίος με το που ξεκίνησε να μιλάει ξεσηκώθηκε ο κόσμος και άρχισε να τον αποδοκιμάζει εντόνως.
Ο  Μαγκούφης, σύμφωνα με το trikalanews, έκανε πως δεν άκουγε και απτόητος συνέχισε το λογύδριο του. 
Κάποια στιγμή μάλιστα είπε το αμίμητο: "Το να μας αποδοκιμάζουν ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν είναι σημάδια της Δημοκρατίας".
Προς γενική έκπληξη των πάντων αντί να αποχωρήσει ο βουλευτής σήκωσε την παρέα του και …χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.(!!!)
Στον επίλογο του χαιρετισμού του ο βουλευτής και παρά τις παρατεταμένες αποδοκιμασίες είπε: "παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας εγώ σας αγαπώ".(!!!)
Θυμίζουμε πως ο Μαγκούφης έγινε …"διάσημος" όταν απεκάλεσε "νάνο" της πολιτικής τον Σημίτη, ενώ το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν η βιαιοπραγία, σύμφωνα με καταγγελίες, εναντίον γυναίκας στα διόδια του Μώλου…

2 comments:

  1. τους φτυνεις κι αυτοι λενε οτι ψιχαλιζει...
    τους γιαουρτωνεις κι αυτοι λενε οτι χιονιζει...

    ή προσπαθουν να μην δειξουν τον πανικο τους
    ή ειναι εκτος πραγματικοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LIGHT ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή